237

Kr

преди 6 години

трябва да се повтори)))

236

Анонимен

преди 6 години

Пак ли краден/копиран готов Материал от Дойче веле

235

До 358

преди 6 години

Няма да стане! Никой не вярва в гнусното ви изопачаване на историята. Само харчите парите на Сорос и.АзБ. Никаква файда от вас.

234

Анонимен

преди 6 години

В. С. В. Русия не е участвала. Благодарение на САЩ, Великобритания, Франция, Турция днес сме свободни. През 1878 година Русия иска да пороби България. Когато идват тук руските войници, виждат Как живеят охолно българите. Благодарение на САЩ, ГЕРМАНИЯ Турция днес сме свободни

233

Смешник

преди 6 години

Тия руснаци не са ги бутнали поради простата причина ,че пак са били изостанали от останала европа пътища са нямали . ама нормално от каде да ядат *** от изостаналия си народ. Само нащо племе яде "вътрешностите" на свойте хора.

232

Анонимен

преди 6 години

Болните мозъци русофили се надпреварват да мият краката на масовия убиец-социопат Коба!Типично! Сина на обущар проправил си път към върха с планина от трупове...извършил първото си убийство на крехката възраст 18г.( застрелял шведски инженер) любимо хоби -- да залива с бензин лалугери, да ги пали, и гледа как се гърчат! 23.06. го "изненадва" в дачата му в подмосковието - където очаква ЦК да го осъди на смърт за предателство! Болшевишките пaчaвypи у нас се надпреварват да му лижат г...за! Типичн

231

жеко

преди 6 години

вечна памет и царство небесно на руските войници, Героите победили цяла европа обединена срещу Русия с цел заграбване на ресурсите и. Не забравяйте това са 20 милиона човешки живота борили се срещу нападателя който идва на прага им да убива жените и децата им да заграби земите им и да ги изтрие от лицето на земята. Жалко е само едно, сега руски език трябваше да говори всеки човек от сахалин до лисабон.

230

Гост+

преди 6 години

Помоща наистина е била голяма. Вярно е обаче и друго: САЩ и Англия много добре са си давали сметка, че ако СССР падне, те е нямало да могат да се справят с Хитлер.

229

Гост+

преди 6 години

руските лъжи - ти трябва да си луд бе Парцалев? Такъв лицемер като теб не си струва труда да бъде оборен. "Руснаците от Ленинград си седят на топло, ядат човешко месо и чакат германците извън Ленингард да умрат от студ....както и става" Чудя се понякога това атлантическите мекерета хора ли са? Сигурно не са, иначе нямаше да станат свинщините в Ирак, Либия, Сирия, Йемен, Афганистан и т.н.

228

историк

преди 6 години

Фраза "Руснаците са на края на силите си". Това обаче се оказва огромна заблуда.Не е заблуда просто огромната мощ на американската индустрия не е отчетена,от фюрера.договора ленд-лийз доставя на смачканите руснаци 3000 локомотива 300000 камиона студибейкър 15000 бойни самолета торнадо 30000 тежки картечници и боеприпаси за тях високооктанов бензин за авиациата ссср не е произвеждал такъв храна за 10 години за цялата руска армия дрехи за всички руски войници.Без тези ресурси СССР БЕШЕ СВЪРШЕН

227

руските лъжи

преди 6 години

3-и Украински фронт стига до Берлин. Значи от украинци. Руснаците само си крадат ларвите от победата. И докато САЩ и Британия бият германците. Руснаците от Ленинград си седят на топло,ядат човешко месо и чакат германците извън Ленингард да умрат от студ....както и става. Да не забравяме и факта че СССР е съставен от 140 народа. Те не са ли воювали??? Ама не се споменават.

226

Kur

преди 6 години

za NATO

225

руснака

преди 6 години

До Зозо326Зозо, то това са имали това са направили. На тяхна територия не е имало една битка, едно сражение освен Пърл Харбър, разбира се. Просто са видели, че Европа е опустошена и това е много добър бизнес план. Само не знам, за какви технологии говориш...Колкото до деснта им, то това май им най-георичното сражение в историята им, защото всички останали са пълен провал.През ВСВ предимно се сражават в Тихия Океан за островчетата и срещу слаби гарнизони в Африка...

224

Зозо

преди 6 години

До Анонимен337Учихми ли руски от 4 клас? Щяха да на правят ***! Не става! Караха *** при Директора и ми биха шамари щото съм търчал със синя лента на главата и съм викал Свобода 1991г.

223

Анонимен

преди 6 години

Не мисля, че Бискайския залив е щял да спре Сталин...

222

Анонимен

преди 6 години

"***" трябваше да оиставят американците сами да се оправят с квантунската армия. Че нямаше да им стигнат на янките атомните бомби, че е била разпръсната на територия колкото 1/3 от БЪлгария, а тогава не е имало толкова материали за бомби, дето да покрият и 1/10 от територията... Ама са им благодарили за ленд лийза и са ги направили за смях, като за 2 седмици са смазали най - големия проблем на американците в региона ;))) Почти без жертви ;)))

221

руснака

преди 6 години

Къде се споменава, че германците са спускали с парашути, сандъци с бомби маскирани като хранителни провизии и детски играчки за да избият цивилното население на Сатлинград! КЪДЕ? НИКЪДЕ! Защото това е срам и позор! Къде се споменава, с какво са били принудени да се хранят хората в града и какви са им били дажбите, които с всеки ден са нямалявани? Къде? Никъде! Това е по голямото престъпление!

220

Зозо

преди 6 години

САЩ толкова подсилиха Сталин, че ако не бяха направили Десанта в Нормандия, Сталин щеше да спре в Бискайския залив!

219

САЩ

преди 6 години

Дават 25 000 бойни самолета на БлядкитеАнглия дава 3000 самолетаБез тези машини днес в Блядистан щеше да се говори немскиПроклети да са англо-саксонците!

218

Анонимен

преди 6 години

"Великия Хитлер" ти даде България на 3 морета, но за малко. После трябваше да изплащаш репарации 50 години... И се освободи от някои територийки май... Заради германците България винаги е страдала и губила. Комунизма е една от техните глупости... А сега *** алтернативните са другата им голяма глупост. Радвайте се, *** алтерирани русофобчета ;)))