82

ГОРД БЪЛГАРИН

преди 6 години

Нека се гордеем, че сме българи колелото на съдбата започна да се върти в наша полза. Да покажем мъжествеността на българите и безстрашието и красотата на българките.Да живее България

81

Бау

преди 6 години

Някои хора направиха много пари от мигрантската вълна. Динко, Перата граничните полицай. Взимат им парите и вещите и да се оправят. Нямам против да ги връщат, но като им вземеш всичко и ги пуснеш по *** в снега си е убииство. Някои го смятат за много героично и патриотично и, че си го заслужават. Не бива да забравяме да сме хора. Някой ден може да сме на тяхно място. И не казвам да идват или да ги пускат, а просто да не се възползват т.н "патриоти".

80

Анонимен

преди 6 години

Добре, че в БГ нещата са зле и никой не иска да идва тук?!Представяте ли си да бяхме атрактивна дестинация като Германия например.Щяха да ни ч*алмосат досега. Да няма българчета, всичкото човек край нас да е черен емигрант. Ужас!

79

факт

преди 6 години

Никой не вярва,просто сега е модерно да се пише на тази тема,тези лица са НЕ желани у нас и точка.

78

Георгиев

преди 6 години

До Тато84Защото им плащат доста добре, за да колонизират бяла и християнска Европа. Целта е Европа, да почернее.

77

До 78

преди 6 години

Абе тарамбук,що не се върнеш там,откъдето си дошъл,а тровиш форума със сълзливата си защита за престъпници,нелегално прекосили държавната ни граница,недоволни от нелюбезното посрещане.Имат късмет,че са се родили по-късно,защото преди 30 години са щели да ги посрещнат по съвсем друг начин.

76

да да

преди 6 години

Да точно така,колкото повече се тормозят бежанци,емигранти и всякакви не желани лица толкова по добре те предават по веригата на другите.....

75

Анонимен

преди 6 години

Бъркате и континенти, бъркате и режими. Тук става въпрос за нещо много просто. Алчност и последвала смърт, и двете ги имаме в изобилие, а в устите ви са само линч. Знаете ли как се намират емигранти, използват се термовизьори, а те не са никак евтини, хубав е около 20000 долара, кой ще даде толкова пари, само който може да си ги избие

74

Тато

преди 6 години

Да се радват че не са ги разстреляли на място. Що не бягат при правоверните си събратя, а идват при неверниците. Посинете ги от бой и ги наритайте да се върнат да разкажат на другите че в България бият.

73

Трактор

преди 6 години

Дано повече алахакбарясници прочетат статията и си извадят поукаВ България има закони, Който нарушава закона и преминава незаконно границата - яде кютекПък и зимата иде

72

Анонимен

преди 6 години

И защо да вярваме на една престъпничка, тръгнала с престъпление към Европа(дала 90000долара на трафиканти)? Която може би печели или иска зда спечели от клеветите си?Кой ги е ограбил на границата или на турска територия? Турски апаши, преоблечани с фикитивни български униформи, турски граничари или български бранители на границата?Всеки от главата си тегли. Кой ги е карал да тръгват в студа? ***!!!

71

Георгиев

преди 6 години

Дойче веле погледнете първо в колзета си наречен Германия и стига сте ни обиждали.

70

Анонимен

преди 6 години

Да започнем от там,когато майка и уредила с трафиканти мечтаното пътуване до западна Европа по нелегален начин с непредвидими последици.Най-напред да се сърди на майка си,че я е обрекла на този риск.После на себе си,че и е толкова акъла да го поеме.Но да ни обвиняват за всички земни грехове си е наглост и безочие,които ни настреойват още повече срещу тях.

69

Анонимен

преди 6 години

отива в мексико, пресича границата със САЩ и там ако я хванат граничните да види какво е.

68

До рускиня

преди 6 години

Не правиш добра усруга на руснаците, като използваш този Ник. Думите които сееш във форума не биха могли да излязат от устата на човешко същество. Явно са те заченли и пръкнали някъде в мъртвите сибирски полета .... Света в който присъстваш не се състои само от пенсионери, за които толкова много си се загрижила, в него присъстват и много други човешки съдби, но за да го разбереш и проумееш трябва да си се родил като Човек !

67

Насо

преди 6 години

До рускиняЖал ми е дори и за теб и стига да имаш нужда ще ти помогна, а истината за ограбването на хора по границата ни няма как да се замаже. И да, хора като теб и мен, с майки и бащи със съпрузи и сестри. За нашите баби и дядовци ще ти кажа че биват обирани и пребивани от местните пияници и ***, а господата полицаи си ги знаят. Трудно е да докажат но е лесно да накажат, ам на никой не му се става персона нон грата.

66

Стеф

преди 6 години

Работата на гранична полиция е да пази границата-те това и са направили.Не виждам какво има да се разследва.

65

Анонимен

преди 6 години

и нямат 900 долара в кеш именно поради това, че проблема са ви другите, ирак ще оцелее, България ще изчезне и то заради манталитета ви.

64

Анонимен

преди 6 години

само едно не разбрах мразите всички бягащи от война и към по хубаво или само тези дето имат 90 хиляди долара, щото мизерници като вас и в мирно време не могат да извадят и 900 долара. Това ли ви е проблема?

63

До 53

преди 6 години

Ти не си българин.Предполагам от кой етнос си,за да ругаеш така държавата ми.Всичко,което е надрънкала тази жена е лъжа.Да беше тръгнала за Америка,нали американците им донесоха свобода и демокрация.Чии го търсят у нас?Ние не сме транзитна спирка,нито сме обещавали на някого подслон и убежище.Дори от ЕС ни натрапиха квота за бежанци,но не и за икономически мигранти.Европа няма да се превърне в халифат,с оправдание за бягство от война.Да си стоят там и да си защитават държавата.