98

До 114

преди 6 години

Туко що описа всички русофили бе ,***.РУсофилията е призната болест и то само в България.Дори руснаците ги е срам от вас.Хората не мразят Русия ,а ви мразят вас ,не ви ли стана ясно ? Русофил е синоним на антибългарин.Всички сте готови и майките си да продадете за няколко рубли в името на Русия.Пишете се с имена "слава русия" и тем подобни ,а бе жалка гледка сте ,платените рубладжийчета.

97

Стига лъжи

преди 6 години

Руснаците са едва пети по брой туристи в България , даже укрите са повече.

96

Че

преди 6 години

...дали ЦЦ си мисли за това, когато ака сутрин? Ръкавелите на тоя просс.так, дето баща му го е уредил да стане нещо повече от учител по физкултура, защото е бил шофьор на бивш номенклатурчик, ще му излезнат през носа! Или през друго място... Историята помни предателите!

95

Анонимен

преди 6 години

Русофобите се отличават с една основна черта,че продават държавата си за жълти стотинки само за да ги потупа по рамото някой западняк.Ако им кажат ,да скачат по площадите,те скачат,Защото нямат собствено мнение,като роби са!Това зомбиране искат ,да наложат на всички хора в България,но не им се отдава!

94

До 108

преди 6 години

Спри да *** мухи.Сорос няма бизнес в България от десет години.Щом си толкова знаещ , кажи защо Лукойл не е плащал и лев данък печалба за последните десет години.

93

"-"

преди 6 години

"Ню Йорк таймс": Владимир Путин - най-влиятелният човек в света!-------Абе, първоначално заглавието е било " Владимир Путин - най-великият политик в света!"но, главният редактор на "Ню-Йорк таймс" се поззамислил, че за едното чудо ще го изкарат агент на Путин.Пък и да не дразни читателската аудитория на таблоида, въпреки, че мнозина американци и без това го знаят и дори искрено завиждат на руснаците!-))))))))

92

Анонимен

преди 6 години

до 109 Мда, те са в 19-ти век братушките затова по Черноморието ни всяка 3-та кола е руска лятото и то баварки, мерджани и аудита най-нови модели. И на 70 % от апартаментите ни там са руско притежание. Нека са в 19-ти век.

91

До 105

преди 6 години

По големи безсмислици скоро не бях чел.Напъваш се , но нищо смислено не излиза.Ти поне средно завършил ли си.

90

До 90

преди 6 години

Русия вървяла напред ? С кое по точно Русия върви напред ? Държава ,като Дубай примерно върви напред,ама Русия това твърдение е нелепо.Руснаците така са заседнали в 19 век ,че няма мърдане братко.

89

Анонимен

преди 6 години

"Не знаех , че Пеевски работи за Сорос."Явно много неща не знаеш. За разнообразие се опитай да мислиш логично. Сорос прави каквото си иска в България. Някой нещо смее ли да направи на Пеевски само да попитам? Бойко? ГЕРБ? Да си чул някога нещо за каквото и да било действие срещу Пеевски? Я помисли малко кое не е наред в картинката.

88

Защо бе

преди 6 години

Цялата власт е русофилска и резултата е виден.Сами не се харесвате и винаги друг ви е виновен.Защо не спирате да се жалвате от държавата при условие , че тя е цялата под ваш контрол , та дори и медиите са ваши.Но русофила пак недоволен , еми кажете си какво искате най накрая и спрете да ревете

87

ТHE Патриот

преди 6 години

докато се занимавате с Путин в страната на неограничените ретарди пак някъв се е развилнял с оръжие в централата на ютуб !

86

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 98"...либералната демокрация неминуемо изпада в хаос, когато няма социално доверие...=и затова преминава в ново състояние на "нелиберална демокрация", чрез което същата тая система, се предпазва от гнева на масите, чийто първи пориви на гнев се изразяват именно в липсата на "социално доверие". С други думи - за хората не само, че нищо не се промане, ами и се влошава, а Системата и предиктора зад нея - остават същите!Та това е толкова видимо, та чак прозрачно!

85

Русогърч

преди 6 години

Трудно преглъща русофила факта , че Доган е един от тях.Трудно но пак преглъща щом вожда му казва.

84

До 101

преди 6 години

Не знаех , че Пеевски работи за Сорос.

83

Трак

преди 6 години

Русофилите сега са изпаднали в амок и чакат някой да им даде инструкции какво да мислят , защото те са отвикнали отдавна да имат собствено мнение по смислените теми.

82

Анонимен

преди 6 години

"В Америка можеш да получиш всичко ако си платиш"В българските медии можеш да получиш само едно и то обикновено е платено от Америка.

81

Анонимен

преди 6 години

Русия здраво е платила за тази статияВ Америка можеш да получиш всичко ако си платиш

80

Анонимен

преди 6 години

"...либералната демокрация неминуемо изпада в хаос, когато няма социално доверие, че тя е една измама, която позволява на хората с добри връзки да грабят от всички останали."Велика истина!

79

Анонимен

преди 6 години

"Силен ли е оня човек, който побеждава използвайки слабостите на хората. Или чисто и просто е подлец"Ако говориш за Путин, значи си в грешка. Той използва силните страни на противника си за да го победи. Опитай се да си обясниш как всеки път печели стартирайки от неизгодна позиция.