42

Анонимен

преди 6 години

Гледах изстрелването-УНИКАЛНО! Поздравления за СпейсХ.

41

Анонимен

преди 6 години

Това правят американските милиардери, а руските такива си купуват палати в Лондон със златни клозети, но и оттам ще ги гонят вече.

40

ихуахо

преди 6 години

До Поредната измамаНадявам се да не си сериозен ,а да си просто обикновен и неук ***.

39

Поредната измама

преди 6 години

Поредната грандиозна кражба на публични средства! Летенето в космоса е невъзможно! Образовайте се малко - вижте какво става с жива и нежива материя, когато тя се постави във вакуумна камера. А знаете ли какво става с всичко, което дори само се докосне до термосферата? А знаете ли каква само е радиацията? А какво изласква ракетата в абсволютния уж вакуум на космоса? За съжаление всички вие сте отраснали с пропагандата от Студената война Още малко и човечеството ще се пробуди за истината!

38

Анонимен

преди 6 години

Колкото направи космическите екскурзии, толкова и до Марс ще лети.Поне парите на хората да върне, ама и в това се съмнявам.

37

Анонимен

преди 6 години

Еййй, еврейски скъпееник и дзифтар е тоя Мъск. Изпрати стария модел на колата, досвидя му и се стисна за новия. Пинта.

36

Анонимен

преди 6 години

Най-впечатляващото е как нулевите степени си кацат обратно на земята вертикално, за да могат да бъдат преизползвани. Спестяват се луди пари от това.

35

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

за Бобикога полети фалкон едно, ми се обадете.кога се появят спонсори, ми кажете. ако аутсорнсат с наса, да ми пратите картичка. а дали имат технологии за собствен носител?хаха.като почнат да пускат спътници като ГЛОНАСС, ще говориме. кога долетят до МКС некой да ми звънне..... да продължавам ли?

34

Анонимен

преди 6 години

САЩ са абсолютен номер1!Елън Мъск променя света с революционни технологии.

33

Анонимен

преди 6 години

До БобиЩе, ще, ще...........Бля, бля, бля........

32

Dublin

преди 6 години

До АнонименВ отговор РФ ще отговори безаналогово и асиметрично - ще изпрати Лада на дъното на океана....tia vece go napravi v Arktika...Ta da se nalaga na niakoi zabluden kravar da mu se prenarezdat keremidite za ...unlawful trespassing...;))

31

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Кой е по,по,най?четем дословно методичката от сколково и се чудим, толко ли не можахте да измислите друга? истината е: енергия/буран беше продукт на СССР, а не руски, и летя 1988 и няма да полети отново. също както 50 годишното су "наказа" чисто нов ескадрен миноносец, както тия дето свалиха щурмовика оняден не са турци , и както има опозиция в руснята, всичко това са празни приказки.

30

Анонимен

преди 6 години

САЩ са абсолютен номер!Елън Мъск променя света с революционни технологии.

29

Боби

преди 6 години

До 18"Никой не ги и кара руснаците да отговарят.Те нямат нито възможностите нито капацитета да го направят.В момента единствените космически сили са НАСА и СпейсХ."Отново неточно колега. около 2020 Ангара ще стане основната ракета която ще иземе функциите на Съюз, Протон и прочие ракети. Ангара е проектирана като ЛЕГООт САМО един централен модул до Удължен централен модул + 6 модула действащи като ускорителиВтората версия ще е със сгъваеми криле и балонети за кацане - много по-лека система

28

позитано 20

преди 6 години

До Анонимен 12 Така е .Руснаците не се занимават вече с космоса. Там загубиха катастрофално. Сега искат да направят по хубав танк от САЩ и да ги унищожат.Хи , хиии...!

27

Питам

преди 6 години

До дядо Радой 8 Дядо Радой , прас...так ли си или да?

26

Анонимен

преди 6 години

Седем ученика са убити, а 11 са ранени при стрелба в гимназия в американския щат Кентъки.

25

Я па я...!

преди 6 години

А комунделите се надяваха ракетата да избухне при старта. Да , ама не ви се получи. Америка е най великата.

24

Кой е по,по,най?

преди 6 години

Фалкон Хеви може да изведе до 63,8 тона полезен товар в ниска околоземна орбита(Енергия 100/170),а по-нататък това,което е пратил-630 килограмов автомобил със свалени батерии.Илон Мъск е голям играч на Борсата и многостранността на бизнеса му за някои инвеститори е добър признак. Разбилата се основна и най-скъпа степен,торпилира всички изчисления за разходите.Иначе новината е представена по Холивудски, но тесла(подигравка с името на Никола Тесла) не ще си купя-имам си чук.БАЛОНОНАДУВЕЦ

23

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

един приятел пита цитатите на задорнов и рогозин за тъпанарите и батутите минаха, или да почвал да глобява колегите.