29

Знаете ли

преди 6 години

Това евреите го правят за да има или да пада проклетия в/у такива народи, които признават гнусоти.

28

Анонимен

преди 6 години

Господи Иисусе Хрисре, сине Божий, помилуй ни и ни пази!!!

27

Анонимен

преди 6 години

ами ще ги обедим, че не трябва! Като искат да си ги взимат в Брюксел, на 1000км от нас се води война само меките китки са ни грижа.

26

s

преди 6 години

и какво от това? няма да живят у вас

25

Mustafa

преди 6 години

Ma zashto mi davate minusi?Vie balgariti ste tolkova izostanali.Samo hodjata trqbva da odobri koq e naj-ybavata koza ot stadoto I braka moje da se komsumira.

24

Анонимен

преди 6 години

Ще ги признаят разбира се, *** ценности са неразривно свързани с европейските.

23

шматка

преди 6 години

До 17Радвам се за теб.Плащай си данъците където искаш.Само за бога не се връщай.Излишни сте ни.Отпадъци някакви се хвалят с ненормалноста си

22

Третополов

преди 6 години

До До n-половияНе се притеснявай, няма да се завърнем. Направи ми услуга, обаче - никога, ама никога не напускай България, за да не се излагаме по света...

21

Анонимен

преди 6 години

Тогава Бойко и Цецо ще могат да се вземат официално!

20

Ами,

преди 6 години

Светът безвъзвратно върви към самоунищожение. Всичко нормално- човешко и природно,вече е потъпкано...... Но,който е чел Божието слово,знае каква е била съдбата на Содом и Гомор. Сега,благодарение на неолиберализма, содомията и извратенията са в пълен ход, прикривайки се зад демокрацията. Това не е демокрация. Това е разсипия,анархия и свободия. Хаос и безумие.

19

Анонимен

преди 6 години

Божеее, така навремето са горели хора, за да ги "принудят" да признаят, че са вещици...До кога, бе?

18

Кико

преди 6 години

NYT e от Авангарда на Новия Световен Ред, редовно подпомаган с мангизите на Световния Джихад в леленията си за разрушение на всичко Християнско, принадлежащо към културата и етногенезата на белия човек! NYT е от същата Сатанинска, Илюминатска, Джихадистка клика, към която принадлежат и БиБиСи, и Дойче Веле, и Гардиън, и СиЕнЕн, Меркел и Юнкер, и която клика се финансира от децата на Сатаната, като Джордж Сорос принц Дауд Ал Халид от Саудия и подобията им, изпълзели от дебелото черво на Дявола!

17

шматка

преди 6 години

До 11Недей го връща бе човек.В новата Нокия може да искат и да го докажеш:)Проблема не е в телефона.Всички знаем къде е но си траем.Малко съм горд че сме пак сред последните в този списък

16

Men

преди 6 години

До JjНикой не им пречи да се обичат! Нека си се обичаш, ..... но много ясно че няма да има право да се размножава - природата им е отнела това "право".

15

Анонимен

преди 6 години

Нищо лошо в това те и така си бъркат по дупките беззаконно. Но съм против да им се дава правото да осиновяват деца. Какво дете ще израсне при двама леворезбови? С какви очи ще погледне съучениците си които ще го подиграват като го питат кой от тези двамаката е ***? Това е пълна деградация и унищожаване на семейните ценности. Нали искат да се раждат деца е кой ще ги ражда? Мъжете ли? На лошо отива света и това си личи и по природата. И тя се опълчва на недомислията и ще ни унищожи.

14

Третополов

преди 6 години

До шматкаПридвижихме се и сега плащаме данъци извън България. Между другото третополов не е равно на гей/лесбийски/транссексуален. Само да те светна...

13

Jj

преди 6 години

Единственото негативно нещо, което виждам в тази новина е това, че трябва да бъдем принудени да признаем нормални човешки права - а това би трябвало да стане по естествен начин. Хич не ми пука кой иска да се взема - нека хората да се обичат. Не виждам как това нещо заличава нацията или пречи някому? Това дали гей браковете ще бъдат признати няма да доведе до изчезване на бъларската нация (гей не се става, гей се раждаш).

12

шматка

преди 6 години

ЕС държи на свободата но някак си пренебрегва свободата на избор на народите.ЕС е свободен за движение.Защо третополовите не се придвижат свободно към държавите които ги толерират.

11

ss

преди 6 години

като са загрижени толкова за правата на човека що не задължат държавата и фирмите да плащат 1500 2000 евро, дори лева мнинимална заплата, а ни занимават с глупости с *** на фи и гей бракове??? щели да принудят ами принудете чорбаджиите да плащат повече... квото им отърва само това прекарват като закони

10

Анонимен

преди 6 години

Нашият да сър ще направи всичко което му кажат началниците.