154

ex

преди 6 години

ОСТАВКА ГЕРБ!Веднага!Продажници такива!О С Т А В К А!!!!!МАРШ ОТ ВЛАСТТА ВЕДНАГА!!!

153

74432

преди 6 години

Я някой да поиска екстрадация на американски гражданин от САЩ, пък да видите какъв ще е отговора и реакцията от американска страна!

152

Анонимен

преди 6 години

Мали, този брадатия на снимката има вид на закоравял престъпник, кондрабандист, с връзки в абарския свят.

151

Анонимен

преди 6 години

А къде се покри прецедента синоптик Плюв-нали-ев да каже нещо по въпроса за много кол-центрове, Ай-Ти централи и други нарушаващи международните закони организации, с които той лично се гордедеше, че е нацвъкал София и хората идвали в БГ да правят бизнес.Е видяхме ви бизнеса. Ще изгори и това момче и приятелчетата му и още много други.Колелето е завъртяно, връщане няма.

150

Анонимен

преди 6 години

Напълно е възможно с тези медийни операции около Желяз /защото подобен медиен ажиотаж не е правило/Цацаров да се опитва да създаде прецедентна база и алиби за последващо неизпълнение на съдебна поръчка по силата на двустранния договор със САЩ, на който да стъпи по-късно когато не предава български олигарси и политици, които са хванати "с налични" в нарушение на американските санкции, включително и по делото Магнитски."

149

Анонимен

преди 6 години

Така е. И в държавните организации е подобен ред, да не говорим за федералните закони, като "Клери" или Title IX например, съгласно който дори споменаване от студент или колега за опит за сексуално "обиждане" (harassment), колкото и невинно да изглежда, се докладва по вертикала и се разглежда от комисия. Санкциите в случай на нарушение на федералните закони са жестоки, в конкретния случай мисля че е 4% от годишният бюджет на институцията дневно, подчертавам, дневно.

148

Анонимен

преди 6 години

"момчето" е 29 годишен мъж... та много мислете, като ви наемат за "световно известна стартъп компания, с офиси по целия свят и портфолио с клиенти на Марс, обратната страна на Луната, Мъглявината Андромеда и Голямата Мечка.... апропо честит празник на всички "летящи" хора. Да караш самолет, совалка, космически кораб или звездолет, не е като да коментираме във форумите... поклон.

147

ex

преди 6 години

Еми щом е ГЕРБ подписал 2009 да се екстрадират хора в САЩ честито да ви е!Утре ще стане война ще ме повикат в окопа и който е от ГЕРБ ще го застрелям преди да застрелям врага!Не е държава това щом те арестуват и те държат 3 денонощия заради друга държава!Вероятно ще се наложи даже да емигрирам,или по-лошо,да се бия за друга държава срещу България!!!!Тук няма държава вече!

146

до Факт

преди 6 години

Факт е, че ние сме колония на САЩ.Факт е, че имаме подписано споразумение те да имат право да съдят наши граждани в нашата страна. Единствената държава с която имаме такова "споразумение".Факт е, че имаме и други "споразумение" с тях. Ние нямам право да съдим техни войници за престъпления които те са извършили у нас докато живеят тук в базите които безплатно сме им харизали.

145

Анонимен

преди 6 години

Целият този шум е за да ви отвлекат вниманието от сканадала с ЧЕЗ и новите цени на тока от 1 юли.

144

extremist

преди 6 години

НЕ МИ ДРЕМЕ КВО ИСКАТ САЩ

143

Анонимен

преди 6 години

За да не се намесва името на България в евентуален скандал лично Борисов ще го изпроводи до летището

142

Анонимен

преди 6 години

Значи американска фирма е нарушила междунаодно ембалго за търговия със САЩ Външно да изпратят призовки на краварите нарушили ембаргото и да бъдат съдени лично от Цацаратурата.

141

Анонимен

преди 6 години

Момчето е жертва на чувството за беззаконие и безнаказаност което е вече национална черта. Законите са за да се заобикалят, правилата да се нарушават, полиция и съд за да се подкупват. Това това чувство/национална черта е изиграло лоша шега на доста българи попаднали в страни в които закона не се шегува. Сега вече почва да играе лоши шеги и в собствения им дом.

140

lol

преди 6 години

До exGERB 2009

139

факт

преди 6 години

"Той е бил назначен във фирма, регистрирана у нас, но в централен офис в САЩ и не е бил наясно, че работата му се регулира не от българските, а от американските закони."-Това е лъжа - щом фирмата е регистрирана у нас, то тя се регулира от българските закони. Всяко друго тълкувание е измама.

138

@132

преди 6 години

Занимават се те със сериозни неща, ама друг път. Сигурно целият цирк е защото тръгнаха слухове за разтрогване на договорите с мариците и те са решили да подплашат гаргите. Извинявам ама тоя хубавец нито е първият нито е последният работил в американска фирма, която заобикаля ембарго. В такъв случай се съди МОЛа и управленския екип, не се съдят калинките. На никой не му пука за калинките.Няколко големи банки ги обрулиха с милиарди заради ембаргото с Иран. Банките не служителите. При това в САЩ.

137

ex

преди 6 години

САЩ не е ЕС!Само НАТО съюзник!Кой ****е подписвал такива споразумения за екстрадиране,като искат визи за да се ходи там?!КОЙ?!За САЩ визи има ли да идват в България?!Значи те могат да ползват работна ръка в БГ за мулета,а ние ?!!!!Искам американци да работят за мен и да ги карам да продават кръстове в арабския свят!!!!

136

House M.D.

преди 6 години

Защо няма официален демарш от българска страна?

135

"-"

преди 6 години

Сега, в една от първите статии адвоката на Желязко казва, че в периода през който той е работил в американската компания в Бг, от страна на ЕС няма въведени санкции срещу Сирия.Тоест, американската компания съзнателно открива филиал в Бг, за да заобиколи санкциите на САЩ срещу Сирия в Щатите!Момчето изпълнава служебните си задължения, които му поставят от Американската компания, която нарушава американското законодателство на територията на САЩ, но не и на територията на ЕС по това време!!!