85

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Аз мога лично да пратя на жужанка неограничено количество памперси!

84

ЗЗЗЕ..

преди 6 години

Интересно защо руснаците купуват трескаво евро и долари, а не китайски и ирански ф. знаци?

83

Русия е изостанала

преди 6 години

НЕ ГИ ЗНАМ КАК ЛЕТЯТ РУСКИТЕ САМОЛЕТИ ПОНЕЖЕ ВСЕ ПАК НА ТЯХ ПИШЕ , "СДЕЛАНО " И ЛЕСНО ГИ СВАЛЯТ НАПОСЛЕДЪК, НО РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕДЕ КОНКУРЕНТНА ЛЕКА КОЛА(ОСВЕН МОСКВИЧ -ХА,ХА,ХА !) И ДОРИ ШЕВНА МАШИНА, ТАКА,ЧЕ ЗА КАКВО ГОВОРИМ...

82

Анонимен

преди 6 години

Когато някой започне да говори, как Россия се била изолирала от Западна Европа, да погледне картата на света! Когато Слънцето изгрява в Камчатка, в Калининград още не е залязло!

81

Кат Русия няма втора

преди 6 години

умствено изостанала и алкохолизирана страна.

80

Me

преди 6 години

Боби, децата са най-уязвими:)

79

Русия потъва

преди 6 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

78

Путника

преди 6 години

Пращайте Кузя и го заредете добре с ***, че си е е...ло макята.

77

Анонимен

преди 6 години

владим'ч загуби всичко! няма полезн ход! времето му изтече! не го бройте с живите!

76

Анонимен

преди 6 години

Морячетата на американскитекорабчета или по-скоро коритатавече са напълнили гащите отстрах -- изпращат ги на заколение .

75

Игра на троЛове

преди 6 години

Две седмици, казах две седмици.И сте НИЩО.Едно голямо НИЩО.

74

Боби

преди 6 години

До Анонимен 62Леле какъв мил сценарииЕхх УМНИКО вземи следващия път помисли за 5 поредни секунди преди да СЕ ИЗЛАГАШ В ЕФИРДецата са около 20% от населението на една страна. Ако в атаката са загинали 160 деца труповете които трябва да се скрият са поне 800 а поради фактът че това е само удушаващо БОВ ХЛОР - пострадалите трябва да са поне 10 пъти повече - 8000 човекаТа така умнико как ще задушиш над 8000 човека с един Бидон хлор 80л

73

Ме

преди 6 години

И Русия стана като Северна Куреа:)Ядрени удари та ядрени удари: )))) Така става то... каквото и да стане в Сирия, това няма да доведе до ядрена война. Всичко е само да плашим гаргите.А, Русия ако се изтегли и тръбата с газ се прокара... Русия, губи най-мощното си оръжие за притискане на Европа. Дано се случи час по-скоро!

72

Русия,Русия...

преди 6 години

Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а не за Русия. Жалка работа.

71

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Русия вече е изолирана от останалата част на Европа (с изкл. на Белорусия).Много грешиш, Русия не е изолирана от Европа, а от целият свят!

70

Игра на троЛове

преди 6 години

Хе, хееее... чета и не мога да се въздържа от смЕх...Тази вашата западна цивилизация, за която тролите тука и сте се запътили с бързи стъпки, е едно голямо НИЩО без петрол и чужденци за черна работа, респ. мигранти. Трябват им две седмици без петрол и са ЗАГИНАЛИ. Загинали сте и вие, защото ви спират трохичките. Знаем го ние, знаят го и те, знаете го и вие.Толкова по въпроса с "величието".

69

Предстои

преди 6 години

Поредното зрелищно наритване на Блядистанци в Сирия Вагнер на скара ще им се стори като лека репитиция само ... мда

68

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Това, което трябваше да стане, стана. Слава Богу, Русия вече е изолирана от останалата част на Европа (с изкл. на Белорусия).Не само това, Китай дебне като хищник, Русия да падне на колене, за да осъществи масова инвазия в Сибирь!

67

Анонимен

преди 6 години

Русите и сирийците показваха на няколко места в завзетите ислямистки центрове арсенали с химическо оръжие обаче по тия новини западът само мълчеше, все едно нищо и не било. В тоя град Дума ракетата с газ ужким изстреляна от сирийците се оказва че се е спряла на някакво легло. То бива бутафории, бива постановки, ала трябва граметен циркаджия за тая работа а не ислямисти на конци.

66

123

преди 6 години

Правилно казваше Немцов - "Не вярвайте нито дума на Путин".Последните събития и тоталното отричане на всякаква вина го доказват.Това, което трябваше да стане, стана. Слава Богу, Русия вече е изолирана от останалата част на Европа (с изкл. на Белорусия).