42

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ след съда, присъдите и осъдените, банките и милиардите се върнаха пир народа на Русия, да, товарищ?Или просто отидоха при хора, които не подлежат на присъди и съд и които ако искат, още 50 мандата ще си осигурят с "избори"?

41

Анонимен

преди 6 години

Не болтай Миша. У Сибире нет все лагеров спортивнье.

40

За 39

преди 6 години

Хайде да отговориш откъде Путин има милиарди, Ъ?И Що ги държи в долари, а не в рубли или юани...

39

Анонимен

преди 6 години

Когато комунистите се избиват един друг, нещата изглеждат по-добре

38

Анонимен

преди 6 години

В Русия по времето на Елцин започна приватизацията. Както у нас се нароиха банки, големи държавни компании минаха в частни ръце.Но за разлика от България, където новите собственици останаха ненаказани и продължават да си живеят със заграбените милиони, в Русия имаше съд, съдени и осъдени.Този на снимката е един оттях.Много да не лае, защото си живее в Англия, вместо да реже трупи в тайгата.

37

Proroka Oleg

преди 6 години

абе Ходорковски, ти откъде бе байно имаш милиони и как стана олигарх..........айде отговори на тоз въпрос първо а после другото.

36

аз-ът

преди 6 години

Ехххх Миша, Миша...Щеше да изгниеш в затвора ако Вова не се беше смилил, па да махне с ръка, да те извади. И ти вместо да си благоадрен, вместо Миша да потъне в миша дупка и да си изживее остатъка от дните, които господ е отредил с остатъка от това, което си успял д а откраднеш... Ти Миша хапеш ръката, която те гали. И какво да те прави Вова сега?

35

красуха

преди 6 години

Москва евреям не верит! Понимаеш?!

34

Анонимен

преди 6 години

този *** ненаял се го изхвърлиха на помойката.. сега ***!! Няма нужда да те довършва Путин, "твоите покровители" ще те приключат много скоро задето им пропиля милиардите! Ционистката мафия не прощава - питай Немцов, питай Политовская, питай Литвиененко.. и т.н.Точно поради тази причина много двойни агенти се върнаха да бъдат съдени в Русия, да си излежат и да живеят в страната си от колкото да приключат, като Литвинено или Скрипал!!

33

Анонимен

преди 6 години

Някои хора се натискат за неща от преди 30 години! Светът стана нано и вече известни до болка неща се слагат на походящите носители и "Прошай Григорий". Ако толкова сте любители на 80-те, то ще ти сложат нещо със стъклена вата и диметилсулфоокис за носител на дръжката на вратата или ще инвестират във време с канцерогени и мутагени. Важното е да имаш чувство за хумор и да не чакаш Америций 241(две за едно) да те споходи.

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Мммддааа........явно само ти засега не си чул за предсказанията на Баба Ванга!!! Вече няколко дни, всички ингилизки таблоиди САМО С ТОВА СЕ ЗАНИМАВАТ!!! Започват вече да им свършват памперсите! Предлагам нашите фармацевтични олигарсчета като огнян някой си да ги снабдят....нали сме сегашни "побратими"! Но да не забравят да си оставят и за тях!

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19"Путин е изготвил и утвърдил списък с български русофили подлежащи на утилизация с ядрени и химически средства, заради несправяне с поставената задача България да напусне НАТО и ЕС"...................хи-хи-хи..............руснаците в такива случаи казват "...еще не вечер"!!!!! Ние и във Варшавски договор бяхме..................хи-хи-хи....

30

Анонимен

преди 6 години

VSICKI RUSKI OLIGARSI VINAGI KAZVAT,CE S CESTEN TRUD SA NATRUPALI MILIARDITE.BOG DA GI IZBIE VSICKITE,NO KATO KUCETA.

29

Анонимен

преди 6 години

БГ бизнесмените от поколението на Ходорковски са същите крадци, естествено много по-дребен калибър.След още няколко години, ако кадрите на КГБ останат на власт в РФ, Русия ще си върне контрола над бившите републики и СИВ с някои изключения.Третата светона война се води в момента в Сирия и изходът от тази газова война ще определи бъдещето на Русия.

28

Анонимен

преди 6 години

До лудост 26"Странно е че западната преса дава думата на престъпници осъдени за грабежи и убийства"...............ти пък, ти пък...............ами че те КАКВИ СА????? Ха-ха-ха....приказката за краставите магарета да си чувал?????

27

ДЖЕНДЪР РУС

преди 6 години

Ние Руските *** тввърдо стоим зад Путин !

26

горкия

преди 6 години

Това се казва помилвай куче да те лае.....

25

лудост

преди 6 години

Странно е че западната преса дава думата на престъпници осъдени за грабежи и убийства.

24

ДЖЕНДЪР

преди 6 години

НАШЕ МОМЧЕ-ДЖЕНДЪРЧЕ,КАКВО ДА ГО ПРАВИШ..МАЛКО Е ПАЛАВО,НО ЩЕ СЕ ОПРАВИ....

23

Анонимен

преди 6 години

Защо никой не попита Ходорковски ,Амбрамович,Невзлин и др.,как по времето на Елцин от обикновен руски младеж се става за отрицателно време милиардер?И защо впоследствие повечето намират добър прием във Великобритания?