139

ВЪПРОСЧЕ :

преди 6 години

нямаме ли си достатъчно индийци, че ще ги внасяме чак от ***.ната си?

138

Иван Пешев

преди 6 години

Абсолютна лакомия е това, искат да внесат роби , що не правят деца и големи семейства някой погрижи ли се за това не , но искат наготово млади хора отгледани от чужди семйства от другия край на света да идват да работят тук в мизерията като роби.

137

въъъън!

преди 6 години

ВДИГАЙТЕ СЕ, ЗАСПАЛНИЦИ! ТИЯ ЩЕ НИ ПОДМЕНЯТ!

136

Анонимен

преди 6 години

Аз този филм с индийци и виетнамци съм го гледал,голям риск си е.А и проверете колко е средната заплата във Виетнам първо.Второ когато индиецът ти се изака или изпишка до струга (защото това там е нормално,правят го по улиците)и го накажеш,като дойдат правозащитниците направо ще ти се стъжни,че не си "толерантен"

135

до Работодател

преди 6 години

Вече 20 години работя като счетоводител при "големи" български бизнесмени и навсякъде е едно и също. Може да не даваме на работниците два месеца заплати, но ще си купим най-новия модел на Мерцедес S класа. Може да плащаме по 500 лева на хората за 10 часа труд на ден, но ще отделим стотици хиляди за любовницата, ще и купим нов джип, голям апартамент. Като се съберат двама "бизнесмени" и почват да си мерят, колите, любовниците, лихвите по кредитите, парите по почивки.Абе като в детската градина.

134

Анонимен

преди 6 години

09.02.2018 - Млада жена от Дупница се опита да се самоубие с хапчета. Не могла да понесе безпаричието в семейството, парите не стигали за храна и дрехи на двете й деца, и тя, и съпругът й работели, но на минимална заплата.Вчера дошла и космическа сметка за ток от 200 лева, което накарало младата майка да предприеме радикалната мярка. Тя и съпругът й работили, но парите пак не им стигали за храна и дрехи на двете им деца. Живеели чрез заеми от приятели и имали дългове към кварталния магазин.

133

Анонимен

преди 6 години

българите с регистриран адрес в Германия вече са над 350к , има и поне 100к които не са или не искат да се регистрират адресно ...

132

Опа

преди 6 години

значи за българските работници, не могат да осигурят жилища и транспорт, ама за чужденците могат. Следва, че медиите трябва да разследват при какви условия работят нашите и какви условия се предоставят на чужденците. Дали за нашите строители на обекта има стая за отдих, човек да се нахрани и измие, като бял човек от ЕС... Дали им се предоставя работно облекло и инструменти както се изисква или кой с каквото намери...

131

Циник до 130

преди 6 години

Ръб - такива животни като теб - никъде не търсят!Можеш да събираш бутилки и празни кенчета тук при вен въм Франкфурт!Ще ти дам даже количка от Икеа...точно като по филмите!Да ти спори!Аааааахахаха

130

Циник до 130

преди 6 години

Ръб - стягай се!Скоро и тоалетните на сточна гара - няма да ти дадат да чистиш!Идва конкуренция от Индия!Разбра ли ръб?Ааааахаха

129

Анонимен

преди 6 години

Работил съм с индийци, ако чакаме на тях направо сме отписани. Те са по-мързеливи и от нас.

128

Циник

преди 6 години

Ааааахаха...нещастниците с минусите почнаха!Премествам!Кой (ме) разбал - разбрал!Приготвяйте се за "жестока конкуренция"...Или хващайте пътя овреме!Аз говоря почти перфектен немски...сносен английски и руски!Не си давайте парите - да търкате билетчетата на шonapa Пеевски - платете си езикови курсове!

127

бивш

преди 6 години

поздрави от Дойчланд , бъдете живи и здрави :)

126

аз

преди 6 години

Не знам защо нашите работодатели ги е срам да обявяват заплатите в ***. Голяма тайна ли е това? Всичко на пазарлък ли става...

125

Абсурдистан forever

преди 6 години

Сега пишман бизнесмените ни уж ще внасят бедни виетнамци и индуси,щото за 30 години държавата върви само надолу във всички класации.Скоро и това няма да могат да си позволят защото разликата в стандарта живот между потъващата и изоставаща ни страна и останалия свят става все по-голяма.Реалността е,че 80% от бг.работодателите са лош материал и вече получават шамар за алчността си.С това начинание на работодателите да се взимат работници от третия свят и България ще направят страна от третия свят.

124

Azbeaz

преди 6 години

Това беше целта! Изгонига българите, сега ще ни заселят с някви маймуни и това няма да е България вече! Очаквам до 20на години и името ни да се смени на Дуджекистан или нещо подобно а българите да сме компактно малцинство без права!

123

До 121 Работодател

преди 6 години

Този строй го има вече построен в Западна Европа и всички бягат там и никой не се връща !

122

Анонимен

преди 6 години

На палячовците "работодатели и бизнесмени" само едно ще им кажа. Тъпчовци, когато тези, които са се заели с това, изгонят българите от тази земя и най-сетне я окупират и завземат мирно, следващите сте вие. Вие сте само едни изпълнители на "мократа" поръчка за България. Когато не сте им повече нужни, ще ви изкупят, изядат и изплюят, защото нито им имате акъла да се борите с тях за бизнесчето си, създадено с кражби, нито им имате капиталите. Ще ви вземат всичко...

121

Циник до 109

преди 6 години

Евала колежке! Хубав коментар! Точно в 10ката! И при мен беше същото! Имам техническо образование - на 30 бях "стар" за типове с пари - които нито на ума..нито на общата култура...нито на образованието ми можеха да стъпят!!Сега работя на безсрочен договор в немската автомобилна промишленост...трупам стаж...гледам си детето и съпругата...и наблюдавам отстрани как в България се гаврят с българите!Айде юруш на минусите!

120

опетков

преди 6 години

До Анонимен Имахме доста виетнамски работници преди 1989г и едвам се отървахме от тях. Поне бездомните кучета ще изчезнат. А индийци си имаме и сега.