11

Анонимен

преди 6 години

Шейната се ударила в дървото. Не, не е вярно. Дървото се е ударило в шейната. Такава випиюща постедственост

10

хаха

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit"Най свидното" драги не се кара на моторна шейна по баирите

9

Невинни въпроси...

преди 6 години

Взета ли е алкохолна проба и проба за наркотици на водача на шейната?Защо никой не дава техническите данни на шейната и чия собственост е?

8

Наивен

преди 6 години

Неравност на трасето е причина за катастрофата. За *** ли ни вземат? Че то цялата планина е една неравност, образувана от много неравности. Друго там няма. Тези шейни са направени точно за такива трасета. Други са за бобслей, за спускане с шейни. Там е равно, заоблено, обезопасено, направено за спорт. При произшествие на пътя, неравностите са второстепенна причина. На първо място е "несъобразена скорост". Тук не е така. Все пак министър. Собственика на вързаното куче беше арестуван, а ту

7

До долния

преди 6 години

Предполагам, че следствието се води срещу НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ!

6

ДА!

преди 6 години

АЗ МНОГО СЪЖАЛЯВАМ ЗА ДЕТЕТО НО ТО НЕ Е БИЛО САМО НЕ Е БИЛО И С ЧУЖД ЧОВЕК А С БАЩА СИ - СТИГА СТЕ ТЪРСИЛИ КОГО ДА ОБВИНИТЕ БАЩАТА ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ КАК Е СТАНАЛО ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА ТОЙ Е В ГОЛЯМА МЪКА

5

ТЕМИДА

преди 6 години

Има ли задържан и обвинен по престъплението по чл.122ал.1от НК ??? Повдигнато ли е обвинение щом извършителя е разпознат ????

4

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 1,Господ НЕ наказва!! Как може едновременно да обичаш децата си и да ги наказваш? Бог поставя на изпитание! В случая Московски, му стига загубата на най - свидното, та и затвор!?

3

Анонимен

преди 6 години

Неизвестен извършител.

2

Жокер

преди 6 години

Кой е този "баща" , който качва 4 годишно дете - това е почти бебе, на моторна шейна посред зима и тръгва с не го към една от най трудно достъпните хижи в планината? И защо!!!! Това е супер безотговорност! На такъв "отговорен" човек е дадено да ръководи цяло министерство.

1

Анонимен

преди 6 години

Да не повярва човек макар че като знаем КОЙ е новият шев на следствието трябва да сме много предпазливи в очакванията си.