59

ivailo

преди 6 години

С такива провокативни изказвания руснаците ще отблъснат доста българи които симпатизират на Русия... Не ми пука за евреите и това , че държавата и Църквата ни са ги спасили от концлагерите го считам за минус. Но държа на истината, и такива глупости казани от най-високо държавно ниво не ми харесват.

58

Щерев

преди 6 години

Захарова е дипломат, а не нещо като Жотева!За да го каже, значи има поне някой и друг документ, дето му викат сега компромат!

57

Мониторинг

преди 6 години

Радев бие отбой...може би това е най-адекватното му изказване - и по въпроса на кремълската провокация, и по решаването на проблемите на армията. Май разбра, че не всичко що "фърчи" се яде !

56

Анонимен

преди 6 години

Руски ***!

55

Анонимен

преди 6 години

Когато митрополит Кирил легна пред влака с евеи за концлагера,сталин легна под хитлер.Това да ти е известно, фашистче кремълско?

54

Русофил

преди 6 години

А, ти свинар, какво очакваш? България да воюва срещу СССР, а те като братушки, да ни почерпят и да ни дадат Македония и Беломорска Тракия, които са в пределите на Югославия и Гърция, окупирани от нас като съюзници на Хитлер.Бактън в тази държава от д.били.

53

юнкер

преди 6 години

До анонименТочно затова че чрез газа им плащаме пенсиите, трябва да внимават какво говорят.

52

Русофил

преди 6 години

до свинаря и онзи другия недоучил.Казвам какви са фактите, Съветската армия не е окупирала България, тя влиза и минава през наша територия като съюзническа армия, след като страната ни се присъединява към антихитлериската коалиция.Какво е щяло да стане, ако не сме подписали документите за преминаването й? Ами щяла е да премине през нас като през вражеска страна, със всички последствия от това. Включително и приемането предложението на Чърчил, територията ни да се раздели между съседните държав

51

Анонимен

преди 6 години

От вас кой ке ни спаси, руски фашисти?

50

То пък

преди 6 години

Спасили сме ... ***. Остави.

49

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Вчера руснаците удължиха живота на АЕЦ Козлодуй с 10 години.Това е важната новина за обикновените българи.Иначе трябваше да плащаме все по-скъпо ток.Вместо да благодарят на Русия платените сатанински медии и власти измислиха скандал.Никой истински българин не се интересува кой е спасил евреите !Имаме силни съмнения, че това, което става с България през последните 30 години е по еврейска поръчка.Интересува ни евтиния ток, а не евреите !

48

Анонимен

преди 6 години

Руснаците най-добре да излязат с Тезата как са ни славянизирали

47

Додо

преди 6 години

Российския Генералчик да внимава какво говори, че да не разгневи Късия обитател на Кремъл - току виж му изстинали зелените чорапки!

46

Анонимен

преди 6 години

*** и техните ЛАКЕЙ ОТ бГЕТО ,ХА ХА ХА МАЗ НИ ДОЛНИ ПРО ДАЖНИ ***

45

TOP SECRET

преди 6 години

Такава Провокация има от векове и то офицялно в История на България , християнизиране е имало още през 3-4 век. но за нас това Табу абсолютно забранено да се знае дали от срам за Произхода ни или нещо по-лошо , само на български и руски на друго езици съмсем друга История съществува

44

Анонимен

преди 6 години

Защо всеки пост срещу фашисткото дерьмо путин, получава дежурен минус буквално до десетина секунди?Дежурният копейко-тролеж не си губи времето.

43

анонимен

преди 6 години

по пьтя кьм берлин сьветската армия е освободила контр лагери и е спасилаостаналите живи евреи това е имала предвид говорителката и не подскачаите толковазащото газта идва от русия независимо по какви потоци

42

Свинаря

преди 6 години

Много съм се чудил какъв човек трябва да си за да обичаш хора,които избиха или пратиха в лагерите български патриоти и борци за обединена България. Да обичаш хора,които обезбългаряваха български територии и измисляха нови народности.Хора,които отнеха насилствено най-свещенното нещо на този народ-неговата земя.

41

Анонимен

преди 6 години

Гаф след гаф на фашисткий карлик.И Дежурната Маша да му замазва изцепките.

40

юбералес

преди 6 години

Русия освободава винаги всички и навсякъде, само не и собствения си народ.