37

Шефа

преди 6 години

Тоя Плевнелиев продължава си е все така *** и елементарен!

36

Боби

преди 6 години

До Анонимен 38Човеко аз съм ИТ. Знаете че всички ИТ подработваме като "Оправяме" компютри на наши познати и прочие. Няма да ви казвам какво "СЕКЮРИТИ" съм виждал по комповете в София. Ако това е вярно и за целокупния народ ползващ компютри на всякъде по света ... Тогава не е необходимо да има "ВЕЛИКА" сила за да направи МАСИРАНА атака срещу избрана цел независимо коя е "СИЛАТА" и коя е "ЦЕЛТА"Това нещо КОМПЮТЪРНА ГРАМОТНОСТ е просто КУХ термин ... за съжаление вярно поне в България

35

Анонимен

преди 6 години

Знаехме си че Тиквата обучава руски хакери остана и Путин да се яви като сведетел по делото Тиквата в затвора браво.

34

Анонимен

преди 6 години

Последното изречение, разкрива много! Явно и този е чопнал от безконтролната приватизация. Така както се дърпаше и за стенограмата от КТБ

33

ЗА Плевнелиев

преди 6 години

Този Президент на България ще остане в Историята като Прецедент - Първия Президент Мюсюлманин и не знам защо БГ Журналистите не му задават този въпрос .

32

Анонимен

преди 6 години

Хаха 80% ама некои направо ги хапят щъркелите, изброй поименно хакерите дето си ги обучил и заменавай пред съда в Хага, ако направиш самопризнания ще ти намалят присъдата.

31

Анонимен

преди 6 години

В България кибер атаката беше очевидна и ясно демонстративна , руска следа нямаше но се предполага че само супер сила може да направи такава масирана атака, спомням си че на Плевнелиев обвиненията бяха смешни , имаше обвинения но нямаше факти за тях.Кипер атаката си беше факт, но източника си остава мъгла.Докато в САЩ има кибератака мъгла, източник мъгла, и за това изглеждат доста по смешни от нашия Плевнелиев.Така че американските политици са по зле от българските.На Плевнелиев не получи подкр

30

888

преди 6 години

До АнонименДо 26 АнонименТози президент Плевнелиев е позор за България! Той е слуга на американски господари,техен роб! Пълен *** - в момента в който изтърси глупостта ,че едва ли не американците имали голямата заслуга за Освобождението ни от турско иго - онемях! На Шипка ли бяха или къде???

29

Анонимен

преди 6 години

Защо продължавате да ни го натрапвате това нещо? Изобщо не ме интересува какво му плащат да "мисли". Струва ми се, че го интервюирате по-често от президента. Защо не попитате Радев какво му е мнението по въпроса.

28

Василев

преди 6 години

Вчера гледам и Великобритания нещо се е наострила от хакерската политика на Русия, която води!!!Представете си , че под ударите на снакциите, след една година икономиката на Русия ще се изравни с тази на Турция!!!Агент Кени Бобкинс!ЦРУ!!!

27

Анонимен

преди 6 години

До Румен 25Румене, за съжаление с този умствен багаж, колкото да ти обясняваме нищо няма да разбереш. Спри поне да питаш, за да не се излагаш.

26

Анонимен

преди 6 години

Третото пророчетво от Фатима е за третата световна война и че ще започне от малка балканска страна.

25

Анонимен

преди 6 години

"" Обяснете,моля,аз съм *** човек...какво са направили руските хакери? ""...................Не се притеснявай ... хакери, компютри, това са сложни думи за тебе.Пусни си съветската пропаганда, там всичко е като за прости хора като тебе.

24

Анонимен

преди 6 години

прокуратурата кога ще се самосезира относно плевнелиев и изказванията му против други държави ?

23

демократ

преди 6 години

Ами прав е г-н Плевнелиев. при 77% демократи да печели червен Гумен си е съмнително.

22

Анонимен

преди 6 години

Най-големият мъж браво долу САЩ само хакерски атаки за тях .

21

пешо бирата

преди 6 години

Всеки един българин трябва да се информира, какво и кое операция Аякс. Задължително

20

Анонимен

преди 6 години

Както винаги, президентът казва истината директно и без заобикалки, за разлика от настоящият, който винаги овърта и в крайна сметка не казва нищо.

19

Румен

преди 6 години

Изумително!Невероятно!Уау!Обяснете,моля,аз съм *** човек...какво са направили руските хакери?Точно какво са направили?Не разбирам!И защо?Тренирали!?Да пускат реклами във фейсбук?!?Не сме 80% дебиле ,повече сме,ако вярваме на подобни ГЛУПОСТИ!

18

ЦРУ

преди 6 години

Знаехме си, че българите ще забият остър шиш в *** на САЩ . Време е за малко демокрация на Балканите. Ким може да почака.