12

идиокрация

преди 6 години

Гордата британска империя станала комична джамахирия. Така е то.

11

Иванов

преди 6 години

До Анонимен 10Американците вече изказаха съболезнования на близките и приятелите на Скрипал.

10

Анонимен

преди 6 години

Предизборна агитация по руски.

9

Свободният

преди 6 години

10 Бъди спокоен. Всичко ще докажат . Кой го е отровил от коя служба

8

Анонимен

преди 6 години

Кога доказаха и къде са доказателствата, че е отровен с този газ?Отровеният не е агент, а е пенсионер.Защо не ни информирате за състоянието на пострадалите?Може би те вече са изписани от болницата?

7

Анонимен

преди 6 години

Отровиха го в точният момент- преди изборите в Русия.И Литвиненко умря в такъв период, помните ли?Кремъл избива милиони руснаци, та колко му е да отрови и този?

6

Мнение

преди 6 години

Какво падение . Дори малко да сменяха сценария тайните служби на Англия. Едно и също от Луизитания до днес. И Георги Марков убиха . Незбравйте как обвиниха нас за папата.Едни и същи гнусотии.Няма по-големи престъпници от англосаксите

5

:)

преди 6 години

Някой иска да ме убеди, че руснаците:- пускат предателя (бил е в руски затвор)- чакат няколко години- убиват го в най-неподходящото време и по най-аматьорския начин.Всеки може да е свитнал руския тарикат. МОже да е руската мафия, може да е "приятелче" от разузнаването, може да са дори англичаните. Най-малко вероятен извършител са руските служби. Най-малкото, щяха да са доста по-професионални.

4

фен

преди 6 години

Ливърпул загуби от МЮ ... "много вероятно" загубата да е в резултат на студеното време в Москва тия дни. Така че Русия е виновна. точка!

3

Петров

преди 6 години

Нарицателната в Европа за страна аутсайдер България се радва на клеветите за световната сила Русия. Нищо друго не остава на доведените до просешка тояга от ЕС българи.

2

Петров

преди 6 години

Какво представлява "Новичок", с който е отровен агентът Скрипал?================================================Новвичок представлява рязка невроза, съпроводена с истерия, предизвикана от факта че жените като Мей влизат в определена възраст.

1

Анонимен

преди 6 години

Значи Скрипал е отровен с инсектицид?