34

MaйMyнaтa

преди 6 години

До КрайДобре е да не се отваряш много на непознати, добре ще е и да го запомниш

33

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАко беше влязъл у дома щеше да се случи същото. Изобщо нямаше да се замисля.Да , ама и на него ще са дали законно оръжие и вероятно ще си умреш застрелян преди да си го видял или не си забелязал колко богаташи са убити въпреки въоръжената си охрана. Приятел , бандита идва с оръжията в ръка, а ти ще трябва да го търсиш, много американски филми гледаш.

32

гочев

преди 6 години

миналата година имах посещение от Игнатиевски майстори на покриви едва ли не трябваше и предварително да им платя когато им откзах започнаха заплахи и тем подобни на помощт случайно ми дойде ижовката в ръцете и когато пуснах един фишек вече стана смешно за мене де . та при тоя случай с убития РОМ ли коняк ли? намерил си е майстора от панделата се излиза а от гроба не

31

Анонимен

преди 6 години

Джамбазина видял ли е че убитият е влязъл в дома на доктора? И ако е влязъл защо е излязъл и легнал на капака на автомобила? Историята е доста мътна поне за сега! Ако е влязъл в дома на доктора как така е излязъл прострелян? За мен стрелбата е станала навън пред автомобила. Ще ги видиме органите как ще се произнесат след натиска на улицата! Да не стане като с Росен? Самоубил се и край на филма!?

30

Сладуранка

преди 6 години

Конституция - член 32, алинея първа!Д - р Димитров трябва да бъде оправдан!

29

Анонимен

преди 6 години

Какъв дом бе, ***--гoто е застрелян на улицата, не в дома на доктора! Ае стига сте си измисляли. Тука не е USA, където могат да те гръмнат безнаказано за щяло и нещяло. Цивилизована държава сме в Европа с 13000 годишна история.

28

Може би нормален

преди 6 години

Подкрепям идеята за промяна на закона, в частност самозащита и защита на неприкосновенна собственост. Бидейки обиран няколко пъти и реакция от полицията "проверете дали откраднатите вещи не са прибрани някъде", какво да очаквам? В никакъв случай не искам да убивам, нито да осакатявам когото и да било, но как се гарантира моята сигурност? Ако сега някой влезе в къщи и ме нападне, било то с нож, пистолет,пушка и т.н. как мога да се защитя?

27

Иванов

преди 6 години

Добре! Този автомобил, на който престъпникът се е опитвал да открадне фара/ и е паднал на предният му капак, след като е бил прострелян/ в хола, кухнята, банята или спалнята на домът доктора е бил паркиран? Ми пояснете го най-накрая, за да можем всички да изразим правилна гражданска позиция в защита или не!

26

koko

преди 6 години

До Анонимен:Става въпрос само за защита в дама ти. От толко мислене сме на това дередже. Ако е ясно, че е влезнал неканен и последсвията са такива, само луд ако си ще влизаш, комо ли въоръжен.

25

Анонимен

преди 6 години

Ако се разрешат оръжията в България, пенсионерите по селата няма да бъдат брутално пребивани и клaни от рaзни тъмни сyбекти !!!

24

Анонимен

преди 6 години

До ЗащитаОръжие за всеки българин в дома му! Това е единственото решение!Глупости, оръжие в ръцете на армията но с боеприпаси основно в склада на армията, оръжие с боеприпаси само за полиция и жандармерия по време на работа, ловни пушки за ловци под строг контрол, това е решението! То американците като са се награбили с оръжия та са прокопсали, а и много инциденти скриват.

23

Да попитам

преди 6 години

Този Плъх като е с дълго криминално досие какво прави на свобода?

22

Анонимен

преди 6 години

И със закон и без закон, по-добре да го излежа отколкото да се оставя.Вчера се нагледахме на метани, привеждане, навеждане и т.н. от тези които трябва да ни водят.Трябва да минат още сто години докато се отърсим от тази ***.

21

MaйMyнaтa

преди 6 години

До КрайБъдещите престъпници също имат дом, и те ще искат да го защитават, трябва ли да им се дава пищов и то законен?Това не е дивия запад момиче, или момче!!

20

Анонимен

преди 6 години

Ако беше влязъл у дома щеше да се случи същото. Изобщо нямаше да се замисля.

19

Andreshko

преди 6 години

Плъховете са вредители и трябва да се унищожават,когато влизат незаконно в чужд дом и застрашават семейството.

18

Анонимен

преди 6 години

Всеки, който убие престъпник по време на извършване на престъплението, трябва да бъде награждаван, а не арестуван.

17

онбашията

преди 6 години

дано съдия мъж гледа делото, женските са буквояди-зубрачи.

16

Анонимен

преди 6 години

Моят дом е моя територия. Всеки, който влезе неканен в нея, ще си получи заслуженото!

15

Анонимен

преди 6 години

Правилно. Утре всеки от вас може да го нападнат. Сега незащитаваме само доктора, а всеки от нас. Утайките трябва да им е ясно, че това ще споходи всеки плъх.