24

Жеката

преди 6 години

*** и задръстен народ- камери трябва да има на всяко работно място за да се оправите, но като не щете продължавайте плюенето по форумите, а нормалните хора ще бягат към белите страни където не се държат с децата като с ***.

23

Men

преди 6 години

ХЕХЕ колко удобно не били престъпници, тогава какво има да крият? А в частната градина където ходеха моите деца, доброволно бяха сложени камери и родителите имаха достъп да гледат какво се случва в реално време през целият ден и никой от училите не мърмореше. Много ясно че е хубаво да има камери - родителят оставя 3 годишното си дете на непознати ....

22

Maria

преди 6 години

КОЙТОНОСИОТГОВОРНОСТЗАПОВЕДЕНИЕТО СИ ,НЯМА ПРИЧИНАДА НЕ ЖЕЛАЕВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ ДОРИИДЕЦАТАЩЕ СА ПО ПОСЛУШНИ.НО СЛЕД ИЗНЕСЕНИТЕ МАТЕРИЛИ РОДИТЕЛИТЕ ОСНОВАТЕЛНО ИСКАТ ДА ЗНАЯТ КАКВО СЕ СЛУЧВА СДЕЦАТА ИМ.

21

Кифличка

преди 6 години

Едно време се е случваше и нас да ни пошляпват....и ако взема да се оплача в къщи най-много още един бой да изям ама това бяха нашите родители и нашите учители...сега малката кифла или кроасан като се оплаче къщи и голямата кифла и големия кроасан проуска как и защо ......а директо отива да се разправя с учителите....те затова накрая това общество ще се затрие от диабет....

20

Анонимен

преди 6 години

Абе вие не разбирате ли, че това няма нищо общо с това дали има или няма от какво да се криеш бе...тук говорим за социален инжинеринг насочен не към учителите, а към децата и техните деца...нали точно след 20 години ще живеят в утопията на Оруел...в момента се посажда семката, а ние с тъпите ни дискусии и проблематики сме енергията тази семка да порасне...

19

Тъ.пи даскали

преди 6 години

Браво учительо! "Такива като тебе" - ***! И заплата искаш на всичкото отгоре от моите данъци. Мене, тебе - това са диалектни форми на "мен, теб". Как точно си завършил Педагогика? Или си преписа на всички изпити, а там записа защото друго не те приеха?

18

Анонимен

преди 6 години

От 12 години имам сблъсък с българската образователна система като родител. Потресена съм от нивото на голяма част от преподавателите. Някои дори не пишат грамотно, а се очаква да ограмотяват децата ни. Половината говорят разни диалекти, нямат ясна дикция, използвата Ъъъъъъ и Ииииии. Ако премат поставянето на камери като шпионаж, значи ги е страх от това което може да излезе на яве. В 90% от офисите, болниците, на общественни места в сгради има видеонадблюдение, никой не е умрял.

17

Учителка

преди 6 години

Работя в училище с камери и не ми пречат по никакъв начин- нямам какво да крия.

16

Анонимен

преди 6 години

Май синдикатите ".. са нагли, безотговорни, лишени от образователна логика." ! Голяма..огромна съпротива от тях от миналата год. срещу камерите. Въпроса е защо е тази съпротива, ако всичко е наред и няма от какво да се притесняват, какво да крият..прикриват..

15

учител

преди 6 години

До защо?Такива, като тебе са проблема!

14

Учител

преди 6 години

Никакъв проблем не са камерите, можете по три да сложите, да има ракурс. НО, 2000 лева ЧИСТА заплата и когато ученикът нарушава дисциплината ВЪН от училище, да ходи в къщи при родителя. Съгласни ли сте ?

13

Анонимен

преди 6 години

Защото си малко глупавичък, затова!!!

12

защо?

преди 6 години

Добре де, при нас на работа как има камери и никой не се чувства престъпник или унизен или каквото и да е? Какъв им е пак проблемът на тези смахнати даскалки-кокошки. По-глупаво и злобно племе от тези кранти няма!

11

гост

преди 6 години

споко бе учителите, то камерите ще снимат и да види обществото какви *** има и какво правят у час учениците .............да видим кои ще реве най-мого..................

10

Анонимен

преди 6 години

777 по-долу го казва много добре!!!

9

рускиня

преди 6 години

Подкрепям учителите. БГМамите могат да започнат с хулене.

8

Анонимен

преди 6 години

Родителите просто искат да узаконят абдикацията си от грижата и възпитанието на техните деца чрез прехвърляне отговорността на учителите и всичко друго, което е извън тях самите....тепърва ще берете плодовете на последните 25 години повсеместна разруха...най-хубаво почва да се усеща на пазара на труда..."умните им деца"...ХАХА

7

ко

преди 6 години

А българския магазинер не се обижда, защото във всеки магазин има камера над главата, във всяка бензиностанция също, на всяка рецепция на хотел. А когато е обществена тайна за какво става дума, не само, че трябва да има камери, а дори ми се струва най-нормалното нещо на света.

6

777

преди 6 години

Най смешното с камерите ще бъде че ще видите какви са "децата" в час, тогава веорятно родители и деца ще трябва да се извиняват. (просто масата от учениците към днешна дата са меко казано невъзпитани). А това че има доста смахнати и неадеквати учители е отделна тема. Просто това което е в училищата и градините в момента са децата на "чалга поколението" което израстна през 90-те и не видя и научи нищо смислено в живота си.

5

Анонимен

преди 6 години

т.п си Пацо,много си т.п