49

Владислав

преди 6 години

Ама интересно, все жени гледам се оплакват или предимно жени.Оня пияния турист жена ритна, друг с колата си жена блъсна,все жени са измамени. Със сигурност има и мъже ама колко са "мъже" е друг въпрос. Защо ли мен не ме базикат така с парите?! 10 лв да са не една заплата и не ми ги дадат, ще се погрижа да са назад с хиляди, гарантирам.Както каза един тук в коментарите "Вие договор не подписвате ли"? Да подписвам, и ако една точка не е изпълнена от работодателя после му излиза през носа

48

Анонимен

преди 6 години

До 50 и тук в България законите се спазват. Камериерките са най ниското стъпало от СЪСЛОВИЕТО НА ХОТЕЛСКАТА МАФИЯ.

47

!

преди 6 години

Отивам в Гърция на море. Нашето му разказаха играта и на мутрите няма да им пълна джоба. Жалко за излъганите, но това е родната тъжна картинка.

46

Анонимен

преди 6 години

Хотелиерския бизнес по света и в ЕС е частен с ясен СОБСТВЕНИК. ТУК Е НА МАФИЯ И НЯМА ЯСЕН СОБСТВЕНИК.ТУК ИМА- УПРАВИТЕЛ, МЕНАЖЕР, ДИРЕКТОРИ, АДМИНИСТРАТОРИ, НО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ НА КОГО Е ХОТЕЛА ЗА ДА СКРЮЧИ ИНДИВИДУАЛЕН ДОГОВОР ЗА ПРЕД СЪДА.

45

от Холандия

преди 6 години

Тук в Холандия законите се спазват!

44

Демократ

преди 6 години

Не е виновна демокрацията и капитализма. Нещо друго е виновно. Путин е виновен, или руснаците, хибридната война, кибер атаките, химическите атаки, или БСП, или българите са прости и не могат да прилагат правилно демокрацията. Деморацията не е виновна, демокрацията е най-съвършената система.

43

Azbeaz

преди 6 години

Аз ако нямам избор бих отишъл на полето да копам и да сбирам домати, но не и да ме ш..ат по морето! Никога!?!?! Самозабравили са се там!

42

Анонимен

преди 6 години

Камериерка успя единствено да осъди шведския турист.И да си компенсира нещо от слабоплатената работа.ДРУГИЯ начин е да спечели само като краде , но ако и се отдава.

41

от Германия

преди 6 години

Тук при мен в Германия където аз живея в чужбина такова нещо не може да се случи, тук в чужбина където аз живея има закони които се спазват!

40

Vuio

преди 6 години

Не знам колко трябва да си зле за да работиш на морето. Имам 38584829 излъгани приятели....Ще ви платим накрая на сезона за 3 месеца и ще ви дадем по 1000лв. Накрая им хвърлят някви смешни 900лв за целия сезон, кажат няма пари, вие сте ни длъжни даже и айдеее бегай! Качи се шефа в скъпия бенц и те натирва като куче! Колко смотан треа да си да бачкаш там?!?!?!

39

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията с оказа прекалено демократична за нас !Изненада ни ,също ,както снега през ...зимата !

38

Хотелиер

преди 6 години

Ами ходете да работите другаде като не ви харесва, никой не ви кара насила да сте бели робини. Сега сме капитализъм, демокрация и свободна пазарна икономика, работодателят и работникът са партньори в общ бизнес проект. Като не ви харесва свобоедни сте да напуснете и да си намерете си други партньори, никой не ви държи насила, какви бели робини моля ви се!

37

Анонимен

преди 6 години

нямаме закони в чужбина за неспазване на трудовия договор работодателите не биха си и помислили щото ще има съд и те ще са потърпевшите на работниците както е у нас и там работодателите треперят от тяхните синдикати нашите са бутафорни

36

шматка

преди 6 години

А през тези десетилетия Подкрепа какво направи по въпроса?Отг.Бъркаха си в носа и събираха пари (чл.внос)от б.алъците.Можеше поте да направите сайт в който да вписвате некоректните работодатели.

35

Fate

преди 6 години

Да работиш по черноморието е последната стъпка преди самоубийство. Там нормален човек не отива

34

Анонимен

преди 6 години

Балъците поривършиха, голям кеф.

33

Рагин

преди 6 години

Да си учила за депутатка,*** !

32

Анонимен

преди 6 години

Години наред не плащали последна заплата!? Тези робовладелци как си намират още роби? И държавата го търпи това нещо, нямам думи просто.

31

Анонимен

преди 6 години

Започна да се усеща липсата на кадри навсякъде. След 5 години ще искат да им дават по 1000 лева но няма да има кандидати. Българския бизнесмен иска печалба 200 - 300 процента. Ако е по-малко се мръщи. Не си подготвят кадри защото мислят, че хора за работа колкото искаш. Хора има но *** вече няма, да робуват за 300-400 лева. На морето още тази година ще се озъбят. С Лакомията се самоубиват със сигурност. После ще продават на безценица но няма кой да купува.

30

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Нали от Пакистан и Индия ще бачкат по хотелите,какво стана?