84

Анонимен

преди 6 години

Да, не могат нищо службите им, защото са прости и умствено ограничени папагали с напечатани дипломи, както си и признават сами, и паспорти, лични карти и всякакви "документи"! Сащ и Англия са картонени кули от слаби карти....

83

олег

преди 6 години

На Тереза Мей и присадили крила и нападнала Путин в леглото докато спи. И на сън пуснал ядрена бомба над Сибир, която убила 100 бели мечки. И за да не научат английските природозащитници от Скрипал решил да нападне Великобритания, обаче Скрипал бил в затвора, а леля му реваяла за виза.... но извънземните...

82

Анонимен

преди 6 години

Фолкщурма на Путин е мобилизиран в битката за Британия.

81

А

преди 6 години

ТАКИВА ГОЛЕМИ ДЪРЖАВИ,ПЪК СЕ ДЪРЖАТ КАТО МАЛКИ ДЕЦА,КРИЯТ СИ НАСРАНОТО,ТОВА ЛИ МОЖАХА ДА ИЗМИСЛЯТ,ЯВНО ГАФА Е МНОГО ГОЛЯМ,НО ВСИЧКО ИМ СЕ ПИШЕ НА ***,КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЛЪЖАТ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ РАЗБИРА ИСТИНАТА.

80

Анонимен

преди 6 години

Задръж си чувствата. Не ни интересуват

79

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Имам чувството, че дори да съединят своите усилия ЦРУ, ФБР, Скотланд ярд, МИ 6... - не могат да сторят толкова злини на Русия - колкото таварисшч Путин... - но руснаците са като мечо Пух - колкото повече - толкова повече...

78

Анонимен

преди 6 години

след като ангажираха цяла Европа а и не само с вътрешнополитичрските си интриги, англетата бързат да покрият следите. те лесно ще намерят къде да го закопаят, но преди това трябва да отговорят на мн въпроси ... кой кога дали

77

Ангел

преди 6 години

Рових се по медии ,обърнах целия нет снимки на Сергей Скрипал в болничната стая не видях.Имайки предвид целия медиен интерес има някаква сериозна причина да не допуснат медии поне за една кратко интервю със Скрипал .Поне да каже- Да добре съм .Той или дъщеря му.Някакъв коментар за "отравянето". Нищо и пак нищо!! Сега си го изнесоха за САЩ!Имам чувството че всичко това беше един театър с цел да навредят на отново избрания Путин!

76

СССР и НРБ

преди 6 години

Предлагам на Путин да прати самолети да разорат ЛОНДОН като картофена нива !Чърчал е казал искам от София да остане само картофена нива и праща самолетитесрещу мирна България съюзник на Германия .Това руснаците никога нямаше да го направят но англичаните ни мразят от векове !Руснаците са ни братя не англичните .Цар Борис затова умря от ,,НОВИЧОК "защото каза че един български войник няма да пратисрещу РУСИЯ !

75

Анонимен

преди 6 години

Лъжебритания вече изгуби всякакъв кредит на доверие. МИ-6 вече са синоним на разказвачи на приказки.

74

Анонимен

преди 6 години

Британският резил продължава. Сега ще крият Скрипал, за да не разкаже коренно различна история от официалната с която Британия излезе. Вече цял свят им се смее.

73

Чичо

преди 6 години

Ще ги скрият като Осама бин ладен

72

Porton Down

преди 6 години

Бягай Юлке, бягай. Ти и баща ти сте нужни на Тереза Мей само умрели. Ако сте живи и се разприказвате, Тереза Мей ще влезе в затвора. Бягай с баща си. Спасявайте си живота.

71

Анонимен

преди 6 години

Нищо чудно да са им видели сметката още когато раздухаха новината за отравянето. Оттогава никой не ги е виждал живи.

70

Нормален

преди 6 години

Надрусал се некакъв заедно с дъщеря си с нова експериментална дрога и направиха международен скандал скапаните ингилизи и на това се вързаха евроджендарите, нас нормалните трудно може да ни излъже някой.

69

Анонимен

преди 6 години

"Великобритания замисля да предложи на отровения бивш руски агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия нова самоличност и нов живот в Съединените щати в опит да ги защити от нови опити за убийство"Превод: Великобритания замисля да скрие доказателствата, за да не излезе на бял свят, че са съчинили цялата история за да накиснат Русия.

68

Егати

преди 6 години

Крият ги, че ако почнат да говорят, Тереза Мей и Борис, ще им стане лошо. Люлката на демокрацията нещо почна много да се клати, с тези лъжи.

67

СССР и НРБ

преди 6 години

Има разговор записан как самата и сестра иска да е види .А Скрипал казва невъзможно !Направете си изводите дали е в затвор или на свобода .Никой няма да ги види повече нито чуе !После руснаците били лошите ?Защото не се дупят на талибаните и американците с техните тактики да разбият ЕС .ЕС го виждам само с РУСИЯ БЕЗВИЗОВО И БЕЗ МИТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Да го духа ТРЪМП !

66

Анонимен

преди 6 години

Някакъв имперско-колониалномалоумен божествен образ се заформя. Нека да позная - никой нормален няма да ги види повече. Само персонала от шоуто "Running man" ще пускат на час по лъжичка информация за тяхното щастие.

65

олег

преди 6 години

О русофилски ужас! Не ги убили, а уж ги спасили за да могат да ги убият!