129

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСтрес, чувство на безпокойство и чувство на безмислие всяват в България слугите на русияСлугата е това което си ти, и добре знаеш на кого.

128

Анонимен

преди 6 години

НАТО има достатъчно сила за да ликвидира всички терористи в България.

127

Анонимен

преди 6 години

И децета вече знаят , че българите в Евробския съюз са прогресирали само като миячи на чинии, теляци на бабички или общи работници. 2 000 000 българи се уредиха там , а през това време *** им откраднаха държавата и измряха родителите им.

126

Анонимен

преди 6 години

До 3334Европейските народи приличат на европейски. Руският расизъм няма да ти помогне.

125

АНТИ

преди 6 години

Българите са дошли от Азия на Балканите, на азиатското си остана завинаги в тях.

124

3334

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАДобре европеецо, сравни ми Русия с твойта Европа и ми кажи кой народ прилича повече на европейски, руският или този на Германия, Франция, Англия, Швеция или България през сегашният 21 век? Ами твоята европа не ти ли прилича на Африка или Арабия по скоро отколкото дори далечната представа за стара европа? Айде започвай мисленето.

123

Анонимен

преди 6 години

Мечката се мие, чистилукойл храни терористи

122

Анонимен

преди 6 години

ЧИЧО САМ ЩЕ СИ ОСВОБОДИ ОТ БСП, АТАКА И РУСОФИЛСКИТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ БАНДИ.

121

Анонимен

преди 6 години

По-добър ще е от нашия плаши п......

120

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСтрес, чувство на безпокойство и чувство на безмислие всяват в България слугите на русия

119

Анонимен

преди 6 години

До Анонименходете в Русия щом е хубаво, хайде волен, бсп, и останалите дибили да заминават

118

Анонимен

преди 6 години

Стрес, чувство на безпокойство и чувство за безсмислие на съществуването в членката на ЕС и НАТО България.

117

Елцин

преди 6 години

Малко му беше на язовеца-вова боя по врата.Още трябваше да го "заушва" голямата мечка, но от язовец какво да се очаква?!Една *** на КГБ ще си остане такава.

116

Анонимен

преди 6 години

И децата вече знаят, че Путин не може да разчита на подкрепата на руския народ на избори защото руснаците мразят Путин и искат да живеят като европейци и американци. Единственият ход на Путин при това положение е да избива и отравя противниците си, независимо къде се намират в Москва, в Лондон, в Солсбъри.

115

Влади

преди 6 години

В Русия е така- живеят 5-10 години по човешки(е, малка част) после следват периоди на войни, революции или тоталитаризъм. Затова , в последните години, много руснаци си накупиха имоти за рубежом, 300-400000 в БГ-тоДали ,щото тук ги кефи,или просто да имат резервен вариант да избягат от матушката?

114

lol до 126

преди 6 години

дедо ти Иван го разтреляха комунистите. цялото царско семейство - жени и деца, плюс генералите. подобно на БГ през 44-та. те тоя на снимката е замесен от същото тесто. на службите им дай да колят и да бесят, те не могат да градят. страната с най-много ресурси на планетата е с икономиката на мързелива Италия. за всичките мандати, които избута до сега Путин единствено докара омраза и ненавист към Русия.

113

Анонимен

преди 6 години

Президентът на Русия Владимир Путин подписа федерален закон, регулиращ дейността на колекторските фирми. Документът директно забранява на колекторските фирми да използват физическа сила и да заплашват с използването на такава, както и да причиняват вреда на здравето и имуществото, да оказват психологически натиск и да заблуждават. При това се забранява на колекторите да съобщават без съгласието на длъжника за дълга му на трети лица.

112

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Нас ни е безразлично какво се случва в Азия... - ние сме в Европа...

111

БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО

преди 6 години

До пехотинецАлбания издирва двама българи, част от престъпна групаПомагали на албанци да емигрират незаконно с фалшиви документи

110

Анонимен

преди 6 години

не бе, те не се интересуват от Путин и Русия, не ги интересува...