51

Анонимен

преди 6 години

Гласоподавателите на ГЕРБ едно 99% са на тяхна хранилка, ако спрат парите ще станат с процентите на "патриотите".

50

Знаещ

преди 6 години

Просто се чудя защо пускат подобни блогове ? Та за всички е ясно що за стока е политическата класа, и то не само в България ! Или, може би за да се отпуши напрежението; или ... да могат хората да разказват вицове за Тодор Живков /респ ББ или ЦЦ/ и да си мислят в колко демократична държава живеем ? Ей хора, разберете - няма разлика между БСП; гЕРБ; СДС ! Всички са продукт на лакомията за власт и пари ! И от този коментар едва ли има нужда, но все пак - нека да го има ...

49

Анонимен

преди 6 години

Политическата скала е винаги в полза на ГЕРБ, понеже е под политически чадър. Въпреки че всеки трети говори негативи спрямо партията. Каква ли партия, банда която съсипва и продължава да съсипва Държава с вековни традиции. Мафия която си има Държава, това е ГЕРБ.

48

Анонимен

преди 6 години

До Унуфримного правилно ! докато всички комунисти не изчезнат от тази държава , никога няма да се оправим! те са в основата на всичко зло ! ДПС, Атака и тем подобни са техни деца ,вкл. и една огромна част (85%) от ГЕРБ !

47

Анонимен

преди 6 години

35 % от 35%гласували и то предимно от малцинствата

46

Анонимен

преди 6 години

Начело на нашата държава би трябвало да бъде издигнат някой дърт гей за да цъфнем и вържем

45

Унуфри

преди 6 години

България ще стане нормална европейска страна, когато БСП, ДПС, Атака и ВМРО - уж легални политически партии, но на пряко подчинение в Кремъл са извън народното събрание и останат малки кресливи групички с които да плашим децата.

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34Ти разлика между БКП и БСП правиш ли ? Защото БКП никога не е губило избори , то си управлява и до днес , като изключим отделни личности които имаха мечта за демокрация , всички останали партии са различни крила на БКП. Като говориш поне си изясни как стоят нещата в България !

43

Анонимен

преди 6 години

На хората им се повръща от Тиквара и Шайката му, имали 26%?????? Те нямат и 2.6 %. Ако умре Цецо Пипоня, няма кой да плаща и плаши по страната, тогава в НС ще имат 20 тина бивши ***, хванали се за властта като удавници за сламка.

42

САМО ТОГАВА !

преди 6 години

докато народа не се изправи и не удари по масата и не изгони всички комунисти нищо няма да се оправи в тая държава. Всички от ДС трябва да бъдат извадени на яве и да им бъде забранено за 150 години да бъдат - част от каквато и да е политическа сила, част от какъвто и да е вид бизнес, част от каквато и да е не / политическа организация, 150 години да нямат никакви права , да не могат да говорят публично! Това трябва да се отнася и за ЦЕЛИТЕ ИМ РОДОВЕ вкл. внуци , пра-внуци и пра-пра внуци!

41

Ще бъде добре

преди 6 години

Президент да бъде ИВАН КОСТОВ; истински демократ, милеещ за РБългария.Много скоро ще се оправим, защото ЕС и демократичният свят му вярват.

40

Анонимен

преди 6 години

Аз съм за Начко!

39

Иван

преди 6 години

не се оплаквайте а живейте добре лупендери под управлението на мафията.

38

Демократ

преди 6 години

ФИЛИП ДИМИТРОВ - ПРЕЗИДЕНТ!

37

Анонимен

преди 6 години

В голяма грашка сте, като мислите, че негласуващите са аполитични и незаинтересовни.Точно политиците са незаинтересовани и аполитични. Ние сме техното алтерего, ние сме това което те обещават, но не правят.

36

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ са бедни и честни политици!

35

Анонимен

преди 6 години

БКП не само , че няма да добавя ... БКП скоро ще почне да губи много ...скоро ще изм.р.е електората на тази анти-Българска-чуждоземна "партия" ...сбирщина от чужденци които са в тази държава само с една единствена цел - пълно унищожение на всички Българи и тяхното поробване и всичко това е под специалното ръководство на тяхното родно племе Русия! Хора разберете, докато БКП не умре , нищо хубаво не ни чака ...пък вие викайте Герб тва Герб онва ...нали БКП ги създадоха , 80% от ГЕРБ са от ДС @!!!!

34

реалист

преди 6 години

КАКТО СЕ ОЧАКВАШЕ, ГРОБ ИЗСМУКА СИЛАТА НА ОП. ЛЪЖЕПАТРИОТИТЕ ВЪРВЯТ ПО ПЪТЯ НА ДЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК.

33

Анонимен

преди 6 години

до 23 правилно . Тук още няма демокрация. ТЯ ПРИКЛЮЧИ С ПАДАНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ФИЛИП ДИМИТРОВ. След него започна МАСОВО КРАДЕНЕ БЕЗ КОНТРОЛ ТА И ДО ДНЕС

32

Анонимен

преди 6 години

БКП са милионери.