37

Браво

преди 6 години

Така се прави с разговори,това е добре и за двете страни.

36

Анонимен

преди 6 години

До платен тpoл"Борисов е бил пак мазен до пoлуда"--- И силно наведен, и обилно смазан... :)

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27"Сидеров - премиер!"---Абе, ти у ред ли си, или си като него?

34

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРуска фирма заплати и данъци не плаща- виж Дерони и Лукойл.По добре без тях, нека не заемат пазарна ниша!

33

Пророкът Гочо

преди 6 години

Суджук Ефенди: "Вова, моля те, отблокирай ми милиарда при Алиев, да го дам на чехите за ЧЕЗ, а аз ще се отблагодаря."Путин:"Твоят дебел апап Шиши ми гепи 600 милиона аванс за Южен поток, да си върне борча и ще се оправим."Суджука: "Така де, като купя ЧЕЗ, ще ти прихвана в акции мангизите на Делянчо, а пък от него ще си ги прибера някак."Путин:"Бързо забравяш стореното добро, ***, ще си врътнеш пак д.и.р.н.и.к.а, а не искам да ти пращам последния аргумент."Суджука:"Хампарцумян ще ми е гарант

32

платен тpoл

преди 6 години

Борисов е бил пак мазен до пoлуда.

31

бъ

преди 6 години

На мен не ми пука за Газпром и продавачите на газа.Отбягвам руския бензин и нафта и не се интересувам от новата Лада и ракетата на Путин.

30

Зозо

преди 6 години

Искам да обясня на всички ***, че сегашните машини не харчат много ток, за разлика от руските лами. Нама калорифери, чушкопеци, акомулиращи печки и други върхови комунистически технологии. Зазидаха в стената контактите от 6.5 квадрата за акомулираща печка :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Климатикът гори под 1 киловат на час :)))))))))))))))))))))))))))))) Ел. котел е 10 киловата за цял етаж от къща.

29

Анонимен

преди 6 години

Ако простия милиционер не беше козирувал на Хилари и не беше се отказал от Южен поток, сега по потока вече щеше да тече газ и България да взема транзитни такси. Освен това щяхме да сме първи по трасето на газопровода, което означава по-ниска цена на газа. Отделно няколко хиляди работника със заплати по около хиляда лв. щяха да получават няколко милиона лв. всеки месец, които да се харчат в страната, върху които държавата да получава данъци и осигуровки. Всичко това се изпари с една дума на ББ.

28

нн

преди 6 години

Бойко навярно осъзна какви големи грешки направи слушайки САЩ и ЕС. Южен поток, АЕЦ Белене, Бургас-Александруполис все големи неща.

27

Идея

преди 6 години

Ако енергията от ноеата АЕЦ ще се използва за да захранва силово поле около Русия; силово поле, през което нито пиле, нито дума могат да прелетят, тогава ще съм ЗА тази централа с всичките си ръце, крака и глави! :DЗА, ЗА, ЗА!

26

Анонимен

преди 6 години

Сидеров - премиер!

25

АВС

преди 6 години

На Б.Б. взе да му пари под краката след последните скандали и си въобразява, че като се обади на Путин ( *** аз съм приятел на Русия) ще потуши недоволството у нас.

24

Любомир Динев

преди 6 години

Путин и Борисов СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖЦИ!!!! Путин лъга за КРИМ!!!!!!!!!!!!! После каза че Русия е действала!!!Борисов НЕ Обели и дума!!!Пожелавам на Борисов 1000 години и повече живот и здраве за да може да разбере колко струва.....:)))

23

Tangra

преди 6 години

Ще ни припари под опашката. Русия ни предупреди от 2019 газ през Украйна няма да има. Ние ди чешахме мадурите. Що не направихме връзка с Гърция ? Или с Турция. Са гледайте гърча на дебелия дървояд!

22

Анализ

преди 6 години

Преди няколко дни наблюдавахме как българското общество слушаше очудено новата странна идея на Бойко Борисов. Липсваше достатъчно информация и това пречеше на хората да се ориентират.Днес нещата вече са по-различни. Днес става ясна реакцията на българомразците, организирани чрез опорни точки от техния си Кораб-майка - североизточната черна кула.Те са против и са яростни. Няма по-сигурно доказателство, че Бойко Борисов отново е на прав път!Да му пожелаем успех!

21

Анонимен

преди 6 години

АЙДЕЕЕЕ РУМЕН РАДЕВ ИЗДУХА СУПАТААААА

20

АМОРАЛ

преди 6 години

Нужна е, че миналата година даже и при твоя кумир Бойко за малко да въведат режим на тока! А в индустрията все повече и повече се харчи ток, д ане говорил за колите тесла, биткойнтите и т.н,

19

Анонимен

преди 6 години

Според договорите за американските марици, там ще плащаме всяка година по 700 млн. лв. в продължение на 20 години. Това са 14 млрд. лв. на вятъра, с които отдавна можеше да е построена АЕЦ Белене и държавата да разполага с енергиен източник многократно надхвърлящ по обем това което ползваме от мариците и при това на цена в пъти по-ниска. Така че въпросът за Белене въобще не е икономически, а политически - просто американците не дават да се строи, а политиците ни изпълняват каквото им кажат.

18

(-_-)

преди 6 години

Путин:- и сега какво стана.. Ще получавате газ през турско, а? Суджука:- ми то от Брюксел казаха, че... Путин :- както е тръгнало и тока от там ще си внасяте..Суджука:-е, то това нямаше как, щото продадохме на американците 2 теца и ще се сърдят ако строим нова аец.. Путин :Еми айде със здраве! И не забравяй какво ти казах оня път - с такива приятели, врагове ти не трябват..