20

да питам

преди 6 години

За протокола- ако ще има вместо майка и татко-родител 1 и 2,то ще има ли баба 1 и баба /а дядото ако са нормални/, ще има ли вуйна 1 и 2, калеко 1 и 2 и т.н. други идиотщини?

19

Стеф

преди 6 години

До точкаЕвропа не я интересува какво искаме а за нашите дУпетати да не говорим.

18

тъпчо

преди 6 години

Защо никой не се наема да отговори с какво приемането на ИК ще се намали насилието? Сега нямаме ли закони против домашното насилие? Освен това не сме длъжни да я приемаме.Между другото, Канада ще си променя химна, за да е полово неутрален?!Така фразата True patriot love in all thy sons command ("Истинска патриотична любов на всички твои синове") ще се промени на True patriot love in all of us command ("Истинска патриотична любов на всички нас").

17

Анонимен

преди 6 години

вече се продават детски рисувани книжки в които се обяснява как това че си се родил като момче или момиче било стереотип,"дядото към внучето-колко си пораснал мойто момче,внучето НЕ СЪМ МОМЧЕ,НЕ СЪМ МОМЧЕЕ"ТОВА ОЩЕ ПРЕДИ ПОДПИСВАНЕТО НА ТАЯ ПОМИЯ а за после не ми се мисли

16

?

преди 6 години

От кога започве джендеросването ?

15

точка

преди 6 години

Българският народ не е длъжен да подписва конвенция която не желае.Политиците ни ако искат могат само от лично от свое име да подписват каквото си пожелаят,а не от името на България.Иначе те са избрани от българския народ и трябва да се съобразяват с желанията и интересите на народа иначе си заминават и са заклеймени завинаги в историята ни.НЕ на Истамбулската конвенция,а колкото до горчивия привкус в партньорите ни от ЕС-ами дреме ни.Българите постоянно имаме горчив вкус от действията им.

14

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 9,Кого ще пометеш бе пръцльо? Нали ви видяхме силата на протеста в подкрепа на оставката...има много няма 50 човека!

13

Анонимен

преди 6 години

,,Истанбулска..." от Анадола нищо добро не идва!

12

Анонимен

преди 6 години

Учител по математика в Оксфорд,Англия уволнен, че се обърнал с похвала "браво момичета" за правилно решена задача.Училището е било приело джендърска програма и всички учители са минали курс от НПО,ЛГБТ лектори,които с императивен тон са им забранили употребата на обръщения различни от третополовите"то".Утежняваща" вина" на учителя е било че е бил вярващ християнин.

11

Анонимен

преди 6 години

Герб се оплетоха в собствените си лъжи, както винаги, защото са некомпетентни...

10

Анонимен

преди 6 години

Истанбулската конвенция е вредна за България и българите, тя е измислена от глобалистката англосаксонска мафия за да контролира хората и да налага извратени псевдоценности.

9

Анонимен

преди 6 години

Хайде бе няма ли организатор да поведе целият народ да се вдигне на протест да ги изметем всички които са против народа ами само си говорим а те си правят каквото искат и си раздават милионите за Коледа и НГ.

8

Анонимен

преди 6 години

Всенароден отпор на Суджуците.Нека не им позволим да направят децата ни ***. Боко като му е толкова мил Юнкер нека направи своя внук ***.Но да не закача нашите деца.

7

Батареята

преди 6 години

Тази "КОНВЕНЦИЯ" дава още по-големи ПРАВА и ЗАКРИЛА на НПО-та и организации които работят против БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРСКИЯТ КОНСЕРВАТИВЕН ТРАДИЦИОНАЛИЗЪМ ! Всичките хора защитаващи тази конвенция са ПРЕДАТЕЛИ и трябва да понесат последствията от тази продажност тяхна ! КОНВЕНЦИЯТА е нещо като Трансатлантическото търговско споразумение а.к.а. TTIP което ако се беше приело в България и ЕВРОПА КОРПОРАЦИИТЕ вземаха превес над всяка една ДЪРЖАВА И НЕЙНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ! Тоест губиш си и малкото неутралитет

6

мдаа

преди 6 години

Вижте какви специалности вече има във ВСУ - Черноризец ХрабърОбразователно-квалификационна степен и професионална квалификация:магистър по *** политики и правна сигурност.И защо тогава Цецка лъга, че няма да се променя Конституцията?На нея ли да вярваме или на проф. Киров бивш съдия в КС?

5

ГЕРБераст-помияр

преди 6 години

Всички *** са *** и начело с транссексуалния Бай *** ще приемат Анадолската Конвенция за да узаконят сватбите между амбреажи и да може да се ОМЪЖИ за Кмета на Симитли!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.

4

Анонимен

преди 6 години

Исстанбулската конвенция - долу, извън България!

3

гост

преди 6 години

Един да каже грозната истина за това, което следва след приемане на ИК. И защо БГ трябва да се поддава на натиск? Мършата вън - Цачева, Захариева, Габриел, Караянчева и всички останали защитници ..... специална похвала ли чакате или награда, че лъгахте.

2

Анонимен

преди 6 години

<span style="color: rgb(85, 85, 85); font-family: Roboto, Arial, sans-serif; font-size: 15px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(239, 239, 239); text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">САЩ е с най висок процент на глава от населението и с най много гейове хомото транссекс

1

Запознат

преди 6 години

Вижте последствията от Истанбулската конвенция. Някои НПО вече се активизираха и посегнаха вече на децата ни:https://plovdiv24.bg/***/Bylgaria/Istina-li-e-Komiks-promiva-suznanieto-na-decata-ni-za-biologichnite-zako-772663