120

Анонимен до хммм

преди 7 години

В първия момент не исках да ти опонирам но, освен че си изключително ***, и с идеално гладък мозък, а и си детски елементарен.До къде стигнаха тези от НПО, да се занимават вече и с деца.А между другото Харви се отегли за малко, но Ирма пристига с цялата си стихия сатанинска америка.

119

Анонимен

преди 7 години

И какво са очаквали от Северна Корея?Обяваваш война и понасяш последиците.Да се сърдят на полотиците в Северна Корея.

118

от хммм до 174

преди 7 години

знам бе не виждаш ли че ги осмивам, те така искат от край време да мислят хората. И то жалко че има овце които наистина го мислят това.

117

Анонимен

преди 7 години

Китай не може да определи , как ще разплаща. Това го определя доставчика :) Не че нещо ама цялата система е доларова. Никой неще китайски хартии имитация на пари :)) Тея ги слушаме от 15 години.

116

Анонимен

преди 7 години

До хмммСАЩ са герой в собствените филми и миизерни агресори в реалността!

115

(-_-)

преди 7 години

До хахахаА, знаеш ли на какво се дължи тая мизерия? Историята започва по-отдавна.. Днес тия изтърбушени корейци са подложени на всякакви санкции, само защото имат топките да се опълчат срещу своя агресор.. Няма 2 Кореи, нито 2 Германии. Това са разкъсани насила държави от бившия ссср и сащ.

114

Анонимен

преди 7 години

Не е по темата, но Китай започва да купува нефт срещу юани или злато. Игнорирайки напълно долара. А той е световен вносител на нефт. Което значи, че с долара е свършено, той се крепи само на нефта.

113

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА защо има СК и ЮК?

112

до 162

преди 7 години

Колкото и да се приправяш никога няма да научиш къде се слага ъ. Личиш си от 5км че си маке, античко маке. Айде бягай в сърбия и се нaдупи дори като минеш граница. Те такива като теб не ги харесва никой. Взел български пасп дали му възможност и той да е човек той те плюе отсреща. Нищо чудно че албанците ви направиха на нищо, ако бяхме като вас Турция отдавна щеше да е на балканите. Искали сме да ги лъжем с гражданството.Ти му даваш шанс да получи ЕУ паспорт то ти се сърди че си му дал възможност

111

Анонимен

преди 7 години

Хаххахаха горките СК ....Като нападнаха ЮК не бяха толкова "горките" . Като им наритаха глупавите каски ...Сега да ги оплачиМ :) Колко познато от Япония ...... КоИ са СК , че ще нападат ЮК и ще решават бъдещето им ? Какво създаде СК за 70 години ? НИЩО само ***.

110

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТи се информираш от Днес.БГ и други медии на Сорос и затова реалността ти се струва неприемлива. Пропагандата на Сорос произвежда глуупаци! Та още веднъж защо Корея е Северна и Южна?

109

МИГ15

преди 7 години

Имали пълно превъзходство във въздуха, а за алеята на МИГ-овете дали е чувал?!След всички тия зверства от страна на САЩ е напълно разбираемо, че корейците искат да се защитят. Както се вижда и ООН още в началото си е маша на САЩ, така че на него не може да се разчита!

108

Анонимен

преди 7 години

"От шест десетилетия насам режимът в Северна Корея пълни главите на хората с омраза към САЩ."А през последните 6 десетилетия, американските лидери с любов към Северна Корея ли пълнеха главите на американското население?

107

Анонимен

преди 7 години

До 156 Не не си разбрал. Воената хунта на СК напада нормалната Корея под претекст за обединение / по принцип обединение се прави доброволно или през граждански натиск / .СК започва пълномащабна война срещу Корея. За това се включват и Съюзниците да бранят нормалните хора , които към днешна дата са едни от най богатите в тази част на Азия. Малко четеш , много приказваш.

106

хммм

преди 7 години

САЩ са герои. Спират винаги тероризма, знамето им е така героично със звезди и цвета на Капитан Америка най-великия герой-символ на свободата. Ирак се правиха на много отворени и изпратиха 2 самолета срещу търговски център в САЩ но янките за 0 време им показаха кой е шефа. Отнесе го даже целия близък изток след това. USA е символ на просперитет,а евpеите са свят народ пише го и в библията дори, нищо че е писана от тях :) Лошите пияни руснаци скоро ще загинат заедно с овчия комунизъм и Путизъм :D

105

Анонимен

преди 7 години

Защо се родих в тая смрдливa "държава" вече уча сръбски и ще бегам в истинска държава в най скоро време, Сърбия не се дава на никой, няма да влезе в НАТО, няма да влезе в ЕС, не дава никой да я командва затова срби са горди

104

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСтава въпрос за името на колежката си ЗЕлка. Така може, нали?

103

Анонимен

преди 7 години

"Спирането на съветските помощи допринесе за масов глад, обвиняван за смъртта на стотици хиляди хора през 1990-те години, което доведе икономиката до ръба на рухването. "Явно и Рашаните са избили доста народ. Да не се окаже повече от бомбите на Нато.

102

бай Тошо

преди 7 години

Значи доколкото разбирам, ако Ким Ир Сен беше спечелил войната, сега щеше да има само една държава Корея и щяха да празнуват Съединението като нас. ООН са попречили на тази хубава инициатива и затова сега имаме две отделни държави.

101

Анонимен

преди 7 години

Корея Виетнам Югославия Афганистан Либия Сирия нерде Ямбол нерде Стамбул нерде Сащ