255

БЪЛГАРИН

преди 6 години

ДРАГИ ДЕЦА ПРИ СОЦИАЛИЗМА ВСИЧКИ ПОЛЗВАХМЕ БЕЗПЛАТНО МЕД ОБСЛУЖВАНЕ И ЛЕЧЕНИЕ ХЛЯБА БЕШЕ---14 СТ АГН ---1 80 И ТН БЕЗРАБОТНИ---0 45 ЗАВОДИ 248 ФАБРИКИ 143 000 АРМИЯ МОДЕРНА ВЪОРЪЖЕНА ---ТУРЦИЯ ГЪРЦИЯ СЪРБИЯ ТРЕПЕРЕХА ОТ НАС ДОРИ И САЩ СЕГА А ПОСОЧЕТЕ НЕЩО ПЛЮС ТОВА МИНУСИТЕ СА МНОГО СТАНАХМЕ И --ТРИПОЛОВИ СЪБУДЕГЕ СЕ СЛЕД 2 ГОДИНИ ЩЕ СТЕ ВЕЧНИ РООБИ НА ЕВРО АТЛАТИЧЕСКИЯ КОЛОНИАЛИЗЪМ

254

Анонимен

преди 6 години

Стотинкаджиите от соца ронят крокодилски сълзи./мераците за 4 стотинково билетче, 5 стотинкова кифла/

253

Иван

преди 6 години

Големите успехи, както и големите позори трябва да се учат. Затова и една от най-срамните страници в историята ни, падането под комунистическо-руско робство трябва да се учи!

252

681

преди 6 години

До Георги 264 Кое бе георги да не се повтори ?Времето в което живеехме спокойно и се хранехме с качествени храни или това време на борисов в което мизерстваме боледуваме десеторно повече от рак и други болести страхуваме се от кражби и убийства и накрая да ядем *** внесени незнайно от къде и в кой век назад?39527

251

Анонимен

преди 6 години

В следващата анкета деца от детската градина ще коментират квантова механика.

250

Георги

преди 6 години

Трябва да се помни, за да не се повтори.

249

Анонимен

преди 6 години

Българският комунизъм прие най-уродливата форма на руския комунизъм, тъй като се осъществяваше от българофоби - русофилите !Само те си позволиха да избият десетки хиляди българи след като узорпираха властта през 1944 , а няколко години по-късно и да си позволят най-голямото престъпление за всички времена - да предложат сливане на суверенна България с Русия !

248

Аце Филипски

преди 6 години

до икоментар.А сега ги убиват и самоубиват по Нова година

247

Gogo

преди 6 години

Десетокласниците трябва да коментират бъдещето си! Ако коментират комунизма трябва да коментират и прехода, защото децата на комунистите/демагози/ управляваха тогава,управляват и сега.МО всячески се стреми да скопи мисловният процес в младото поколение.Трябва да коментират и това ,че след като завършат във ВУЗ овцете ще им преподават икономика и маркетинг професори от соца.Не е ли малко шизофренно,или това е целта?

246

Анонимен

преди 6 години

Българина е мързелив и все гледа да прецака другите и тук е пълно с прецакани *** които се жалват хахаха

245

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКО ЗЛО ЗАПОЧВА ОТ БЕРЛИН - БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС И Т.Н.

244

Анонимен

преди 6 години

Пcетaтa вият

243

Анонимен

преди 6 години

251 Голяма истина

242

Анонимен

преди 6 години

Текезесарските пребоядисани *** вият из темата - няма да ви бъде повече уродчета!Свикнете с мисълта!

241

До 240

преди 6 години

Много ми хареса коментара ти! Браво! Точно така е!

240

Хитър Петър

преди 6 години

Комунист не е лоша дума, лоша дума са фалшивите комунисти, които се преименуваха от БКП в БСП.

239

Анонимен

преди 6 години

НЯКОЙ НАСИЛА ЛИ ПРАВИ БЪЛГАРИЯ СЪЮЗНИК НА ГЕРМАНИЯ ЗА ДА ЗАГУБИ ДВЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ И ДА СТАНЕ КОМУНИСТИЧЕСКА В КРАЙНА СМЕТКА? ДНЕС БЪЛГАРИЯ СЪЩО СЕ СТРЕМИ КЪМ ГЕРМАНИЯ, МОЖЕ БИ ИСКА ДА ЗАГУБИ И ТРЕТА ВОЙНА?

238

Анонимен

преди 6 години

Една другарка се уредила в Американския университет и естествено се обърнала против Създателя си хахахахааа типично по комунистически

237

Анонимен

преди 6 години

Българина е ***, мързелив,крадлив и завистлив.Чрез социализма беше направен опит, освен да се образова, и да се превъзпита.Демек, от *** и див селянин, живеещ като в средните векове на феодализма, да прескочи направо в един икономически развит и хуманен строй, какъвто вече богатите държави на запад и север постигнаха.Да, ама той бързо се самозабрави, и реши , че му се полага да не работи, а да бъде господар и да живее като наследник на европейски аристократи, а не като наследник на османски роби.Новите господари бързо му показаха къде му е мястото- между Конго и Зимбабве.

236

Анонимен

преди 6 години

Ще напишат ли в новата история за корупцията, за мафията, за продажните и некадърни политици, за социалната деградация, за икономическата катастрофа итн. или пак ще манипулират децата с " великите" постижения на страната с членството в ЕС и НАТО? Сигурно малките детайли като това че сега сме най бедни и изостанали, няма да се казват. Все пак е важно да изучим нови гласоподаватели и кланящи се на великият ни лидер ББ. Култ към личността, типично за Северна Корея. Новата история(прехода) е срам!