98

Анонимен

преди 6 години

Турчина е прав

97

Недоволен

преди 6 години

Не знам защо ми се струва, *** доста *** се опитват да запалят света от четирите му края без да осъзнават, че на повечето хора им се живее.

96

Анонимен

преди 6 години

До Турчина1 коринтяни 11 глава 6 от БИБЛИЯТА

95

МaйМyнaтa

преди 6 години

До TypчинОткрила е делегацията, че между тypчин и cвиня разлика няма

94

ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 6 години

УЧАТ ДЕЦАТА НА ДЖИХАД , БРАВО, АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО,ВСЕКИ ЗАСТАНАЛ СРЕЩУ ТУРЦИЯ , СРЕЩУ ИНТЕРЕСИТЕ НА ТУРЦИЯ Е ВРАГ НА ТУРЦИЯ И НЕВЕРНИК - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ САШ , ГЕРМАНИЯ, АВСТРАЛИЯ - ЗАСТАНЕТЕ ЛИ СРЕЩУ ТУРЦИЯ - ЩЕ ИМА ДЖИХАД - ЛЮБОВ КЪМ РОДИНАТА ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААААААААААААА ЗАПАДНИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ УЧАТ ДА СИ ПРОДАВАШ РОДИНАТА, ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, ПОЛИТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА УЧИЛИ ПО ТАЗИ СИСТЕМА ,ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААААААААА

93

Турчина

преди 6 години

А библията пише че жената трябва да се забражда като влиза в църква, а ако не се подчини на това правило се наказва с бръснене на главата й!ТОВА ОТ БИБЛИЯТА!

92

Анонимен

преди 6 години

Славянке, обрязан ми е само чепът. Също като на твоят бог. Много ще ти хареса. Хахаха

91

Анонимен

преди 6 години

Ислямски ''морал'' - нямаш право да поглеждаш чуждата жена (а и да я погледнеш нищо няма да видиш), защото в къщи имаш четири, а пък в рая ще имаш 72! Жените ти са длъжни да задоволяват всичките ти и по всяко време сексуални нужди! Какви забележителни ''морални'' права и награди им дава техният ''морален'' и шизофреничен бог!...Ми той същият като християнският бре. Да погледнем божите заповедиНе пожелавай жената на ближния ти си, нито оселът му..Жени слушайте и се подчинявате на мъжете си...

90

САЩ нареди!

преди 6 години

Изведнъж Турция стана враг на "цивилизования свят", който се оказа, че подкрепя, финансира и закриля терористите в Сирия. Кой ще обясни какво са правели избитите служители на ЦРУ и военните съветници на сбирка на джахидистките полеви командири?Мълчание!

89

Анонимен

преди 6 години

Аз нямам харем, мюмюнке, не съм ''правоверен''!...Ама ти се иска да имаш, нали?

88

ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 6 години

ТУРЦИТЕ ЩЕ СИ ЗАПАЗЯТ КУЛТУРАТА,А ГЕРМАНИЯ СТАНА - ГЕЙМАНИЯ - ВЧЕРА ПРИЕХА ЗАКОН ГЕЙОВЕТЕ ДА ОСИНОВЯВАТ ДЕЦА, ДА ВИ ИМАМ ИЗВРАТЕНАТА КУЛТУРА , А ЖЕНИТЕ СЕ ДУПЯТ НА ВСЕКИ СРЕШНАТ - НО ДЕЦА НЯМАТ - КАКВА Е ТАЗИ ИЗВРАТЕНА КУЛТУРА ?????????ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

87

Турчина

преди 6 години

До 101Значи българската делегация през 1980 са открили липсващото звено от теорията на дарвин между човека и *** - шебека!

86

ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 6 години

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААБРРАВО ЕРДОГАНЕЕЕЕЕ,ВЕЛИК СИ :)))ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААТАТЮРК Е ПИЕЛ МНОГО , УМРЯЛ Е ОТ ЦИРОЗА, ДРУГО НЯМА, КАКВО ДА ГО УЧИШ ???ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААААААА

85

Анонимен

преди 6 години

Славянке, аз да, със зелени очи съм. Сестра ми също. Баща, майка, баби сини и зелени, братовчеди всичките със сини. 185см, 90 кг, тъмно рус, като Къванч Татлъту съм, ама като по-млад. Българките си умират. Ако ме видиш и ти ще се влюбиш и исляма ще приемеш и в харем ще заживееш само и само да си моя.

84

Стамат

преди 6 години

Правилно!!!

83

Анонимен

преди 6 години

Исляма стана популярна тема след като богаташите на САЩ си взривиха двата небостъгача . А Ердоган е американски слуга , иначе що ще слуша оня Обама когато беше президент ДА СВАЛИ РЕДЖЕП РУСКИЯТ САМОЛЕТ ??? После обаче кат видя че без руски финанси не може ходи дасе извинява . Джавка , джавка *** не хапе .Освен да го отровят и него с някой модерен вирус маскиран като старческа болест ,друго не остава . И тогава ще им сложат някой модерен ръководител който си пада по западните фетиши.

82

До 102

преди 6 години

Аз турчин с тъмни очи не съм виждал. Тциганяците не са турци, както и арабите.

81

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 98Странните смесици са в главата ти.Толкова ли е трудно да намериш съответната антропологическа книжнина?Да, антропологичните проучвания показват, че у българите има гени на монголоиди - половин процент, а славянските гени са около 14 %.Знаеш ли колко отдавна е доказано това?

80

Тимур

преди 6 години

До 97Само ще ти се усмихна...наистина,вземи и прочети малко.Лека вечер на всички.

79

Анонимен

преди 6 години

Славянке, проблем ли имаш с това?Ти нали не се налага да делиш мъжа си с други в харема и можеш да се разхождаш гола по улиците? Какво си се закахърила за мюсюлманите?