28

Анонимен

преди 6 години

НАШ БОКО НАЛИ НЕ ПИЕ, Я КАКЪВ МЪЖАГА Е СТАНАЛ - 130 КИЛА.И ТО САМО ОТ ЕДНИ СУДЖУЦИ.

27

до 22

преди 6 години

много си прав пич, ама *** *** не ни разбират нас, нормалните българи!Спиред тия селяни, ако не мразил руснаците, задължително си комунис'респективно, ако не мразиш и американците си психодесен!А ти си просто НОРМАЛЕН българин, а те са луди за връзване!

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 23То и на мен отдавна са ми писнали тия щуротии,ама това е положението!

25

Анонимен

преди 6 години

В България се консумира 12.4 л. твърд алкохол годишно на човек.

24

Анонимен

преди 6 години

Ако щете вярвайте:...в Русия избори идват !

23

BigDick4you

преди 6 години

Котенца, нямате си напредстава, как поркат и пушат е южните щати на САЩ- няколко стека цигари, занесени за лична употреба местните "въздържатели" ги изпушиха на муфта за 5 дни!Руснаците яко поркат, бил съм свидетел, ама, какво се изпива на Марди Гра, в Ню Орлиънснаправо ще ви паднат ченетата!

22

Анонимен

преди 6 години

махнете ги руснацитепазете евррогеейските ценности23-годишен сириец е задържан в Лайпциг по подозрения в планиране на терористичен акт,съобщават световните медии. Правоохранителните органи са провели обиски на четири адреса.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Не е късно, чадо, не е късно. Взе да ми писва.

20

Анонимен

преди 6 години

До До филофобЧе те неприятностите отдавна започнаха!И са в пълен ход!И САЩ нищо не могат да направят!Все пак не падаш от Марс,нали!?Логично е при това положение да се очакват още по-големи!А на говедoтo дето иска да ме беси като русофил ще му кажа,че първо не съм такъв,но не съм и американофил!Българофил съм,ако това ще му осигури спокоен сън!А за бесене не се напъвай,изтървахте *** 91 год.,сега се сетил да беси!?Пръдльo!

19

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо не са дали данни за Финландия и Швеция, където от край време си пият повече от руснаците.

18

Анонимен

преди 6 години

"" Руснаците опазиха и държавата, и народа си, а ние станахме евроатлантически ... ""...............те и в Крим и Донбас мислеха така просъветските неграмотни селяни, пък после като дойдоха чеченците с автоматите на путин почнаха да плачат, но вече беше късно.Простия човек винаги си заслужава съдбата !

17

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Ами при консумацията на боярсчик-там тенденцията каква е???

16

Анонимен

преди 6 години

Руснаците може да са намалили алкохола поради икономически съображения, но за сметка на това са увеличили бояришника, антифриза и силното веро пак по същите съображения.

15

Анонимен

преди 6 години

Пият по-малко водка и пушат по-малко цигари, защото наблегнаха на боярышника и на царевичака.Те затова и живеят с десет години по-малко от европейците.

14

.пиздец

преди 6 години

Пълни глупости. Причината за тези цифри е факта, че имат сериозни ограничения за купуването на алкохол. Като бях там за последно преди 1 година не можеше да се купува алкохол след 10 часа вечерта и преди 11 часа сутринта ( горе долу ), и повечето от тях си пият чист спирт от аптеката или домашен алкохол.Все същите алкохолици са си, живеещи в мизерия. Който смята, че там живеят по-добре от колкото тук в България, значи не е ходил в Русия и е т*п комунист

13

слухар

преди 6 години

Говори се ,че Русия имат план до 2025г. да станат високо технологична нация нещо като Швеция и Ю.Корея щото имали тех.изоставане ,и трябвало бързо да наваксат,а сега с 1000 долара на месец живеели скромно спрямо запада!

12

Анонимен

преди 6 години

До филофобДокато не сме овесили по стълбовете руските *** като теб България нищо добро не я чака.

11

До филофоб

преди 6 години

Какви са пък неприятностите, които тепърва започват за САЩ, че нещо не ми е ясно ?

10

филофоб

преди 6 години

Американците много сбъркаха с Русия!Решиха, че са победители!Сега се оказва,че това не е така!Просто руснаците повярваха на договорката за "световното село" и "общото бъдеще",но предвидливо си оставиха коз в ръкава!За всеки случай!И не сбъркаха!Неприятностите за Америка тепърва започват!И то големи неприятности!А какво я чака България направо не ми се мисли!

9

Анонимен

преди 6 години

Така е руснаците пият по-малко от германците, с тая разлика че германците пият бира, а руснаците твърдо гориво