58

Анонимен

преди 6 години

До 73 Напротив, неможе човек да е свободен в комунизма и военния диктат. Там си ограничен от много неща НА СИЛА. Сега съм абсолютно свободен - мога да работя , да не работя , да пътувам където искам , да уча , да купувам , да продавам , да имам частен бизнес , да ходя в който град искам , да живея в друга страна , да уча в друга страна , да разработвам , мога да правя каквото реша . Това е свобода.

57

Анонимен

преди 6 години

Василев, смешното е че описа идеалите на социализма. :D

56

Анонимен

преди 6 години

66 Социализма е алтернатива на капитализма още от 1780. Има доста видове социализъм както има доста видове капитализъм. Пример Зимбабве или Сомалия, те пак са демократични държави с капитализъм. Тръмп имаше подкрепа главно заради антифеминистите, ислямофобите и като противниците на sjw. Говореше за спиране на войните и прибиране на войниците и стопляне на отношенията с Русия. От там дойде главната му подкрепа, интересното е че за войните и Обама го говореше но вкара повече пари за война от Буш.

55

Анонимен

преди 6 години

и NAMBLA North American Man/Boy Love Asosiation педофили борещи се за сексуални права от 1970.

54

Анонимен

преди 6 години

Който има нефт, трябва да го даде на САЩ. Ако не го даде, САЩ си го взимат по един или друг начин.

53

Анонимен

преди 6 години

Те и в САЩ страдат и умират хора, защо не почнат да бомбандират първо тях? Либерти сити Маями - мизерия и гоогле колата снимала труп на улицата до купчина ***. Скид Роу Лос Анджелис - квартал от бездомни, целите улици в палатки на бездомници. Чикаго ... половината изглежда като след война. Балтимор 1/2 празен с държавни ''къщи'' от 2 стай. Няма да споменавам протестите в САЩ, където горяха и обираха магазини и коли. Закона за мъжки данък който се опитват да прокарат и 32 пола.

52

Калеко Алеко

преди 6 години

До Анонимен .... Съгласен съм, че Тръмп е ***-от, но се сещам и за едни други ***-оти, които проглушиха форума да го благославят, само защото първоначално изрази симпатии към товарищ путин. А иначе идеята да се ударят такива като Мадуро и Грухчо, не е чак толкова ***.отска. По-скоро ***.отско е да се твърди, че Ким предлага алтернатива на човечеството, като отхвърля капитализма, както твърди един пациент по-отдолу !

51

Анонимен

преди 6 години

"Хората там страдат и умират"В Африка също, само че там няма петрол и не ви пука!!Винаги са много притеснени за хората които страдат, в страни където имат икономически интереси!

50

Анонимен

преди 6 години

Много е жадна за кръв тази демокрация . Освен нефта .

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Защо да е непредвидим и неуправляем? Продължава същата политика, като Обама и Буш. Говори едно преди избори и прави друго след, типичен политик. Война за да се правят оръжия, което спонсорира икономиката, намира работа на безработните, държавата прибира чужди ресурси. Нищо ново, от 1945 до сега е все същото.

48

Анонимен

преди 6 години

Хора, войната във Венецуела е заради петрола. Войната в Северна Корея е, защото СК отхвърлят капитализма и предлагат алтернатива. Ей, добре, че е бай Трумп пазителят на демокрацията. Защо не демократизира Саудитска Арабия ? Да не би да е, защото саудитите дават нефта на САЩ. Светът няма да живее в мир, докато САЩ съществува.

47

Анонимен

преди 6 години

Тръмп се оказа непредвидим и неуправляем ***-от на власт. Някакъв самовлюбен психопат, набута си цялото семейство в власта, ходи плюе по всичи медии, дрънка глупости... Не съм сигурен дали даже и тоя кореец Ким не е по разумен от него.

46

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНедей приказва лъжи и бягай от темата! Защо не спаси децата в Конго? Нали армията му с 2 вертолета ще превземе цяла Африка, пък той е пазител на доброто?

45

Анонимен

преди 6 години

"Що не се намеси Путин в Конго?"Русия няма практиката да напада всяка точка на света, когато нещо не й изнася. Само погледни военната история на САЩ през последните 50 години- запалили са целия свят с войни в "защита на националните си интереси".

44

Анонимен

преди 6 години

До ИнтересноЩо не се намеси Путин в Конго?

43

Анонимен

преди 6 години

Нападение над Северна Корея ще осигури на САЩ пълен контрол над региона, а Венецуела е държавата с най-големи доказани петролни резерви. Ама заради страданието на хората е, да не си помислите, че е заради нещо друго. В Белия дом по цял стоят пред екраните, четат новините оттам и сърцата им се късат.

42

Интересно

преди 6 години

В Конго например деца войници изяждат пленените си противници, но според лицемерите Говедария и ООН това не е глад и страдание и там никой не трябва да се намесват...щото явно нямат нефт или други богатства!

41

Анализатор

преди 6 години

Да не си помислите че е заради нефта, неееее. За демокрацията е!

40

Анонимен

преди 6 години

"Пентагонът заяви по повод изявлението на Тръмп, че американските военни са готови да защитават гражданите на САЩ и американските национални интереси,"Господа пентагонци, нормалните държави си защитават интересите по дипломатичен път, не ходят да бомбардират всичко, което им се изпречи на пътя.

39

Тъпак

преди 6 години

Те в Украйна и в Русия умираха, що не нападна Русия тоя ***. Щото ще му се стъжни. Имам чувството, че гледам едни га.менчета, нападащи хора които не могат да се защитят. Нефтче има във Венецуела, това му е болката на Тръмпи, че Мадуро не му върви по гайдата и не може да го прилапа.