139

Дам

преди 6 години

Отсега да ви кажа, за да не се палите.... Виновни няма да има и този път.

138

Имигранта

преди 6 години

Но госпожи и господа.Докато ВСИЧКИ стоим тук и само лаем няма да стане....Като го гледам премиерът как обикаля света и дава акъл на държави 100 год по-напред от нас и се чудя,да плача или да се смея

137

Анонимен

преди 6 години

Само за тези си думи Радев трябва да бъде уволнен! Трудно ми е да приема подобно *** и нагло изказване.Чак не мога да повярвам,че казва такова нещо.

136

Анонимен

преди 6 години

Цеца на рафбака и от охрана на престъпници разбира. Има опит цял мандат беше шеф на парламента, а там ги знаем всите какви са.

135

АНТИ

преди 6 години

Това, което в България не става с пари - става с много пари !

134

Анонимен

преди 6 години

Да попитам само кога да очакваме оставките на Радев и Цачева?

133

Анонимен

преди 6 години

Докторът с пистолета добре че не беше попаднал на тия, досега щяха да са го опяли и забравили.

132

Анонимен

преди 6 години

Във всяка една БЯЛА и НОРМАЛНА държава, за подобно изказване, а и заради подобни абсурдни случаи на бягства, се подава оставка от съответния министър и секретар. Не помня някой от управляващите в България, при което и да било правителство, да поеме отговорност като мъж и да се разкара с чест от властта.

131

Анонимен

преди 6 години

Има увереност, че с голяма вероятност бягстото е организирано от Русия. След изборите Путин стремително губи подкрепата на руския народ и се опитва да се задържи на власт като дестабилизира демокрациите от ЕС.

130

Анонимен

преди 6 години

Може и да ги намерят.Ако се скрият в гаража на оня доктор с пистолета.

129

Анонимен

преди 6 години

Чета и не вярвам на очите си.Всеки който е имал подобна информация трябва незабавно да бъде уволнен,а те излизат и дори се хвалят че знаели,че ще бяга!!! Защо плащаме данъци,защо изобщо допускаме такава гавра с нас?!

128

Членска карта №7

преди 6 години

до 129Аз би се срамувал, ако съм гласувал за стабилността, не от гражданството си!

127

Анонимен

преди 6 години

"За бягството на Пелов имахме информация още миналата година, взети се необходими мерки, но за жалост се случи това, че той избяга" - Чета и преповтарям и не мога да спра да се смея. Егати цирка! Егати некадърниците! Как може да говориш така и после да се чудиш защо никой за *** за зеле не те признава, хахаха

126

Анонимен

преди 6 години

ПОЧТИ СЪЩАТА ПРЕСТЪПНОСТ Я Е ИМАЛО И ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА НО ТОГАВА СЕ Е КРИЕЛО И МАЛКО СЕ Е ОБЯВАВАЛО!!!И ПРОБЛЕМА НЕ Е В ДЕМОКРАЦИЯТА!!! ГЕРМАНИЯ СЪЩО Е ДЕМОКРАЦИЯ НО ИМАТ СТРАХОТНИ ЗАКОНИ И РЕД!!!ПРОБЛЕМА Е В НАС !!! НЕ МОЖЕ ДА СМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ЩОМ ДОКАЗАН ФИНАНСОВ РАЗСИПВАЧ НА ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО НА БУДА Е ВОДЕЩА ПАРТИЯ ЗА ТРЕТИ ПЪТ!

125

Анонимен

преди 6 години

Знаели - не взели мерки! Престъпна безотговорност! И не само - съдействали активно, защото няма друго обяснение за оръжието в ръцете на затворниците, за отворените врати на затвора хотел. Мястото на тази пасмина лаещи по медиите е в затвора!Като са се наакали най-добре е да не ръсят глупости. И без това си знаем, че са прости!Подайте си оставките, господа празноглавци!

124

анонимен

преди 6 години

Тези от МВР и Охрана на съдебната власт само за пари реват!!!! А резултати никакви ....и не са само те!!! Границата армията им я пази...за да не се опорочат тотал и работите там че идват европеици пари има за усвояване!!! По летищата всеки си влиза както иска .....абе навсякаде помия..... а реформи никакви само реване на Орлов мост..

123

Анонимен

преди 6 години

Не знам,как да коментирам думите на министър Радев! Срам ме е,че съм гражданин на тази страна.

122

Анонимен

преди 6 години

ченгетата са си виновни от всякъде1. допуснато е да се вкара оръжие2. допуснали са да напуснат затворапревенцията в тези случаи е като при терористи с искания,а именно "с терористи не се преговоря". Пропукаш ли се един път, ще има втори, трети и тн. Защо са им разрешили да излязат от затвора? Утре някой ще заплаши с вилица, и на него ли ще му отворят?

121

Анонимен

преди 6 години

***.Оставка

120

Членска карта №7

преди 6 години

Има една много добра сценка на Генадий Хазанов, по случай празника на полицията в Русия... Като че ли е писана по изказването на другаря Радев :-) Който разбира руски, хвърлете едно око! https://youtube/watch?v=WjlkKb0vFH8