36

Анонимен

преди 6 години

Селянката от Крушовица как сама се насади на ***, ай чиститу!

35

Анонимен

преди 6 години

БСП да купи ЧЕЗ и да го подари на държавата.

34

Think

преди 6 години

Абе другарко, абе Нинова... стига си врякала , ами отговори на Гинчето , ти от Крушовица като дойде как го взе тоя Техноимпекс. После кажи и на онази ококорената Йончева да вземе да отговори на въпросите на Добрев за офшорката дето източила КТБ, че нещо много пискате, ама на тези въпроси не отговаряте. Смешни миши душички сте вие !

33

Анонимен

преди 6 години

"как една млада дама на 28 години, от село Крушовица, може да си купи "Техноимпекс".еми дигнала е ноги пред когото трябва :) При камунетата е така.

32

Зозо

преди 6 години

Кеф, рев на гладни ***!!!

31

Анонимен

преди 6 години

Абе как държавата ще купува ЧЕЗ? Ама кой ти очаква мисъл в глава на комунист - те генетично са сбъркани....тъпотата им е исторически обоснована - все пак комунистите произлизат от най-нискоинтелигентната, бездарна и духовно ощетена прослойка на българското общество.

30

Qilis

преди 6 години

Aide neka da si otkupiat parvo obstinskite bankovi klonki ot omanskia sultan...:-):-):-)...pa setne i obstinskite nebeta... :-):-):-):-)

29

Анонимен

преди 6 години

Кво се ежиш ***. Сделка няма да има. Ще има нова процедура

28

Анонимен

преди 6 години

"как една млада дама на 28 години, от село Крушовица, може да си купи "Техноимпекс".с КОРУПЦИЯ как иначе. Льотчика, докъде стигна с борбата против корупцията бе? Или още не са ти го написали този казус?

27

Курнелия лицемерка

преди 6 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Мерджанов, Миков,Янаки Стоилов,В.Лечева, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

26

azbeaz

преди 6 години

Не съм фен на Корнелия, напротив, партия като БСП не трябва да се допуска в управлението е моето мнение! Но погледнете Бойко...този човек и подчинените му са ходещи ГАФОВЕ! Тези хора нямам идея защо са там, некомпетентни са и забъркват скандал след скандал! Как допуснахме този човек да е на чело на държавата толкова дълго? КАК?????

25

Анонимен

преди 6 години

Не знам ама Цветанов и Борисов много се изложиха с тая Гинка.Можеше да намерят някоя, която поне да не изглежда като нопитомена селяннка и да знае малко по-домбре български.Ами тя бълка елементарни думи, не зная каква бизнес дама, каква милионерка е и как е водила преговорите.

24

Анонимен

преди 6 години

Селянката от Крушовица от долния, ляв ъгъл :)))))

23

Анонимен

преди 6 години

тоя път Боко като падне, няма изправяне! 3 пъти със стомни за водица... лъжливотот оварче...

22

Гинка фон Върбенщайн

преди 6 години

Без 11-и клас, оШфорки, отчайваща неграмотност, злоба, махленско поведение... Но ДЪРЖАВАТА ще й стане съдружник в сделката за ЧЕЗ, ще й гарантира заемите и т. н. И ще се молим цените на тока да са поне колкото сегашните. Нооооо... на върба!

21

Анонимен

преди 6 години

До обърка се майГинка може да няма много пари, но онези, които стоят зад гърба й имат.Гинка само ще слушка и после ще папка, все ще има нещо и за нея от печалбата.Само не питай откъде имат парички кукловодите на Гинка. Това си го знаятсамо те и Господ.

20

Анонимен

преди 6 години

случайно сделката се случва месец след вота на недоверие...

19

Анонимен

преди 6 години

Вчера беше учредена награда за най нагла, проста и лъжлива фигура от човешки произход. За наша гордост от БКП-БСП това е нашата Нинова или Лъжа или Анита Мейзър.Да ви кажа нещо , нямам нищо против БКП-БСП , но такава СДС-арка да ми се прави на член от моята партия не сам съгласен. Просто нейното държание вече не се търпи.

18

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че БСП по-скоро ще натрупат негативи с този лай около ЧЕЗ. Нямат ли идеолози и пиари, които да ги съветват и най-вече Корнелия? Защо БСП-то мълчаха при приватизацията на Булгартабак, на БТК, на другите ЕРП-та? Сега понеже е Европредседателство и си мислят, че хората ще им ръкопляскат за тези скандали. Хем искат милиарди за пенсиите, хем сега купете ЧЕЗ. С какви пари? За пенсионерите ли, за здравната каса ли, или ще ги напечатат? А Боко го знаем, че за нищо не става.

17

Анонимен

преди 6 години

другарката Корнелия или не си пие хапчетата,или дозите им са ниски.