32

Анонимен

преди 6 години

Един бивш министър председател на македонците навремето даже беше казал да се обединят с Турция и турците да построят военна база в Македония,ами заради предателството на българите натам отиват нещата, гърците са най долните хора които все искат да анексират чужди територии и да живеят без да работят

31

Анонимен

преди 6 години

Ердоганя да направи братски връзки с кюрдите в Турция. Македония вече е освободена от турско робство от България.

30

Румен Николов

преди 6 години

Бай ***,друже е предател, но не е българин, а ти си *** . Относно турците в "Македония" ще кажа, че са толкова "турци ", колкото аз съм ескимос или алтаец . Европейският произход на българите е сто процента доказан, всички други версии на тема история са спекулации на безродственици и *** .

29

Анонимен

преди 6 години

Евала статия има няма два три параграфа... така е да не затормозяваме родния читател и без това чете само заглавието и бърза да коментира...

28

Анонимен

преди 6 години

Май бяха сатрапски връзки.

27

Анонимен

преди 6 години

Оставете го Ердоган. НИЕ защо не защитаваме уж братската ни и скъпа Македония?!

26

Салярата

преди 6 години

Ми като сте били братски народи, защо не сте им дали автономия, още през 1903 г. Ама тогава сте помагали на гръцки и сръбски банди, да тероризират това население. През балканската война, ключовете за Солун ги дадохте на гръцките войски, и те започнаха геноцид. Натовариха на гемии, по изявените представители на това население, и ги хвърлиха в морето. Айде не се правете на светци, нашите деди са ни разказали.

25

Анонимен

преди 6 години

Има предвид братята мюсюлмани албанци ,а иначе османскста империята е виновна за почти всички беди на Балканите с поддръжката на големите сили

24

С

преди 6 години

който и да са братя макетата, докато не си сменят името на държавичката, Гърция ще блокира всякакви преговори за членство в ЕС! Гърците може да са всякакви, но там патриот не е мръснa дума!

23

Всичко помним!

преди 6 години

До 11111111Първо СССР (Русия) пусна фитиля, че македонците не са българи и има "македонска нация" (Коминтерна).Така че - леко с предателствата, таварищ!

22

11111111

преди 6 години

До 17 АнонименБай *** е предател по природа.*** предаде първо Македония и след това СССР/Русия/.Само че Господ винаги наказва предателите с криза,беднотия и мизерия.

21

Анонимен

преди 6 години

Българи - от Бога, а от Тито - македонци!

20

Анонимен

преди 6 години

Никакви кръвни братя не са. Става въпрос за турците в Македония и амбициите му за промиване мозъците на неориентираните македонци да се ислямизират, както в Косово и Албания. Настройва ги против гърците, от които самия той го е страх.

19

Анонимен

преди 6 години

Ердоганя седи много близо отзад зад Македония,толкова близо,че чак е притеснително.И БАце иска някой да седи близо зад него,ама нейсе.

18

Kan Kubrat

преди 6 години

До 14 АнонименЯ прочети малко история и тогава приказвай за Алтай.Старите българи произлизат от тюрски племена/Алтън оба,Ак оба и Кара оба/.Родът Дуло говорили ти нещо:)))) Хем си беден,хем ***.

17

Анонимен

преди 6 години

А това трябваше да го кажат българите нали все казват че с македонците са един народ ,но бай *** при първа възможност продаде македонците и целия Пирински край на гърците които претендират за свой цялата област наречена Македония

16

Анонимен

преди 6 години

На всички ни е ясно че Турция окупира трайно зоните си на влияние в Сирия. Ако я поканят "по братски" може да окупира и Македония по същия начин.

15

ДС

преди 6 години

Много е хитър. Не се харесват с гърчолята. А и гръцката армия е доста добре подготвена. Имат 160 изтребителя. Ракетни остановки. Не са залък за всеки.

14

Анонимен

преди 6 години

Българите не са дошли от Мала Азия, а от Алтай още през 4 век . Вие сте дошли от Анадола чак през 14 век , чието друго име е Мала Азия.В Анадола силни и богати хора никога не е имало!

13

Анонимен

преди 6 години

Мъка ...