94

Анонимен

преди 6 години

Говори се, че в учението по море руснаците щели да демонстрират нов тип разрушител на бойни кораби- петролен танкер. Американският флот да бъде с повишено внимание.

93

Анонимен

преди 6 години

учението е опит на кремъл да постигне по приемливи условия при капитулацията си.

92

Анонимен

преди 6 години

До УменБрест-Литовският мирен договор от 3 март 1918 г. между Четворния съюз (Германия, Австро-Унгария, България и Османската империя) и Русия слага край на руското участие в Първата световна война. Русия е принудена да сключи мир с цената на значителни териториални, демографски и стопански загуби. В резултат на Брестския мир Полша, прибалтийските страни и Финландия са трайно, а Украйна, Беларус и Кавказ временно, откъснати от Русия.

91

дуро

преди 6 години

голтаците пари за хляб нямат пък оръжия дрънкат.

90

Анонимен

преди 6 години

Зная, че повечето от пишещите тук не могат да боравят с географски карти, но все пак да потърсят сведущ човек, който да им покаже Русия.При ядрена война американците няма къде да отидат, освен в пустинятя невада, а руснаците имат огромни територии.

89

Анонимен

преди 6 години

До Умен............. Русия няма загубена война. Всеки който е повторил историческата грешка да я нападне е бил ритан през целия път обратно до дупката от която е изпълзял и е бил заравян в нея. Исторически факт. .............. Скаран си с историческите факти и изобщо си противоположност на ника си. Само през 20 век, освен, че загуби Студената война и загуби огромна част от териториите си Русия бе наритана от Япония през 1905, Полша през 1920 и се изниза най-позорно от Афганистан през 1989.

88

Анонимен

преди 6 години

Време е някой да накара американците да не мислят богове на тази земя.След като не могат да се вразумят то сам бог започна да ги наказва, прати им Харви сега Ирма, после има и още и още такива с причудливи имена.

87

Анонимен

преди 6 години

До БЕЗ ПАНИКА !!!!!!!!=========НАТОООООО, НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, ...............САМО ПАМПЕРСИ СНАБДИ...........ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА !!!!!!!!!!!====Руснаците нямат нужда от памперси, защото за целта използвали русофили, вършели същага работа и излизали без пари!

86

Анонимен

преди 6 години

Какви нещастници са руснаците само войни са им в чуторите.

85

Смехурко

преди 6 години

"Руските военни маневри "Запад" ще преминат ли границата с НАТО?"Не, няма да преминат. Всъщност това учение се провежда от страх да не би агресивни държави като Естония и Литва, с помощта на страховитата бригада на НАТО от 4000 души, да нападнат Русия и на бърза ръка да превземат Москва.

84

Анонимен

преди 6 години

До Hansвреме е руската империя да върне Кьонигсберг на Германия и да се изтегли до границите на московското царство и толкова.

83

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРейгън няма как да е подписал такова нещо, още повече спрямо Русия. По времето на Рейгън имаш СССР, а при Буш старши вече имаме Русия и тя е под крилото на Елцин, а не на Горбачов.

82

БЕЗ ПАНИКА !!!!!!!!

преди 6 години

НАТОООООО, НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, ...............САМО ПАМПЕРСИ СНАБДИ...........ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА !!!!!!!!!!!

81

Паметлив

преди 6 години

До УменАйде да не говорим глупости!Всяка страна(вкл. Русия) има и спечелени,и загубени войни,естествено в различно съотношение.САЩ са в добро положение-засега са изгубили само във Виетнам,но все пак са млада страна,бъдещето е пред тях,ще има и други загуби.

80

Любопитен

преди 6 години

До АнонименИ пред кого ще капитулира Русия?Пред радиоактивната пустиня, някога наричала се САЩ ли*?Просто да се надяваме,че в Европа ще проявят разум и няма да се месят в това безумие.Това е и единствения начин за оцеляване.*Естествено Русия също ще пострада сериозно,но все ще останат годни за живот територии.

79

За статията

преди 6 години

На страха очите са големи.

78

Единствения

преди 6 години

Единствения проблем на нато е че е само организация а не е военна..

77

партизанин

преди 6 години

Честит 9 септември 1944 година. Денят на нова България унищожена !990 година от продажни сороски елементи.

76

Факт

преди 6 години

До Анонимендо 104 Самото оцеляване на Русия е грандиозен провал за САЩ....Да не говорим какво ще е,ако тя постигне някакви успехи!Впрочем,Русия не удря първа,а само отвръща на агресията,както и не променя властта в чужди страни по силов път,за разлика от САЩ!Обаче голямото и търпение също не е вечно.

75

Анонимен

преди 6 години

Единствения проблем пред НАТО ще бъде, че няма да има кой да подпише акта за пълната и безусловна капитулация на Русия. Путин и шайката му или ще бъдат избити от самите руснаци или ще са избягали в Северна Корея.