47

Щирлиц

преди 6 години

Българинът не излиза на улицата да сваля властта,защото генетичната памет му подсказва,че е по-добре да има своя /в момента скапа.на и разнебитена/ държава,отколкото друг да го управлява.Който разбрал,разбрал-който не е,да отвори някой учебник по история.

46

До 46

преди 6 години

Искаш с данъците си най-бедните да те финансират да си купиш скъп нов автомобил. Не се ли усещаш, че прекаляваш?

45

Анонимен

преди 6 години

Най-лесното е да забраним колите, които са над 20 годишни и ще поставим световен рекорд - държавата с най-малко коли на човек от населението.

44

Анонимен

преди 6 години

Като сме се превърнали в гробница що не направите нещо по въпроса?Например да увеличите доходите ни до нивото на европейските.Защо държавата не финансира макар и частично все който иска да си купи електромобил или хибрид както правят някои държави? Или е по-лесно да ни държите бедни и да викате няма пари като в същото време за вас винаги има.Неща-стни-ци.Вас трябва с ритни-ци да ви изгонят от страната.

43

българина

преди 6 години

а защо всички лизингови коли са със софийска регистрация? и данъците в софия? или финансова децентрализация или ще сменяме столицата, а може да заменим и с такава в съседни нам държави с по добра местна политика и доходи, дефакто всички са такива...

42

Анонимен

преди 6 години

Въпреки че колите в България са по-стари в сравнение с ЕС, колите в България като брой изостават от средното за ЕС. За 2016-та е средно за ЕС е имало 573 коли на 1000 човека, а в България само 510. Очевидно колите ще се увеличават - такъв е животът, но някои искат да се върнем в пещерите.

41

Анонимен

преди 6 години

В България 40% от колите са над 20 годишни и само София е изключение с 6,5% коли над 20 годишна възраст. Това за данъка по принцип е някаква измама. То и сега си има ясно изразена политика на държавата по отношение на този данък - да се купуват по-икономични коли (до 100 к.с.) и по-екологични коли. Щом Горанов отваря дискусия, значи е замислил нова тесла - по-висок данък за масовия притежател на кола, прикрити зад екологични измищльотини.

40

1

преди 6 години

Защо не ги рециклираме ?Т.е. слагаме им газ и ги ползваме по - евтиничко. Намалете данъците и венетките за автомобили с газови уредби и вижте какво ще стане.

39

българина

преди 6 години

опрайхте ик и джендърите, разбрахте се с дпс и воля, времее да се из рете преди старото да е изсъхнало, само че миризмата е с натрупване и няма кой да ви трае вече

38

Анонимен

преди 6 години

Странно племе, все чакат отгоре нещо. Карали сктари коли щото правителството не спуснало кинти. Та има няколко варянта, учиш работиш упорито изкарваш кинти. Смяташ че правителството те спъва, излизаш сваляш го и продължаваш, но и Японското правителство да дойде като нямаш капацитет и те мързи все тая. Комунизма свърши, всеки се справя сам, даже и да направят минималната заплата 2к, то ще стане още по лошо, ама как да го разбере соц-кадъра като му е изд ухана гарнитурата не само на опела.

37

Анонимен

преди 6 години

Да си беден е престъпление според новата стара пребоядисана комунистическа аристокрация.

36

Тъпанар

преди 6 години

Владиславе! Горанов! Оня ден се изцепи за корупцията, че била само по вестниците. Сега това! Абе да ти е.б.а майката не.щастна - искам да карам нова кола, но не мога да си я позволя. Не обвинявам теб, но те съветвам да вземеш (ако не можеш, аз ще ти купя лично) един Макаров и да се г.р.ъмнеш няколко пъти в главата, че такива т.ъ.п.и пар.чета като теб, не могат да уцелят от първия, че даже и втория път...

35

Щирлиц

преди 6 години

Този изцъклен и опулен като робот другар,дали се досеща защо хората карат стари автомобили?И ако отговорът е да,какво направи неговото правителство,та хората да могат да се качат на нов автомобил?Другари,станахте много нагли,опомнете се овреме.

34

Анонимен

преди 6 години

Врора ръка е масово явление в БЪлгария .

33

Анонимен

преди 6 години

Понеже по време на соц-а колите бяха скапани и с ред, сега всеки наваксва. Отделно понеже по време на соц-а не направиха в София метро, ами се дондуркахме в разпаднали се Икаруси. Сега съсипаха БДЖ-то, общо взето сме първенци по глупост. Разни шкембета плюят и по велоалеите. Скапан транспорт, скапана инфраструктура, и скапани коли защото данъчната политика е сбъркана. Естествено че Пацо с голфа не иска да плаща, но иска кола, е то и аз искам яхта ама........, п р о с т народ слаба държава

32

Анонимен

преди 6 години

Горанов превърнахте България в гробница, осъзнайте се

31

Анонимен

преди 6 години

До Край Явно не си ходил в Германия , не си в час

30

Анонимен

преди 6 години

1000 лв годишен данък е справедливо. Трябва да се мисли и за въздуха на София.

29

Край

преди 6 години

Беден с кола в София е нонсенс. Нещо като дървен бетон . В абсурдистан обаче се оказа възможно.

28

Край

преди 6 години

Ако в Софииски блок попитат какво да се построи на мястото до него 85% ще кажат паркинг 10% градинка и 5% детска площадка.Сега разбархте ли защо българите ще изчезнат в облаци от дим без деца.