74

До 83-циник

преди 7 години

Ако правилно те разбирам,искаш на Бойко да му е гадно,защото той до скоро беше червен,а когато това започна да му пречи,стана син.

73

Един от Северозапада

преди 7 години

До кой те създаде Колега, не си прав, три папи са го галиле по главата....А и е полиглот, нашия, това английски френски, за нищо го няма, само с Меркел и Ердоган не знам на какъв език се разбират

72

Анонимен

преди 7 години

Премиера без да иска каза истината-"една партия се оценява когато е на власт".И нашата оценка е 0.За 10 години управление на ГЕРБ станахме по-бедни,по-болни,по-агресивни,по-отчаяни от липсата на перспектива и все по-малко вярващи на управниците,които потънаха в лукс от корупция и безнаказаност,което от своя страна доведе до масова миграция на запад на образовани и кадърни хора и размножаване на необразовани други,които живеят на гърба на всички нас.

71

Анонимен

преди 7 години

ББ зачезва когато стане напечено и после току изгрее и се изсипва с пълна сила! Толкова глупости накуп! Само да се кръсти и да се моли, но вече не на Сатаната, че дотук с неговите молитви подминахме и ада!

70

Циник до 83

преди 7 години

Не! Баш си е така-както си го казал....просто искам на червените - да им е гадно!Опропастиха България...и продължават!

69

Анонимен

преди 7 години

До *** 66Ако е бай на власт и спрат еврофондовете,да не разчиташ той да си отвори спестовната книжка от Свибанкя и ОАЕ и ще подпоогне държавата?!Кой крал,крал.Тетка се омъжи.

68

Сатаната

преди 7 години

Как *** са отричати ве ей, аз закво съм плащал!

67

Циник до Кондьо

преди 7 години

Пхахаха...хлевоусто...браво бе....Я какви думички знаеш...ако и граматиката оправиш....може и да те вземем на "по-сериозно"

66

Хопа

преди 7 години

Този май е преял суджук.

65

Анонимен

преди 7 години

Бойко е новия бай тошо и това е добре, народа е доволен, гради държавата и още 15-20 години да изкара премиер а вие си лайте

64

Циник до Кондьо

преди 7 години

" със купен"...тцъ...тцъ..тцъ..*** ти верно май си бая неграмотен!PS.Уроци ли искаш?

63

Един от Северозапада

преди 7 години

Баце, пътник си, и го усещаш ....Това не е лошо, лошото е, че на народа толкова е промит мозъка, особенно на тези, отвътре на Околовръстното на София, че пак ще гледаме Борисов 4, Борисов 5.Въпрос на време е.А по селата и градовете, още има какво да се откъсне за ядене из доровете.Зимата, когато дойдат новите сметки за тока, отоплението, винетките, застраховките, ще се сетиш какво иска да ти каже Нинова.Имате късмет с едно-случили сте на *** и покорен народ, но като му кипне...

62

Кон Дьо

преди 7 години

До *** до КондьоБоли, а!?)Тъй като гледам май улучих в десятката!Мога и повече, но няма да се хабя с теб, момченце хлевоусто!Намали стимулантите и си намери работа,не е нужно, по цял ден да висиш тук, неприятен си!

61

Циник до Кондьо

преди 7 години

Селянино...това ли можеш?Слабичко...научи ли как се пише излишък неграмотнико?Виждаш ли? Лесно е с такива като теб....:-)Цял ферман селски простотии :-)

60

Анонимен

преди 7 години

Тоя е голям демагог и се чудя как има хора които му вярват! ? Герб и БСП са едно и също нещо а именно защитници на мафията и корупцията независимо какво ви лъжат?Факти: БСП избраха Пеевски за ДАНС, ненаправиха нищо за разплитаме на казуса КТБ. Борисов а не Костов подари перлите на икономиката ни БТК , Булгартабак на Пеевски и братя Велчев и ДС кадъра С.Русев. Борисов ипротежето на Пеевски иконом. министър Караниколов се опитват да прилагат военните заводи. България загива.

59

до Циник

преди 7 години

Ха ха ха и ние ти повярвахме :)

58

Лазар Влайков

преди 7 години

Бойко, Цецо, Цаци, аз няма да се отрека от вас, а даже ще ви се врека още три пъти. Все пак идват избори! Пак ще ме върнете в ГЕРБ! Ние си принадлежим! Ние сме от една порода!

57

Циник до Кон дьо

преди 7 години

Виж ся Кондьо седя в 1 барче пийвам си студена напитка...и си правя кефа с мобилния...как по-ясно да ти го обясня...мен не ме мисли...а тези простотии с изменничеството си ги мушни...знаеш къде!Дреме ми за або ригени като теб - дето глупоста им е в излиЩък Пхахаха ***-патрЕот!

56

Анонимен

преди 7 години

и от завряния зет, най-вече от него. Той я създаде, вместо сега да прави кисели краставички за руснаците в Мизия, се занимава да го прикрива!

55

А леко Бай

преди 7 години

До ЦиникСланина за сланини не разменяме.Ако сланиа е бъдещето на България,по-добре да урем вталени,щом нямаме кураж да се зъбим.