181

Анонимен

преди 6 години

Имат право да се защитят с ракети по американските кораби и да ги унищожат преди да стрелят по Русия.

180

20 атомни бомби

преди 6 години

САЩ пренесоха 20 атомни бомби от Инджирлик в Румъния. В базата си в Девеселу. На около 35 км северно от България. Което означава, че първата руска ракета ще гръмне там. Бум, и Румъния и България ги няма!

179

До 203

преди 6 години

Пиндосите в "Ким" никога не са били ;) А единствените окензани до колкото си спомням бяха смазаните ихтамнети в Сирия. ;)

178

Анонимен

преди 6 години

Няма да им стиска на американците,тва да не са либийците или иракчаните....алоо има и доста други които ги чакат на пусия не са всемогьщи!

177

Анонимен

преди 6 години

Генерал Колев преди 100 години така е пердашил непобедимата армия, че още им държи влага...След това русия губи над 1 млн.кв.км включително и КримИдва ленин с няколко милиона марки и превръща русия в държава зомби и така до днес

176

бългериа фърст

преди 6 години

Това е много хубаво, че нямаме бойни самолети. Защото американците, без да им мигне окото, щяха нас да ни пратят да бомбардираме Сирия. И тогава, вместо по САЩ, ответния руски ядрен удар, щеше да бъде нанесен по България! Ние щяхме да оперем пешкира!

175

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера, от глупост или срещу хонорар се пишат глупости от проамерикански настроени хора. Както се кефят на една бъдеща война, секунди преди да умрат ще разберат, че са наивни идЕОти. Нищо не може да им помогне! Лошото е за тези които ще останат живи? Те ще умират в големи мъки. Америка е много развита държава, тя ще загуби много повече. Руснака е беден но издръжлив, посегнат ли му, два пъти са ги подценявали и са съжалявали. Американците все още си мислят, че са жандарма на света.

174

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Спор няма . Пиндосите избягаха от Ким и тука ще се окензат .

173

Ради

преди 6 години

Какъв генерал колев бе ха ха кои го знае тоя ?България винаги е била губеща във воините от такива генерали незнаини за цела европа.Тебе петко воивода ли те спаси от османците?

172

гого

преди 6 години

до 134 някакъв безименник............Плюете по лошия Запад...но му ползвате всички благини, които той е създал. Карате му колите, .....като гледам в Бг вс е китайско и турско, какви ли са тез благинки на запада, коли някакви дето там са скрап...ако благо за теб е да караш голф 3 ка знсчи си някой първосигнслен дървен философ...отивай се радвай на благото си...

171

само един шанс

преди 6 години

Доналд Трумп има само един шанс. Да обяви война на Русия и веднага да се предаде.

170

мухахах

преди 6 години

*** и сирийци масово са се изнесли от военните обекти и пълнят памперсите в землянки.

169

Анонимен

преди 6 години

До Ха ха! Джендърчета и носители на европейски и еднополови ценности .....вие ще сте първите ...след 9 септември м

168

Анонимен

преди 6 години

Рашъните, като мишки си изнесоха тенекиените корабчета от Сирия, животното се скрил дълбоко в някакъв подземен бункер. Много сирийски генерали и семействата им се ометоха от сирия. Рублата рухна. Всичко това само с един туийт на Тръмпито. Иначе навремето пиха *** шампанско с думите "Тръмп наш" ахахаха. Между-другото в момента над Сирия има 0 самолети, празно.... radarbox24 Нещо се пече!

167

маде ин Булгари

преди 6 години

Подобно на САЩ, и Хитлер санкционира СССР. Държа руснаците в желязна обсада четири години. Но накрая си тегли куршума. Самосанкционира се, така да се каже.

166

Анонимен

преди 6 години

АКО АНТИХРИСТКА РУСИЯ СТРЕЛЯ ПО ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНА ОТ ЕС ПЪРВАТА РАБОТА НА НАС БЪЛГАРИТЕ Е ДА ИЗБИЕМ ВСИЧКИ ДИПЛОМАТИ ПУТИНОФИЛОПИТЕЦИ СЛУЖЕЩИ НА РЕЖИМА!!!!

165

с пушка в ръка

преди 6 години

След като Донката Трумп е толкова навит да се бие срещу Русия, защо не тръгне с пушка в ръка към Сталинград? В момента времето и снежната покривка са много подходящи за една геройска смърт!

164

ЗАВЧЕРА

преди 6 години

Русия избиха американските намни *** в Гута ,но медиите нищо не съобщават за стотиците черни чували с Краварският резил . Нищо за убитите Натофски инструктори на ИДИЛ и ислямският тероризъм . .

163

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГенерал Колев преди 100 години така е пердашил непобедимата армия, че още им държи влага...След това русия губи над 1 млн.кв.км включително и КримА бе ти остави Русия какво губи, разкажи България какво печели .

162

Еми

преди 6 години

До Анонимен: Обратен виш ,че цала България седи зад Русиия земи се занимаваи с мъже от твоя тип и не се излагаи женчо.