138

123

преди 6 години

До До 149Ма как да не съм учил.Чел съм Винету.Знам и чужди езици-конграчулейшън и парле ву франсе.Явно не е достатъчно.

137

sopol

преди 6 години

ко цъкъш минус бе ***. казвай се на колата и карай сандански-русе или видин. направил суджука за ердоган магистрала. турчулята лятото по бързо да се прибират. цяла северна българия магистрала не ползва, а винетки искат за пренатоварени пътища. през 2 минути камион, изпреварвай. После що гинели по пътищата

136

Чиновник

преди 6 години

До АнонименМи хубу'у хващайте тоягите и се борете за справедливост. Никой не ви спира. Или сега чакате Слави да ви оправя и затова си траете.

135

factotum

преди 6 години

Благодаря , че ми изтрихте коментар с това подкрепихте дефакто моята теза,че действате по типичен комунистически патент от миналия век, като възхвалявате вожда.

134

Анонимен

преди 6 години

чудя се как ги смятат тези проценти при положение че 2/3 от населението е избягало в чужбина от "прекрасния живот във България". Тази соц. агенция е явно доста некадърна да прави соц. проучвания а и доста продажна !

133

Анонимен

преди 6 години

Верно,много са доволни.Недоволен гербераст няма.Там всички са доволни.Като гледам вече и патриотите и атакистите и те станаха много доволни.Не само доволни,а предоволни.Да им се ненарадва човек.А "доволния" народ се пита:де сопа,де?

132

Анонимен

преди 6 години

Пътят ихтиман вакарел е в ремонт от 10 години вече, ама нови къщи си имат някои хора....

131

До 149

преди 6 години

Няма как да си учил само средно образование и да нямаш нито един език, да не можеш да правиш нищо и да искаш и да чакаш друг да ти даде. Никой на тоя свят не е длъжен да ти дава. Малки били заплатите, ама за цигари пари винаги има, за пиене пари винаги се намират, по празници се пазарува като запоследно, колите по светофарите са 2008+ година, моловете пълни, но казват, че пари нямало. Е как става тоя номер? Просто средностатистическия българин е свикнал да се оплаква и иска да го съжаляват.

130

Анонимен

преди 6 години

Около 2025-та ще се говори друго, когато реалността почука на вратата, докато не я строши изцяло...

129

Никк

преди 6 години

А най гладкия път, без една дупка е първокласния път, алтернатива на магистралата - костенец-вакарел! Колата я дърпахме по този път защото нали неможе по магистралата - кратер до кратер ви казвам, без здрав път между тях! И това било 1вокласен път. Вижте го на стрийт вю-то в гугъл мапс.

128

Анонимен

преди 6 години

Смях се с глас, били сме доеолни от др. Борисов??????? Колко време властва Суджука, 8 години нали? Все още ли сме най-бедни и намаляващи, най-болни и най-унижавани от ЕС? Все още. Пътищата Му, опискани за да си получи парсата. Справедливост Нула, съдебна система Нула, външна политика - унизителен слугинаж, полицията скопена, здравеопазването - тото лото, имаш пари живейш, нямаш, гушваш чемширчето. Миграцияра не спира, бебета не се раждат, ужасна безработица. От кое е доволен българина и кой бълг

127

Ан

преди 6 години

На нсеки кръгъл час,статия- провокация.Коментаторите чакат с изпилени нокти....

126

sopol

преди 6 години

стига де. 21 век 3 км магистрала национална гордост. то е задължение да имаме магстрали, ама нямаме. от русе или варна до банско, пампорово, рила КОЛКО часа е? рано сутрин и вечерта я си стигнал. Както преди 100 г. Колко часа е истанбул-букурещ, 3 дни..

125

До 149

преди 6 години

Като изключим, че може малко да съм прекалил в заяждането и да съм тролнал повече, честно - не смятам, че ББ е месия, но не смятам, че към този момент БСП или друга партия от сегашните е алтернатива. Истината е, че изпитвам болестна нетърпимост към дребния тарикалтък на средностатистическия българин и мързела и не понасям млади хора, които навремето не са си давали зор, сега да се оплакват и да трябва всички да мислим за тях. Затова и съм по-остър. Нищо лично, просто проблема не е в политиците.

124

Анонимен

преди 6 години

Тука с ромите ще ви е супер, герберчета! Един град икономика, останалото ромско гето и един куп дългове.

123

Анонимен

преди 6 години

И като смачкате дребния бизнес, как ще връщате дълговете, които натрупахте? Ще разчитате само на външни инвестиции ли? Дребният бизнес без тези спестени пари, които укриват, няма да има изобщо защо да работи, особено в провинцията, няма да може да си покрива разходите и това предстои да го разберете, че рибата се вмирисва откъм главата. Хората в по-малките населени места ще се откажат и предстои да не остане бг икономика, е, ще останете само гербери да си връщате заемите, които откраднахте.

122

Анонимен

преди 6 години

Повърнах още на заглавието!

121

до 144

преди 6 години

Абе да ти кажа, като прочетох последния ти пост ми изглеждаш свястно момче.Жалко че си заблуден все пак относно Бойко Борисов. Ама както се казва, всеки има право на мнение.

120

Сава

преди 6 години

Тая анкета да не са я правили в централата на ГЕРБ.Най-успешни политики са правосъдието, образованието и борбата с престъпноста. Като гледам нито един затворен крадлив политик, отвличания и пълни частни болници.

119

Ала_Бала

преди 6 години

При този изглупял народ, който е останал в България, Боко и Цоко ще управляват, пардон ще крадат докато са живи!