129

Анонимен

преди 6 години

Преходът в Бг нали го направиха успелите *** и *** натикали се в БКП ! Днес са от ГЕРБ .

128

Анонимен

преди 6 години

До Р Особенно при демокрацията . Антихристи .Со.дом .и Го .мор . Сега и социялен пол и *** . И комунистите не посегнаха на християнството с такава гавра

127

Анонимен

преди 6 години

Може и още!Може!Да ви направят купонна система!Да гладувате...и да бачкате за жълти стинки!Текезесарски непрокопсаници!

126

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Да ! Много са жалки червените *** от ГЕЙрБ .Комунисти и партиици ,израснали в правилегии ,днес се прекланят пред жертвите избити от техните бещи и дядовци . Нарича се лицемерие .

125

Анонимен

преди 6 години

Какво, според сегашните комунисти, е фашист? Досега съм чел обясненията на Гео Милев и Жельо Же/лев. И двамата фактически описват комунизма.

124

Р

преди 6 години

Хората са вярвали в един по добър свят ,но са били излъгани !Както и по време на демокрацията!Винаги някак *** и глупаците успяват за сметка на добрите и честните !

123

жиу жиц

преди 6 години

До юбералесА сега ние я дадохме на 5 концесионера,които си печелят и изнасят зърно,а не бисквити.

122

Анонимен

преди 6 години

След 1934 г. няма партии, няма парламент. Каква "демокрация" защитава Спас? Българските политици са видели какво става в Германия и са копирали "немския модел". Както правят и сега. Срещат се с Меркел, Меркел е най-великият политик. И тогава са се срещали и са копирали политиката и политикът на Германия.

121

Анонимен

преди 6 години

Колко са жалки червните ***, все за фашизма се хващат, като удавник за сламка. Нека обясняат защо обаче продължиха да убиваха и пращат хора в концлагерите години, години след като фашизма си отиде от Европа. И каква част от хората убити от комунистите през 45-та реално са имали нещо общо с фашизма.

120

Анонимен

преди 6 години

ЗА СЕТЕН ПЪТ СЕ КЕФЯ МНОГО, ЧЕ СЕ МАХНАХ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА *** БЪЛГАРИЯ!ЗАПРАТИТЕ ИМ БИЛИ МАЛКИ - *** БИВШИТЕ ТЕКЕЗЕСАРИ! 510ЛВ. - МНОГО СА ВИ *** ЧЕРВЕНИ!МНОГО СА ВИ!ЩЕ ВИ ГЛЕДАМ СЕИРА КАК СЕ ГЪРЧИТЕ , И ХЕМ ПЛЮЕТЕ ЗАПАДА...ХЕМ ГО ДЪРЖИТЕ ОТГОВОРЕН, ЧЕ НЕ ВИ ХРАНТУТИТЪЛПА ОТ НЕКАДЪРНИЦИ С ЧЕРВЕН БЮЛЕТИН В РЪКАТА!СПОМЕНАХ ЛИ, ЧЕ ВИ Е МАЛКО??АААААААХАХАХА

119

Анонимен

преди 6 години

Червената армия ни отмъкна златото, а ние им издигнахме паметници. Нормално е младите да бягат от такива ***

118

Анонимен

преди 6 години

Интересно президента обединител на нацията, дали ще отиде да се поклони пред жертвите на комунделите ей така от кумова срама.

117

юбералес

преди 6 години

До Така е''Престъпниците'' от третия Райх ни дадоха Добруджа без да воюваме

116

стандарт

преди 6 години

По рано да са се облажили 50,до 100 човека.Другите бяхме горе долу на едно дередже.Сега разликата в доходите е ужасяваща.По статистика са 5 милиардери и над 10 000 милионери.Всички важни постове в държавата са на наши хора,за да не се стараем при изборите.

115

Фактите

преди 6 години

Изискват да признаем, че и загинарите партизани и загиналите от бомбандировките над София и жертвите на Народния съд са ЖЕРТВИ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. Би трябвало да бъде отдадена почит на всички жертви на войната и то със смирение, защото с присъединяването си към Третия райх България има голяма вина към човечеството, както в прочем и СССР, САЩ и Великобритания, но победителите не ги съдят нали...

114

Иванов

преди 6 години

За какъв фашизъм говорити бе, комунисти? Та нали тези, които наричате фашисти спасиха българските евреи, а не вашата Красна армия!!!

113

Анонимен

преди 6 години

Фашзъм в България никога не е имало. Това е използвана удобна позиция за отвличане на вниманието от зверствата на комунистите. Удобна позиция за политически преврат и 50 години подтисничество на народа ни.Поклон пред жертвите на КомонизЪма!

112

юбералес

преди 6 години

До АнонименПартизаните не са убивали за политически възгледи. Партизаните воюваха срещу народа в полза на СССР и за властта разбира се. А антиболшевишката съпротива на българския народ, болшевиките наричат ''монархо-фашизъм''.

111

Анонимен

преди 6 години

Демократичното общество наказва виновните политици. Сега отново ни критикуват от Европа, че съдебната ни система не работи и политиците ни вредят на държавата с корупцията си. До 1947 година България няма мирен договор със САЩ и Великобритания и всичко в България става със съгласието на САЩ и Великобритания.

110

БАБА БУНА

преди 6 години

ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ ПРЕСТЪПНА ДЕМОКРАЦИЯ,ВИКА ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА ВИНОВНИ,КАТО ВСИЧКИ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ,ПРОСТО В МЪТНА ВОДА СЕ ЛОВИ НАЙ МНОГО РИБА,КОЙТО СЕ НАЯЛ ЗА КАКВО МУ Е ПАРТИЯ,НАЛИ ЩЕ ГО КРИТИКУВАТ,ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА,А НАРОДА БЕДНЕЕ ЛИ БЕДНЕЕ.