22

Партиен член

преди 6 години

И ако няма значение кой стои зад Гинка....Е вече си ми ясен.Може да ми харесва като историк но като политик вече ми се изясни.

21

Петров

преди 6 години

Поредните мъжки "гинки" лапачи на народна пара маскирани като "партия". Това е то "демокрацията" .

20

Ханку Брат

преди 6 години

И каква е ползата от тях ако няма да бутат това крадливо и корумпирано правителство?

19

20 000

преди 6 години

"ние в партията имаме 20 000 елитарни специалисти" , каза Божко. Това популизъм ли е или най-обикновена лъжа. НЯМА ВЕЧЕ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО, да му се не види.

18

Анонимен

преди 6 години

няма да е патерица,а направо ще е инвалидна количка на герп!

17

Информбюро

преди 6 години

Божо няма да е патерица, а обикновен ***.

16

Анонимен

преди 6 години

Ханку Брат е патерица на ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 6 години

Божо Тулупа добре си поживя. Тая торба с екскременти вони ,та се не трае. Сега пак иска да бозае...Що за общество имаме....

14

ЛЪВЧЕ

преди 6 години

С тези мюсюлмански нашествия отново в Европа, защо партията не се казва Хан Тервел?

13

Анонимен

преди 6 години

Понеже знам капацитета на Великия Български народ,то мога да се обзаложа,че Кан Божидар и другите ,,родолюбци",ще влязат в Народното събрание,там ще новия партньор на Боко Европееца!

12

БГ

преди 6 години

Ще гласувам за този, който направи енергетика, води, подземни богатства държавни!Само 3-те енергодружества генерират около шест милиарда печалба, които вместо да останат за България, се изнасят от страната.Защо?

11

ПОВЯРВАХМЕ МУ ХА ХА

преди 6 години

НЯМА ДА Е ПАТЕРИЦА - ЩЕ СА ДВЕ. БОЖО ДА СИ КАЖЕ ЗА ОНОВА ОТВРАТИТЕЛНО ИНТЕРВЮ ПО БНР В НАЧАЛОТО НА ИЗВРАТЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ, В КОЕТО НАДЪЛГО И ШИРОКО ОБЯСНЯВАШЕ, КАК В СОЗОПОЛ Е БЛИЖЕЛ КОТЕНЦАТА НА ЧЕХКИНИТЕ, ПОЛЯКИНИТЕ И ОСОБЕНО КАКЪВ КЕФ МУ Е ДОСТАВЯЛО, КОГАТО СА БИЛИ С МЕНСТРУАЦИЯ. БЕШЕ ПОВЕЧЕ ОТ ГАДНО. И ТАЗИ ПОВЪРНЯ ЩЕ МИ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА НАЙ-ВИСОКИЯ ПОСТ В ДЪРЖАВАТА. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ САМО. ВСИЧКИ ГЕРБ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИЙЦИ СА ТОЛКОВА ОТВРАТИТЕЛНИ

10

Анонимен

преди 6 години

И като политиците са лоши ти как така прие при тия лоши политици да станеш министър. Цял живот Директор и доносник на ДС , а сега недоволен пенсионер. Как не се спреш и да си гледаш внуците бе ***.

9

суджук добрички

преди 6 години

Чалга-историкът, политик и чалгаджията с незавършено музикално образование, ще се коалират. С кеша на такива като Боко и истинския купувач на ЧЕЗ ще направят кастинг за мераклии за власт и кариера, - лапнишараните ще гласуват за спасителите в ръжта и ГЕРБ пак на власт. Заекдно ще водят нацията към светли чалгини и нищо няма да се промени, даже паричните потоци. Не патерици. РАКЕТА СА - нов проект 800 дни + Бареков + Марешки - версия 4.3. Три в в едно.

8

Анонимен

преди 6 години

Хайде не думай бе, не патерица направо инвалидна количка сте на герп....:-), само дето нямате никакви поддръжници, банда алчни старци

7

Анонимен

преди 6 години

И тоя го напече слънцето и почна да дрънка!!! И ако другите били учели марксизъм ти какво си учил бе пенсионер? Или проблема е в това че и марксизма не сте учили като хората!

6

Анонимен

преди 6 години

до 9 Ти кво си разправяш.... до оня ден пък плюха оня *** олигарха с хотела си Валери Симеонов, а днес овцете го боготворят видиш ли ти щото нарекъл руския патриарх ченге от КГБ.*** народ, бате!

5

А+

преди 6 години

Оставате жената да купи и да управлява ЧЕЗ-НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Тя самата да управлява,ТЯ МОЖЕ ДА СИ НАЕМЕ ПЕРСОНАЛ ДА УПРАВЛЯВА !Ей,голями шараните сте ,а се правите на много умни във форума,а сте марионетки.

4

Анонимен

преди 6 години

Малък човек- голям мерак

3

Анонимен

преди 6 години

Няма да е патерица, най много да е ракета носител...