95

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТТе и нашите роми имат голям положителен прираст.

94

Анонимен

преди 6 години

Всеки руснак си иска Русия,но с европейски начин на живот !

93

socialen

преди 6 години

Разбира се! Абсолютен успех!

92

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До кочоТова че е във фалит се говори вече десета година, и все още не е фалирала, а по всичко изглежда, че в следващите 200 години няма такова намерение.

91

Др.Михайлов

преди 6 години

Дойче веле с поредната хибридна атака срещу Русия,отдавна никой не ги взема на сериозно!!!

90

кочо

преди 6 години

Русия е в процес на фалит .Какво се занимавате с бандитска , олигархия на , феодална държава . Не си губете времето , светът е съвсем друг , а Русия е в група с Венецуела иСев. Корея и никой не се занимава по света с *** , освен нашите нещастни *** ....

89

Анонимен

преди 6 години

Руснаците днес,както всички други европейци могат да пътуват,работят и печелят където си искат,някои станаха милиардери,а има много милионери.400 000 руснаци си купиха жилища само в България,а колко са в Европа и по света не знам.А това,че имало и бедни руснаци,ами има,който го мързи да работи или няма акъл да прави бизнес или е пиандурка,ще е беден.Ние като сме 10 год.в ЕС защо 80% от хората са бедни,а?

88

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Хи-хи-хи, толкоз бил зле руският народ и умирал от глад , че има положителен прираст ! А касмадрум Восточньй е факт като използването на НАСА руски ракетни двигатели. Не че нещо, *** били най-добрите казват пиндосите.

87

Анонимен

преди 6 години

До РемаркаИ щото путин намери "ефективния модел" на икономиката за това 80% от младите хора искат да избягат от ***. Щото там реки от мед и масло текат.

86

Анонимен

преди 6 години

Успех е,че по пътищата се движат западни автомобили,че използва западна техника,че на олигархите децата живеят в западна Европа,че се котира западната мoда,музика и филми !!

85

Анонимен

преди 6 години

Путин върна и Крим на Русия.

84

Анонимен

преди 6 години

Дойче веле - те не заслужават да ги коментираме.

83

Анонимен

преди 6 години

Най-големият политик на Русия след Сталин, Ленин и Петър 1. Спечели 2 чеченски, 1 грузинска и 1 ислямска с ИДИЛ войни и спаси Русия и Сирия от разпад и разграбване след предателя Горбачов.

82

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТАйде стига с този космос бре. Пфуууууу! И стига с тези РД-180 които отдавна не са руски/и никога не са били/ и вече ги изхвърлят. Дева и космоса, дева и чудото му. Той народа мре от глад и се налива с боярищник от сутрин до вечер ти за космос ми думаш.Дева и трола изтръцкан.

81

Ремарка

преди 6 години

До Анонимен 97Посмешище са твоите ментори *** и кръвобоци, научени само да смучат чуждата кръв. Това, което трябва вие, загубилите в плна си за унищожение на Русия да разберете е, че Русия днес е държава с много по-ефективно работещо пазарно стопанство и с много по-ефективно работеща социална система. Докато Китай намери ефективния модел на централно-лановата икономика, Русия при Путин намери и приложи по-ефективния модел на пазарната социална икономика. Западът загуби безвъзвратно.

80

БГ-патриот

преди 6 години

До антипутинкаРусия отвсякъде е обградена с врагове , както и България, но има няколко разлики.Русия е велика държава с армия и достойнство.България има 5 самолета, които не се знае дали летят и 30 танка, които може и да не работят, ако трябва да се бием с Турция например, ще трябва да се предаваме на втория ден.

79

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Оказва се, че изостанала Русия заради управлението на Путин има невероятните технологични възможности да праща ракети в космоса, да продава ракетни двигатели на НАСА, и да избира който си иска държавен глава на избори във всяка една държава.

78

Анонимен

преди 6 години

Ами успех е.Никого не е нападнал,никоя политическа криза не е предизвикал(Крим си е руски),другите го нападат,а той само се отбранява,какво повече да се иска от един политик на велика сила.

77

Анонимен

преди 6 години

До РемаркаА сега къде е Русия?? Ами то само Бангладеш и о-в Мавриций още не са наложили санкции на "великата държава". Русия е посмешище. Една бензиноколонка собственост на квартален бабаит.

76

анонимен

преди 6 години

Тия журналисти от Дойче Веле хубаво са си научили урока от Хитлер, повтарят лъжа след лъжа, за да манипулират хората колко лоша е Русия и колко лош е Путин.