28

Полимерски

преди 6 години

Крадеца вика : Дръжте крадеца .....А местните дерибеи от властоимащата Герб ,не правят ли същото ,еле санирането.......малеееееей........

27

Анонимен

преди 6 години

Прав е премиера Борисов,че масовата приватизация беше един безскрупулен разбойнически грабеж!Но ако се задоволи само с констатации едвали ще стане по-уважаван от хората.Виновни за милиардните щети са бивши мин.-председатели,шефове на агенцията за приватизация,главни прокурори ,депутати и т.н.Затова конфискация на всичко незаконно придобито,на топло за достатъчно дълго време.Тогава могат да хващат вяра приказки"че можем да сме Швейцария на Балканите".

26

пилот

преди 6 години

малко встрани от темата но като имаме 2 реактора за 3 млрд. лв защо така и така ще трябва да купуваме самолети не се разберем с руснаците и направим трампа хем по добри хем по евтини не е прецедент натовска държава с руско оръжие,но нали сме най послушни ще купим 30-40 годишни американски таралясници

25

asdf

преди 6 години

Ааааа, той другаря Борисов, от вчера ли е на власт? Не си ли нареди той прокуратурата, която трябва да се занимава с тези нарушения?

24

Анонимен

преди 6 години

Е Борисов къде беше през годините?!Доколкото мога да броя това е третият му мандат като премиер!А това ограбване не е от вчера.И само този завод ли е разграбен и унищожен,а цялата икономика на България КОЙ унищожи,а!!!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 6 години

Откъсната от руския пазар и суровини!!! ...То пък големия пазар!!! Като гледам Армения и разните станове плътно вързани за него цъфтят и връзват.

22

мантрата "цръве

преди 6 години

До история на сдсНаправете и вие като червените след 45-та година.Направете държавата от цървуланова в промишлена,а после грабете.Да ама по-лесно е да крадем и обвиняваме другите вече 30 г.За другото се иска усилие.

21

Циклоп

преди 6 години

Баце, що не емнеш Ковачки?Сума ти мини закри и извърли хората на улицата

20

Анонимен

преди 6 години

Дивашка територия в която диваци въртят алъш-вериш с каквото е останало.

19

ганьо

преди 6 години

и мутрата премиер да се изкаже ..... аххахахаххахаха сякаш той е в трабантче . . .

18

Анонимен

преди 6 години

Бесен бил, глупости. Борисов всъщност е лесен, много лесен! И всички го вътрят на пръста си. За толкова години управление, ако искаше нещо да свърши, отдавна да го е свършил. Само вдига пушилка.

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Абе, КОЙ ви втълпява в главите, че "вишеградските" са цъфнали и вързали!!!!???? Тия ми приличат на Гърция, наляха сума пари, само и само малко да дръпнат и да "покажат" на Русия, че могат уж сами да се развиват по-добре (????), а после, като секнат зелените хартийки КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ????? С дълговете си и полуколониалната икономика! Откъсната от руския пазар и суровини!!! Всъщност какво...КАКВО ПРАВЯТ ГЪРЦИТЕ, това ще правят и те!!!! За ВСИЧКО се плаща! Ако не веднага..... ПОСЛЕ!!!

16

Така е

преди 6 години

Независимия съд е виновен Борисов .Разкарай тази зган и назначете нови не опетнени хора.Амо ЕС няма да позволи.

15

Анонимен

преди 6 години

Щом започнат такива приказки пак отиваме на избори... Ни лук ял ни лук мирисъл...

14

история на бкп

преди 6 години

те червените си нправиха и прехода и приватизацията и бизнесмените си направиха.на балъци ни направиха,сега вече ни праеят и на май му ни.червените нямат нищо общо с някогашните комунисти,просто мафия.

13

упражнение

преди 6 години

Абе добре ви изработиха,да си закриете всяко производство,та да купувате тяхното.Това беше целта на занаятието-намаляване на населението до 5 млн.***,безпросветни консуматори,без националност.Който не може да защитава своите интереси,се претопява и става никой,макар и с пачки.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15Г.л.у.п.а.к! При социализма ВСИЧКО БЕШЕ НАРОДНО! А мазерати и ферарита има само в кухата ти глава! А колкото до Бойко, той като че ли пада от Марс, а не управлява вече 3-ти "мандат"!!!! Хи-хи-хи.....а някои тук се упражняват на тема някаква си "несменяемост на Путин"!!!! Той за разлика от някои, поне върши нещо!!! А не като меркелица и други.....да разваля!!!

11

Анонимен

преди 6 години

За всичко са виновни комунистите защото не направиха приватизацията. Вишеградската направиха приватизацията и дръпнаха, а при нас комунистите не направиха приватизацията и затова не можеме да дръпнеме като вишеградската. Ако исмане да дръпнеме като вишеградската трябва да си изчистим от комунистите и да направим приватизацията.

10

Анонимен

преди 6 години

По времето на диктатора Тодор Живков при социализма и савецката военна окупация на България Полимери се разграбваше и унищожаваше системно а партийните шефове се возеха на мазерарита и ферарита, но активните борци и партизаните от политбюро криеха това от народа защото тогава нямаше свобода и демокрация.

9

Уефски

преди 6 години

А Костов се разхожда спокойно-навсякъде гонен,всякъде приет.