18

Циник до 8

преди 6 години

Докато има ръбoве на които им пречи двупластовата и трипластова тоалетна хартия, и възможността ЦЕЛОГОДИШНО да купят банани на децата си - ще си останете - каквото сте!Зелени лъскави мухи в нужника на Европа!

17

АНТИ

преди 6 години

По джоба си усеща обикновения българин ползата ат Е съюза.

16

Василев

преди 6 години

Само са ежат тези бивши соц. страни, но никога няма да напуснат ЕС, защото те са бенефициенти, а не донори на ЕС!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

15

до 17

преди 6 години

Ти сериозно ли ?!?И тогава и сега Чехите са били на светлинни години пред нас. Полша и Унгария също. Само румънците бяха по-зле от нас.

14

Анонимен

преди 6 години

Тези евроимпериалисти ли ще ни се правят на шефове?

13

Анонимен

преди 6 години

Отвратително е лицемерието на Дойче Веле. Има ли нормални хора, които все още да четат този пaрцал? Подобни злобни статиики само допълнително ме мотивират да подкрепям Вишеград срещу брюкселската тирания и дебелоочие и комунизъм и третополство и мулти-култи. Нали съм ходил в Париж и в Германия и съм виждал с очите си на какво приличат. Бял човек не можеш да видиш вече. Не мерси. И това им го докараха ей такива пaрцалчета! Само дето в Източна Европа не сме толкоз проЗЗти, колкото мислят!

12

Василев

преди 6 години

Селяни прости според вас каква икономическа тежест има страна като Великобритания и страните Източна Европа???Ами икономиката на Великобритания е колкото на 30 страни от Източна Европа!!!Сега ми плачете за ЕС, а не когато трябваше да се реформира и страните да бъдат по самостоятелни и независими в своята политика!!!Агент Флинт Бергоув!ЦРУ!!!

11

неолиберал

преди 6 години

До АнонименЩото ние сме по-толрантни! Не е ли гордост?

10

Анонимен

преди 6 години

Говорим за държави с чест и достойнство, отхвърлили игото на Кремъл и сега не понасящи и друго иго.А не говорим за България, която не се е освободила от Кремъл и няма нищо против робството от Брюксел.

9

Анонимен

преди 6 години

Тук от комунисти не можем да се доредим. Ония дават луди пари и всичко някъде изчезва.Унгария, Полша, Чехия, навсякъде заплатите вече са поне на 1/2 от европейските, само в България все още се плаща 1/4 от европейските заплати (в най-добрият случай).

8

неолиберал

преди 6 години

Санкции и само санкции... .до окончателната победа на третия пол!

7

Анонимен

преди 6 години

Берндт Ригер нещо се е объркал. Вече никой не може да понася Франция и Германия, с изключение на Боко Тиквона. Полша, Унгария, Словакия и Чехия са едно на ръка. Отделно имаме Австрия, която е против квотите. Отделно имаме гърците, които "много обичат" Германия. В Италия през март идват пет звезди защото италианците също много обичат Германия и Франция. В Португалия и Испания настроенията са подобни. UK излиза. Накрая да не се окаже, че в ЕС ще останат само Франция, Германия и България?

6

Анонимен

преди 6 години

Какви бежанци сме приели,че не мога да се сетя? поляците папат от парите на цяла Европа,но не искат и едно нещо да свършат за европа.ами като е така марш на поле и да се оправят сами.същото важи и за унгарците

5

Анонимен

преди 6 години

България е много странна държава.Посочените държави се освободиха от комунизма и вече цялата им политика е от национални позиции, което е странно за Запада, защото там национализма е доста отслабнал вече.Докато България не се освободи от комунизма, навсякъде е пълно с комунисти, партията си чества конгресите, възрастните гласуват предимно за комунистите,все още призрака на комунизма броди,и в същото време каквото каже Запада се приема веднага,няма никаква национална политика.Комунист и нация?

4

м..да

преди 6 години

Някой страни от Източна Европа не желаят да ги яхат и командорят от Брюксел ,( за разлика от послушната България) та стават неудобни..Ама чакайте-Испания, Италия и Гърция съо мърморят срещу брюкселските тарикати,които откровенно и безпардонно прокарват интересите на едрия финансов капитал и наднационалните компании

3

Василев

преди 6 години

Селяни прости, да ви кажа нещо под секрет, бившите страни от Източна Европа се чувстват измамени и подценени и всичко опира и се базира на икономическите интереси на тези страни, как са защитени националните им приоритети и политики в общия европейски пазар!!Тинтири минтири и омега на квадрат!Колко пъти да ви казвам, че ви сте едни прости селяни, загубихте Студената война, и на вас ви е отредена ролята на обслужващи аутсорсингови икономики!Шкодата вече е немски Фолксваген!!Кери Уйлкинсън!ЦРУ

2

Анонимен

преди 6 години

Нас немците не ни обръщат внимание, нищо че имаме 10 пъти по-корумпирана съдебна система от Полша. Защо? Защото сме им най-послушните. "Когато Меркел говори, аз слушам и изпълнявам". Бойко Борисов. Ще продължим да тънем в мизерия и да приемаме бежанци, докато не се опълчим на ЕСССР. Сега извършват лов на вещици срещу нашите братя от Полша и Унгария защото не щат мултикултурализъм и комунизъм и не искат да им се месят в суверенитета онези които преди 70г. ги сравниха със земята.

1

само, че

преди 6 години

Опърничавите са от другата страна на барикадата!