18

luckyman

преди 6 години

Интересен е следният факт! Дълго време Правителството имаше колебания за разрешението за лифта, точно поради очакваните мизерии! Костовите и Прокопиевите партии и медии даже сипеха "критики", защо не се разрешава този полезен за България проект, а се слугува на чужди лобита ( Фрог, Бивол, Днес и т.н.)... И изведнъж хоп! Когато правителството излезе с решение да се строи лифта ДСБ и Да, България яхнаха "протеста"!? Ако пак се върже народа, процентите ще надминат вече 80-те...

17

Анонимен

преди 6 години

Продажни зелени човечета - рекетьори

16

Анонимен

преди 6 години

Само Бантускотия може да се управлява от вицепремиер - олигарх и мултимилионер, който носи сочния прякор ВИНКЕЛА!Няма друга такава държава дори и в Африка, повярвайте

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Набедените еколози са същите поми яри като патриотите и те са на хранилка.

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Не знам действията на еколозите дали са лицемерни, ама ПО-ГОЛЕМИ ЛИЦЕМЕРИ от Валери и Опитомените патриоти не е имало в цялата история на България! Правиха се на най-остра опозиция, а като дойдоха на власт се самозабравиха, оядоха, окрадоха, надебеляха, забогатяха и напълно забравиха и за народа и за пенсиите по 300лв. и за ромския терор и пр.Не подкрепям еколозите по принцип, но щом искат ОСТАВКАТА на патриотарската сг-ан, ги подкрепям напълно!

13

:):)

преди 6 години

зелената мафия рекетьири във вихъра си

12

Анонимен

преди 6 години

Со кротце, со благо и со малце кьотек и грантаджийчета ще си налегнат парцалите .

11

Анонимен

преди 6 години

Два офиса и половина Прокопиеви и Костови лаборанти са се маскирали като еколози! Стремежът им към мизерии е неудържим! Скоро ще започнат и "външните репортажи", за които пък се грижат други офиси на Со рос!

10

Анонимен

преди 6 години

До колкото знам целият панаир е за втори лифт.А сега искам да питам знаещите...Вярно ли е ,че са приели някакво решение за сроежи в Пирин ,където не е споменато за втори лифт ???? И ,че ще се строи всичко друго но не и лифт.Е , нали спора беше за лифта????

9

Анонимен

преди 6 години

Действията на "еколозите" са лицемерни, злонамерени и очевидно лицемерни! изобщо не им пука, нито им е пукало за природата! За грантове и майка си ще продадат! жалко, че обществото им се хваща на мизерните номера!

8

Анонимен

преди 6 години

Ако мафиотите Цеко и Валери надделеят, след години Пирин ще прилича на българското черноморие - масово застроена бетонна джунгла, в която никой нормален турист не иска да ходи!

7

нищо лично ама

преди 6 години

Българските гори тотално се топят от незаконната ромска сеч, ежегодно, ежемесечно и ежедневно! Тая сеч е в хиляди пъти по-голяма от терена за лифта! Няма случай някой от тези природозащитници да е протестирал срещу това?! вярно, забранено е да се критикуват роми, но гората се изсече, а соро соидите се крият при полата на Прокопиев ако ги попиташ!?

6

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е полицията да си влезе в ролята аман от пишман еколози.

5

нещата стоят така

преди 6 години

Финансирането на "зеленото" НПО идва целенасочено от олигарси и власти в Швейцария и Австрия! Там за наистина поголовна сеч такива протести няма! Понеже си развиват икономиката и стандарта! На нас такива благинки не се полагат, както и правото да откажем на рекета!

4

socialen

преди 6 години

Добрият олигарх Прокопиев отново пусна щурмуваците си. Най-хубавото от цялата работа е, че неграмотният Борисов пак ще го отнесе и за пореден път няма да изкара Мандата, и па сички ще му се смеят на простотията.

3

Анонимен

преди 6 години

Протестите трябва да са най-вече пред централата на Опитомените патриоти и пред именията на мултимилионера Валери Симеонов!Най-голямата злина за България са тъй наречените патрЕоти и бандита Валери Симеонов

2

факт

преди 6 години

Този т. нар. протест няма нищо общо с екологията!

1

мдааа

преди 6 години

Щом доларите са зелени, логично и грантовете да са такива...