84

Василев

преди 6 години

Ердоган да не мислете , че не знае че България е една еврейска провинция и е зависима държава,а Бати Бойко е един слуга, който продължава да корумпира държавата!Ердоган е велик турски държавник, с гръбнак и топки!!!Истината е жестока, толкова жестока че почти не е нормално за болния български мозък , да я асимилира!!!Агент Джон Бламон!ЦРУ!!!

83

Анонимен

преди 6 години

Сега очаквам като признак на благодарност българският дивак да нападне джамия в българия! Няма такова долно и проклето племе като българското, дето никога няма да остави добрина ненаказана!

82

Анонимен

преди 6 години

Русия и Византия не са пример за заличаване на народи, защото всички си живеят там. След 2 века византийско робство България се оправя много бързо.А в Русия и до днес има българи, даже има автономна република - Кабардино-Болкария.

81

Само едната

преди 6 години

*** Му я набутаха и вече почна да стене от удоволствие, таман отиде с разтворени като обятия бузи този третополовник продажно безроден !

80

ВИНАГИ ИСТИНАТА

преди 6 години

ЩОМ ТУРЦИЯ Е ПЛАТИЛА ЗА РЕСТАВРАЦИЯТА НА ЦЪРКВАТА 15 МИЛИОНА , КАКВА Е ЗАСЛУГАТА НА Б БОРИСОВ - ЕРДОГАН ПРАВИ ПОЛИТИКА ОТ ТОВА ХАРЧЕНЕ , А НИЕ ?

79

Артьом

преди 6 години

Което върши работа при хората, не върши при говедата. Взехме разни неща от Запада, опитахме се да ги приложим у нас, но просто не отчетохме факта, че нашият народ не е като европейските.Българите сме криви хора, егоистични, мързеливи, нискокултурни, вечно гледат да правят напук. Това, което при нормалните народи върши добра работа, просто няма начин да се получи в България.

78

Артьом

преди 6 години

Руский не е руснак.Ние истинските руснаци обичаме БолгарияБолгария, Сербия, Россия = православни братя завинаги!

77

Анонимен

преди 6 години

Руский? Турски ***, налягай си парцалите. Кой кого е ибал в гювеча ни са знай. Може и ти да си потомък на българин.

76

Анонимен

преди 6 години

Абе Русский се пише. Защо се правиш на руснак като не си?

75

Зозо

преди 6 години

Стига сте пюли България! Долни проруски продажни мижитурки. Мръсни ***, нямате род и родина!

74

Анонимен

преди 6 години

Българите в Истанбул са си с български имена.Говорим за българи християни.

73

Гого

преди 6 години

Не друго , а апетитите на Ердоган са за притеснение.Бавно, методично , но сигурно се опитва да прави пробив , както за гръцки територии, така и за наши.За мен поведението му е отиграно лицемерие.Немисля, че ремонта на църквата няма подтекст и е на добра воля.Нищо не става без причина.

72

Артьом

преди 6 години

Братя болгари, боли ме сердцето за вас! Болгария, Сербия, Россия = православни братя завинаги!

71

Су 34

преди 6 години

Не само в Царигард има българи в цяла Източна Тракия броят им е над 2 млн. и всички говорят чист български.

70

Анонимен

преди 6 години

Хубавите къщи в Копривчица и Панагюрище се появяват чак през 18-ти век, когато турската империя запада и разбира, че само с изтребване на местното население не става, че ще загинат понеже са мързеливи и ако продължават да избиват раята няма да има кой да ги изхранва.Идете да видите какви църкви и замъци са останали след австрийското "робство" в Унгария и след руското "робство" в Полша.

69

Руский

преди 6 години

Българи???Пфу!Това ако беше народ от нормални хора, с поне малко достойство,нямаше да позволят пет века да ги колят и шбат като магарета.Всеки народ, поне с малко достойнство, или би загинал в борба за свобода,или би се освободил.Турчин е шбал прабабите ви в съседната стая, а прадядовците ви са гледали през ключалката.

68

Анонимен

преди 6 години

71, не лъжи. От тези 250 000 българи в Истанбул, 95% са мохамедани. Християните са изклани по време и след първата световна.

67

БЪЛГАРИЯ

преди 6 години

Повечето коментари под моя пишат колко Хубаво е било под Турско Робство .Защо тези хора не се изселят в Турция - там има място където ще имат Хубави Къщи и Работа ?

66

Анонимен

преди 6 години

Българите имаме вродена омраза към турците . Цял живот учим в училище какви зверства са правили турците при робството , но те са и истина . Сега обаче нямаме друг полезен ход освен да се придържаме към добросъседство с всички държави около нас . Затова Борисов заслужава похвала , защото го разбира и прави необходимото .

65

Анонимен

преди 6 години

Беше квото беше. Освободена през 1878г., върната в османските предели по време на управлението на Сикаджия, прочел една книга в живота си, озаглавена Винету. Абе вие да не падате от марс? ТАКА се прокарват интереси и се колонизират държави. Религиозно, политически, етнически и икономически!