80

Анонимен

преди 6 години

До 88 - Веднага ти казвам кой ще изгуби най-много - Европа. Ако избухне подобна война, всички ракети ще се изсипят тука. Но от това няма нужда. Либералите и мигрантите са по-ефективни към момента. Към 40-50 години белите хора ще са малцинстов, съставено предимно от мюсюлмани. И ционистите ще празнуват.

79

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 99Не пиши глупости бе неук ***.САЩ имат много голям дълг ,но това никога неможе да ги фалира и дори не им оказва влияние на икономиката.Очевидно си нямаш грам представа ,а коментираш теми с които не си наясно ,нещастен клоун.САЩ никога няма да се срине,колкото и да им се иска на някои русофилчета.Много по-вероятно е руската *** да изчезне или да се разпадне от самосебе си отколкото САЩ да падне от трона на световен господар.

78

Анонимен

преди 6 години

Русия и комунизма да го ду.хат. Както и русофилите. Ленин и Троцки са еврейски хомосексуалисти.

77

Анонимен

преди 6 години

Историята си прави шеги. Преди САЩ казваха на СССР,че времето му свършва но в СССР се смееха и не вярваха. Сега е обратното. САЩ стават все по-слаба и непредвидима страна, а това е опасно за света и най-вече за тях. Мексико няма да пропусне да си върне заграбените щати. Като се прибави и външния дълг на САЩ кризата при тях ще е огромна. Според западни изследвания стандарта им ще се намали с 35% само поради дълга.

76

Анонимен

преди 6 години

САЩ са бита карта.

75

Анонимен

преди 6 години

През 90-те години СССР рухна, Русия беше на колене, на всички и най-вече на Запада им се струваше, че тяхната победа е безспорна и окончателна и Русия в лицето на СССР е окончателно победена. Уви, победата се оказа нито безспорна, нито окончателна. Русия днес отново е силна, Русия днес е световен фактор с когото всички са принудени да се съобразяват.

74

Ким Чен Ун

преди 6 години

Ба ги глупавите американци, направих ги за смях дори и пред маймуните в собствения им зоопарк!

73

goso

преди 6 години

До пенкоа клозетите кой ще чисти?

72

Анонимен

преди 6 години

От 2000 година насам средната класа в Русия скочи от 8 на 32 процента, жизненото равнище осезаемо се покачва - пенсиите се увеличиха 12 пъти, заплатите 14 пъти, съвсем различен е международният статус на Русия. Докато средната класа в САЩ днес е малцинство а през 1971 г. 61% от американците са живеели в домакинства на средната класа. Доходът на домакинствата от средната класа в САЩ е намалял с 6,7% през 2000-2015 г.

71

Анонимен

преди 6 години

Противопоставянето Русия - САЩ, явно е необходимо зло. В света (по принцип) може да съществува само един победител. Но нито САЩ са толкова силни, колкото на някои им се иска, нито Русия е толкова немощна, както други злословят. И двете държави имат потенциал да унищожат целия свят. Няколко пъти дори. И? Какво от това? Това ли е целта? Кой е големият печеливш от противопоставянето и изострянето на отношенията им? Просто питам, отговорете си сами...

70

Анонимен

преди 6 години

Няма случай в световната история на успешен комунизъм

69

Анонимен

преди 6 години

До Пенко ;Не се обеснявай ,червена подлого.Русия е икономическо джудже ,което не е фактор извън границите си.Джудже с което никой не се съобразява и всеки си прави майтап.За руската *** само санкции до дупка и изолиране от света !

68

до 11

преди 6 години

Мнението ти като съдържание не коментирам, ама си върло неграмотен...

67

пенко

преди 6 години

Благодаря на "силиконите" ,че мога да си пиша мислите и да ги споделям със ... и- ...вие ме разбирате !!! Замислих се за нещо: " Колко империи са загинали и колко са изчезнали и колко днес са исторически обекти -забележителности !?!? Представяте ли си :КАК правнуците ни са" Туристи" в " НЮЙОРКСКИТЕ ТЕРМИ ", " ВАШИНГТОНСКИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ОСТАНКИ" !!! Гмуркне за килограмови миди в " някои бивши военни пристанища" !!!"ДЕЦА ОТ ВСИЧКИ НАРОДИ -ОБЕДИНЕТЕ СЕ !!! "

66

пенко

преди 6 години

Никога народите няма да приемат общество доминирано от господари ! Комунизмът е идеология -идея- за общество с хармония на взаимоотношенията между човеци ! Не е осъществена ,защото изисква друго ниво на развитие на човечеството! Но аз съм убеден , че Човек е колективно животно !!! Щастлив си само- при колективно признание на постиженията ти в името на хората и главно децата !!! Голямо дете се надува , че баща му му е купил ... !Но от други деца са Великите музиканти, певци ,спортисти,учени ит.н

65

Анонимен

преди 6 години

Русия е азиатска империя със забавено развитие.

64

Анонимен

преди 6 години

Защо повтаряте като папагали изтърканата версия за 11-ти септември ?Питайте чичо Чарли какво каза и как го уволниха заради мнението му по въпроса !

63

Анонимен

преди 6 години

Няма САЩ, няма Русия. Има американски евреи и руски евреи. Когато Путин или Тръмп вдигнат ръка срещу ционизма, тогава ми ги хвалете.

62

Varnenec

преди 6 години

Дo 67,,Ако искате да продължите мизерията,беднотията и агонията си''Та ние сме си в ***,ама Българска.Така че нищо съществено,не измъдри.То Русите дори с тази криза са си 20 години пред насТа вече почти 30 години мизерия,беднотия и агонизираме,а за това е виновна Русия защото сме със Запада.Русия е виновна че съществува и света.Трябва да се кланяме на Американците а?***

61

Анонимен

преди 6 години

Не знам кой какви икономики има, флотове,ракети,ресурси.Това са спорни работи и всеки ги преувеличава.Но знам друго-че който се е сбил с Руснака добро не е видял!