225

Интервю

преди 6 години

Към "русофил":- днес е Националният празник на България, а Вие развявате руското знаме !?Отговор: Путин е велик !- в Украйна Путин убива славяни !?Отговор: Фашисти !- България е в ЕС !?Отговор: Меки китки, третополови !- Заплаха ли е Русия за България ?- Смърт на краварите !

224

Анонимен

преди 6 години

До БългарияБългарите сме с Русия!вие дето сте с русия не сте българи, а предатели.

223

помнещ

преди 6 години

До ПитанеЗа сведение България никога не е обявявала война на СССР и е имала нормални дипломатически отношения с него през цялата война до 5.09.1944-а, когато СССР не предизвикано обявява война на България. До такава неграмотност води изучаването на историята под ръководството на пишман историци като Пантев, Баева и други като тях станали кепазета с професията си в името на БКП/БСП.

222

Анонимен

преди 6 години

НИЕ ЧЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ ОБИЧАМЕ РУСНАЦИТЕ,НО МРАЗИМ КРАДЛИВАТА РУСИЯ!

221

Алекс2

преди 6 години

Русия опасна за България ? ?хо хо хо май Боце Меркел и Юнкер са главната опастност не само за нас но и за цяла Европа !

220

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ НЕ ИСКАТ РУСИЯ- ТЯ НИ ДОВЕДЕ ДО СЕГАШНИЯ ХАЛ!

219

Независим

преди 6 години

Много им е дошла отпуската, много са и те в парламента и по различните министерства, ведомства, агенции. Напекло ги е слънцето и халюцинират пак. Всички те, управлящите вкупом са заплаха за България! Никой от тях не работи за интересите на България и народа, а за собствените си джобове.

218

Анонимен

преди 6 години

Господа, пишещи на сайта Имайта пред вид,че мненията на сайт като този се четат и анализират от АНБ на САЩ и дори техни служители участват в обсъжданията тук, прокарвайки техните възгледи. Всеки ден 2500 човека- със съответните езици от АНБ прослушват хиляди сайтове в света и участват в обсъжданията, и в края на деня всеки служител пише отчет за актуалните тенденции в езика, който контролира.

217

помнещ

преди 6 години

До Анонимен 248: "Скоро великата и непобедима руска мечка, в съюз с Китай ще владее целия свят."(цитат)Този съюз е невъзможен по простата причина че всичко каквото иска Китай е в Русия. Китай няма проблеми със САЩ, ЕС, защото няма държава да тръгне срещу пазарите си. Къде в 120 милионният с ниска покупателна възможност руски пазар ще пласира стоките си? Не Китай иска жизнено пространство каквото има Русия но тя няма човешки и технологически ресурс да защити огромната си заграбена територия.

216

Анонимен

преди 6 години

Русия е ***, както всички знаем!Няма как да сме приятели с руските ни поробители!

215

ГРУПА БЪЛГАРИ

преди 6 години

Ние не искаме България да е ничия колония- включително и руска!

214

Питане

преди 6 години

През Втората световна Русия беше съюзник със САЩ, а Бългаиря с хитлеристка Германия. България обяви война на Русия и на САЩ. Въпросът ми е следният: През Втората световна кой бомбардира цивилно население в София и изби няколко хиляди мирни невърържени българи?

213

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са ни едни от най-големите врагове и трябва да стойм далеч от тях.

212

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера за каква национална сигурност бълнуват депутатите. Армия нямаме, МВР е слабо и деморализирано, ДАНС все повече се идеологизира и се занимава с глупости, всички банки, електроразпределителни дружества и търговски вериги са чужди, около 15% от земята ни се владее от чужденци под различни форми. Докладът явно е писан не от българи, а само е подписан тук. И като капак на всичко американската колония Бългаприя обвинява Русия. Не е смешно, а отвратително.

211

помнещ

преди 6 години

На въпроса: Заплаха ли е Русия за сигурността ни?ОТГОВОРЪТ Е КАТЕГОРИЧНО ДА!ДА!ДА!ВИНАГИ Е БИЛА ЗАПЛАХА, ЗАПЛАХА Е И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ЗАПЛАХА ЗА НАС. ДАНО ПО РАНО ГЛЪТНЕ ВОДА И СЕ РАЗПАДНЕ. Но те и китайците не са вчерашни и дебнат мечката отзад докато тя се опитва да заграби чуждите държави на запад. Хубавото е че Русия е обречена.

210

ДА !

преди 6 години

Да , винаги ! Тя действа на принципа който не е с нас е против нас ! Ние не можем да бъдем срещу нея , но тя може и то безнаказано . Не ми припомняйте фактите от историята , и аз я знам , също знам и неудобни за Русия истини . Принципът по който можем да съществуваме е - Винаги с Германия , никога срещу Русия . И докато тук имаме много основания мълчаливо да сме резервирани към Русия то тя открито и самонадеяно е против всичко и всеки у нас който не се съгласява да и бъде подчинен роб !

209

Дядо

преди 6 години

Вземи да четеш малко повече за религиите. Католиците измислят т. нар. от тях - Светата инквизиция и са убивали стотици хора, които не са подчинявали на светските и духовни порядки в западните общества. Що за религия е тази, която издевателства срещу хората??! Католиците и евреите фалшифицират и променят текстове в Библията, с цел да заблуждават.

208

Анонимен

преди 6 години

Причината за дълбоката кръвна връзка, която свързва руският и българският народ е, че нашите прародители - прабългарите са дошли от степите на Централна Русия.Както е казал народът - кръвта вода не става.Така че колкото и да се трудят тук тролчетата на Дяда Зораш, НЕ МОГАТ да променят положителните нагласи на 95% от българите към Русия.Остналите 5% не са българи, а турци.

207

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да си сменим азбуката с някоя европейска.Не може да пишем на една и съща с омразните руснаци.

206

Анонимен

преди 6 години

Скоро великата и непобедима руска мечка, в съюз с Китай ще владее целия свят.Така че България за пореден път избра губещата страна.