67

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

...собствени жилища, да изброявам ли още? Махнете си капаците.

66

Анонимен

преди 6 години

ЧЕРВЕНИТЕ ....ПЛЮЯТ ОТРОВА В БЕЗСИЛИЕ. КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ.

65

таварищи

преди 6 години

Демонтажници, отивайте да демонтирате мумията на Красная площадь!

64

безпартиен

преди 6 години

Ще повярвам ако до седмица прокуратурата образува поне едно дело срещу депутат!Иначе отново празни приказки за наивници или за 80 %!!!!!!

63

Анонимен

преди 6 години

сред лапетата на вишите комунисти на практика нямаше нито един дето да не е на дрога през края на соца Минаваше за вид елитнос днес пак смъркат но и държът каналите за дрога ... въобще комунистите (вишите) билиса -са - и ще бъдат най КАЛПАВИЯ увреден от поколения 4овешки материял

62

ДЕБИЛ

преди 6 години

До Проф. Христо Ивов - Поради 80 процента *** и неграмотни ,когато дойде БСП на власт ,няма да има кой да го вкара в затвора Бойко защото половина от 20 те процента ще се самоизядете кой за власт,кой за пост и кой повече да краде.

61

OTOMAN LEGACY

преди 6 години

Imal narkotrafikanti...Kaji koi sa buzlyo! Shte ti svetyat masloto na drugiya den

60

Анонимен

преди 6 години

Тони Кутев на пример е наркоман ли4но съм го виждал да смърка

59

Анонимен

преди 6 години

До ЧестенТи защо си го допуснал като си гласувал за БСП?

58

УКРИВА ПРЕСТЪПНИЦИ?

преди 6 години

Ми щом знае, че в НС има замесени в наркотрафик, защо не отправи сигнал до съответните органи?Сигурно са герберунгели или патриотари.

57

риалити сапунка

преди 6 години

До Проф. Христо Ивовполечка, дан съ спънете пак от бързане, 20 процента ротарианци и тамплиери, че ББ4 ще прати студентката Корни зад файтона на другаря Костуфф и 80то процента народ ще трябва да въздигне Славчу за цар или там който новоизлюпен мазач случи джакпота в пирамидата на късмета, а после - мистрия, един Господ знай кой гявол ще му шепне за наровете

56

trf

преди 6 години

Винету може от нищо да не разбира обаче щом в тоз момент яко помпи заплатите на администрацията значи има пропукване и отслабване на фронта.

55

Анонимен

преди 6 години

Днес двамата с Цецо ги е хванала логореята и не се усещат как колкото повече говорят, толкова по-лошо става! Оказа се, че по върховете цъфти наркотрафика, а ни приканват да подкрепим център-нападателя! Ясно е, че президента не ще да шмърка и не могат да му го простят.

54

Честен

преди 6 години

Г-н премиер, след като знаете, че в НС има наркотрафиканти Ви питам:1. Защо допускате това?2. Нали ВИЕ управлявате? Или Г-н премиер, ГЕРБ се явява прикритие за мафиотските структури в България?

53

тонката

преди 6 години

Ех колко ми е кеф,че България е в НАТО,ЕС и приятел на САЩ,а в същото време е далече от СССР и Вовата.Ех,че кеф!(:(:Пикаете ли газ другари?Знам,че пикаете.(:(:(:Бойко го уважава цяла Европа ,а Президента авиатор освен в СССР никой не го ***.(:(:(:(:Свиквайте,другари,соца няма връщане.(:(:(:

52

Тинев

преди 6 години

ДОБРОВОЛНИ самопризнания на премиера и председател на ГЕРБ.Българският народ явно съвсем е изку*ку****, след като продължава да ги търпи!

51

Анонимен

преди 6 години

Че то на Баце бившият здравен министър си беше жив наркоман.Не че следващия му министър е по- стока, той пък крадец...Само Суджук Паша вечно се измъква чист като капка гербаджийска пикня...

50

тонката

преди 6 години

Бойко гази вече 10 години червените другари въпреки огромните им усилия да го свалят от власт.Един път успяха с измама и два пъти той сдаде ,зашото му е квф да ги бие пак на избори и да им докаже,че народа е с него.Другари партизани Бат ви Бойко ше ви мачка още дълги години.ДА СЕ ЗНАЕ!(:(:(:(:(:

49

Анонимен

преди 6 години

Баба Цецка затуй ли вечно напушена ах гиди ***.

48

Анонимен

преди 6 години

Има и замесени с контрабанда - негово величество Тиквaта.