36

Анонимен

преди 6 години

1 : 5 ми изглежда най реалистичният курс.

35

опетков

преди 6 години

До Анонимен А ти сега много ли си доволен от "независимото " управление на държавата?

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34в близките 2-3 години се очаква спад на долара към еврото с около 20-25%

33

oпетков

преди 6 години

До Анонимен Ако не се запази сегашния курс, няма смисъл да се приема еврото. От друга страна не бих се учудил ако Горанов направи някаква врътка и паричките в банките се обезценят наполовина. А може би това ще е основната цел на занятието.

32

Мислеща

преди 6 години

Преди време някой беше писал, че "приемането на еврото ще бъде последния пирон, забит в ковчега на България!" За съжаление май е прав!

31

Анонимен

преди 6 години

На мен парите са ми в долари и хич не ме интересува курса лев-евро.Той и без това е сто процента фалшив. Еврото няма никакво покритие.Затова ни вързаха лева именно към него, а не към долара или швейцарския франк, които са бетон.

30

Анонимен

преди 6 години

приемането на еврото означава на *** език - окончателно предаване на частица "независимост" на българия!просто българия окончателно се харизва за цялостно чуждо управление! също така - бамките ще бъдат под директен контрол и защита от ецб

29

Анонимен

преди 6 години

Бъдещето на България е в ЕС а и самият ЕС рано или късно ще стане монолитна свръхдържава, просто трябва да се изчакат сегашните години на вътрешни национални боричкания които са неминуеми след хилядолетия на раздори и войни вътре в Европа. Така че това в което някои виждат огромна "опасност" изтичане на работна ръка в държави от ЕС аз виждам като закономерен процес и предимство за в бъдеще. А тези които чакат и желаят краха на ЕС най-добре да хващат пътя за Сибир там ги чака Китай.

28

Г

преди 6 години

До АнонименЩе си го съберем, какво си мислиш. България остава без двама квалифицирани и добре платени човека. Губи данъци, осигуровки, демография. Много ви знаят устите и вече 30 г. не вдявате каква огромна загуба за обществото е изтичането на млад и квалифициран персонал. Умниците мамини, затъват в блатото, но с вирнати глави. Ще втасате такива многознайковци след поредната вълна на масова емиграция, която ще е съствавена предимно от добре платените прослойки.

27

Анонимен

преди 6 години

До Г 27Събирай си багажа и тръгвай. Чао !

26

Анонимен

преди 6 години

Уточняваме курса евро-лев и в чакалнята... на Еврозонататова не ми харесва!курса ще е по-лош от сегашния.... от сега обръщайте

25

Г

преди 6 години

До бързокредитиращДа, ще я раздвижи икономиката и то здраво. Просто останалите все още в БГ добре платени специалисти ще се ометем оттук. Днес произвеждам продукт, който се продава по света и примерно ми плащат в еврова равностойност 2000 евро, и мога да си позволя съответния стандарт и екскурзии, а утре изведнъж започвам да получавам 1000 евро и всичко ми отива по дяволите. Защо да оставам в България?!

24

Анонимен

преди 6 години

И защо ни е еврото?!?? Като уточнят курса ще обеднеем още веднъж ударно....предстаяете си сега колко трудно се прави повишение на заплатата с някакви 5%, а като въведем еврото получим понижение от примерно 20 %.......Струва ли си?????А когато обясняваха умните глави, на които заплатите им са я евро (евродепутатите), предимствата били много .....като по-изгодни кредити и като още по-изгодни кредитиИ да ще ни са нужни кредити.....

23

маке

преди 6 години

1 евро за кило ракия инаке ке стане война

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Ако беше така щеше да има много по-големи разлики в цените, друг е въпроса, че ***-търговецът е изключително алчна твар.

21

Анонимен

преди 6 години

Има много фирми които работят с долари и това просто ще ги убие.

20

Анонимен

преди 6 години

Да го направят 3 евра за лев и народа ще каже браво!!!! Другите варианти са си жив грабеж!

19

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера как някой си мисли, че това е добра идея ... Имате ли идея колко семейни фирмички ще фалират от това ?

18

Анонимен

преди 6 години

оппаааа здрасти, мутрата ще обезценя курса ?!

17

Анонимен

преди 6 години

Реалният курс лев към евро е някъде около 5.5-7 към 1.Това означава че заплата от 550-700 лв съответства на около 100 евро.