95

Труман

преди 7 години

САЩ дълго ще продължи да бъде военнен и световен колос. Такива илюзии долу другари ги разправяйте на общоселските ви събрания. С какво ще заменят долара? С рубли, с турски лири? Искам да сте малко по-сериозни. САЩ дърпат конците на целия свят. Ако фалираш като държава, само САЩ те измъква. Дава ти заем с лихви, разбира се. Изнудва те. Но така е било винаги и ще бъде. Хайде другари, лягайте си и обменяйте рублите по скоро за някой долар, че скоро ще стават само за печката.

94

Анонимен

преди 7 години

До Цано Бурията...А сега при деморакцията и ЕС изнасяме само миячи и *** за западна Европа.

93

Анонимен

преди 7 години

До 107: Защо в юани, а не в рубли? Отговорът е ***, но изисква известно умствено напрежение. Не се натоварвай прекалено.А за Северна Корея: Северна Корея има право да се защитава. Ако не я заплашваха, тя нямаше да има нужда от ядрено оръжие.

92

грух грух

преди 7 години

комунистическите прасета начело с ким чен грух ще изквичат скоро на умряло

91

Цано Бурията...

преди 7 години

Навремето , при комунизма внасяхме свинско от Монголия!Май ше се наложи да си внасяме и от Сев.Корея и то готово свинско печено...

90

Анонимен

преди 7 години

Скоро доларът ще става само за тоалетна хартия.

89

Анонимен

преди 7 години

След провала в Сирия еврейските военолюбци решиха да продават оръжия в Кореяно Северна Ким го извади голям с ракетаи мачът т.е войната се отлагакрай на новината

88

Анонимен

преди 7 години

Пентагона ще му пръддне на Ким на клона.

87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 99Венецуела обяви цените на нефта в юани.а що не ги обяви в рубли бе ушaнко? Щото ползват рублите за тоалетна хартия ли :)

86

Анонимен

преди 7 години

На Американското световно господство ,се вижда края, без значение, ще има ли война в СК или не . Все повече страни, ще и се противопоставят.

85

Анонимен

преди 7 години

Скоро ще ядем пържолки. Свинчено е угоявано само със швейцарско сиринце и марков алкохол, докато в страната му няма и павета даже.

84

Анонимен

преди 7 години

За кво ли само харчите парите на руското посолство? Дните на дребосъка са преброени, да се готви другия дребосък.

83

Анонимен

преди 7 години

Много ниско ниво на руския слугинаж! Тривиален антиамериканизъм на елементарно-вулгарно равнище, съчетано със заклинания и фалшифицирани факти.

82

Баба Вуна

преди 7 години

Въъх, Тръмпе! Ни думай, нИдей. :-) Щях да идвам да ви паса кравите, ама шъ чакам ураганите да отминат и да видя дали ви има още на картата. :-) А у самолета да не ми напраЯт нещУ онези твоите " мирни", чИ млада съм още, живей ми сЪ. :-) :-) :-)

81

а

преди 7 години

И да не стане така, че като си поръчаш Кока кола във Вашингтон да струва 5 вона ?

80

Анонимен

преди 7 години

Всяка империя умира! Дори и юдео - англо - саксонската - соросоидската. Май дойде й сетният час. Османската империя изкара 600 години, Римската империя доста повече, но рано или късно империите се разпадат. Струва ми се, че може да видим с очите си вятъра на промяната и да доживеем разпада на империята.

79

Анонимен

преди 7 години

Американците избираха между двете злини - Тръмп и Хилари. Разлика няма. И двамата, а и предишните им президенти са алчни агресори.

78

Анонимен

преди 7 години

Хо - Хо - Хо! Пак дочувам краварски рев и вой на безсилие от сороските ***. Ще му седнете на жълтата шишарка на Ким Чен Ун. Човекът си произвежда водородни бомби, изстрелва си ракети, които са гарант за мира и сигурността на СК. Иначе досега да го е последвала съдбата на Садам и Кадафи. От 10 години само лаете, обикалята като глухи кучета около СК, но нищо не смеете да направите, щото не можете. 70 години Ким е под санкции, обаче му дреме на жълтата шишарка. САЩ вече са само регионална сила.

77

Анонимен

преди 7 години

За всичко са виновни китайците! Преди 2-3г. започнаха да изграждат някакви постройки в спорни безлюдни острови, за които претенции имаха, и Япония, и Ю. Корея/подкрепяни от САЩ/. Ето сега вместо Китай да заплашва, тази черна работа възложиха на С. Корея. Целта е да се стигне до преговори/със задължителното присъствие на Китай/, за американските войски в Ю. Корея и Япония и въобще за сверите на влияние там.

76

до 93

преди 7 години

A дано !