51

Курнелия-милионерка

преди 6 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба

50

Анонимен

преди 6 години

А дали няма и конфликт на интереси , как производител на електроенергия ще държи и електропреносната мрежа на половин България ? Въпросите без отговор стават все повече и повече.

49

любопитен

преди 6 години

Тя посочи, че обръщенито на БСП към президента по отношение на сделката с ЧЕЗ остава в сила...а инструктажа кога ще е ?

48

Анонимен

преди 6 години

Щото руснаците не можаха да я купят, затова реве Нинова. Не се усетиха, как им се изплъзна. То е ясно, че госпожата е поставено лице, ама да видим, чии интереси брани, на Бойко ли, на САЩ ли?!?

47

ognyanz

преди 6 години

До 34: Не теоретично, а практически може да се окаже, че тази наскоро сформирана фирма няма потенциал (хора, пари, мениджмънт) да поддържа енергопреносна мрежа от такъв мащаб. Какво може да стане можем само да гадаем. Но не е нормално държавата да е заложник на Гинка от Пазарджик.

46

Narket

преди 6 години

Komunisticheski bg kloshari si kupuli energiina firma s bg milionna klientela ot cheshki komunisticheski agenti s offshorni kreditni pari na eu banka ot chernata lista?! ...oi, oi, oi...ba.si wiki dosieto... :-) ...kulev, pavlov, lukanov i sie s dupki ot pistovi, hallo...

45

Хи хи

преди 6 години

*** Що не пита ЕК за приватизацията на Техноимпекс?Хи хи

44

От Конкретно за БСП

преди 6 години

До 32Не виждам защо ми приписваш патриотите, като аз говоря за партия наричаща се социалистическа и с претенции за ново одържяваване на вече частни предприятия и чиято основна цел трябва да е соц строя, където както знаем общите блага се разпределят много по раномерно и "справедливо". Навремето един генерален директор вземаше малко над средната заплата за даден завод, а нерядко бачактори са вземали по голяма заплата от него, защото работят специфичен и тежук труд.

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Сидеров - премиер!"---Хе, голям си шегобиец!

42

МaйМyнaтa

преди 6 години

А така како ***, натискай и разкрий тая енергиина афера до край!! Гордея се с теб ,че си съселянка на баба и прабаба ми от с. Крушовица. И да не се окаже че амбицията ти не е за народа, а заради любовна афера към Баце..или да ревеш за мястото му??!ПП. И кви са тия лакомии бе како ***, да вземат половината ток на БГ-то??! Аз бих бил доволена и на една вец. централка, и едно скромно водоемче???!!!!

41

Василев

преди 6 години

Кака Корни, Кака Гинка и Бати Бойко не са ли две слуги и половина на световния финансов капитал???Агент Джаред Мейсън!ЦРУ!!!

40

За 41

преди 6 години

Ей пенсията,Що Забрави за изходни визи и член 1 виТака де :)

39

Анонимен

преди 6 години

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ !НА ВСИЧКИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ЗА ИКОНОМИКАТА И СИГУРНОСТТА НА СТРАНАТА НИ ДЕЙНОСТИ И ОБЕКТИ, ЕНЕРГЕТИКА, ТОПЛОФИКАЦИЯ, МАШИНОСТРОЕНЕ, ВНОС И ИЗНОС НА ВСЯКАКВИ СТОКИ, СУРОВИНИ, МАТЕРИАЛИ, ЛЕКАРСТВА, ОРЪЖИЯ!БРАВО НИНОВА!

38

КурНи си рИве

преди 6 години

Защото ЧЕЗ се изплъзна от ръцете на рушко- червената е региона мафия Какво лошо има български фирми да са в български ръце?!Настъпани са и бизнесинтересите на ***... мда

37

Rabotnik

преди 6 години

Днес много *** на Гроб работят, Бибитко плаща ли а плаща...

36

ognyanz

преди 6 години

До "Йовков": Хайде остави Йордан Йовков на мира. Не го забърквай с герберските ***. Нито с Бойковите далавери.

35

Анонимен

преди 6 години

До Лъвско Сърце__Най- важните години за Бг са СЛЕД 1878г.- Строителството на съвременна Бг. Там е заровено кучето.

34

Andreshko

преди 6 години

Енергетиката е сигурността на държавата и не трябва да преминава в частни ръце. Още Ленин го е казал,енергетика плюс съветска власт,а не е казал никакво друго предприятие. Още тогава той е разбирал,че в основата на държавата стои енергетиката...

33

24/7

преди 6 години

Луд умора нема !

32

До ognyanz

преди 6 години

Ти вярваш ли че това дето го разправяш може да стане дори теоретично? Тока няма да спре, защото ще стане като през 97-***, а политиците помнят все още много добре народния гняв и няма как рискуват такова нещо. То из а нЕК говореха че ще спре да прави ток, ама не стана. Тиквата пък има пще по пресен опит с тока от 2013. Тук въпроса по-скоро е че всеки *** може да стане собственик на енергото без никакво покритие и отговорност.