22

Анонимен

преди 6 години

Нали знаеш кой го боли от кво си недоволен?

21

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонименнедоволен съм че пак си пиян на работа, и ще ти платят за това.

20

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анти ГЕРБгъмжат единствено хвърчилата на хората в пенсионна възраст. отворете произволен руски ресурс и ще видите факта че в момента си канибализират есминците за да може кузя да остане на ход и че от проекта киров 3 кораба са донори, един да може да е без аналогов в мире. колко от тайфуните, които са на края на ресурса са в плаване и колко са на бакър? колко лодки клас комсомолец бяха върнати на служба щото няма пари да се поддържат акулите, а строителството на новите се бави?

19

Кон дьо

преди 6 години

Шорошки те тупанари не могат да забележат, че само Сащ имат самолетоносачи с ядрено задвижване!На всички останали държави са с конвенционално гориво!Ноо, трябва на руския кораб да се подиграеме- щото сме умни!Това на щатите си е чиста мегаломания, и стремеж, да могат да изпратят войски във всяка точка на земята!Някоя от другите суперсили фа се пъне да влага куп пари, взети назаем в желязо!?НееПосле, кой водел агресовна политика!WWII,японците какво направиха със своите самолетоносачи!?

18

Анонимен

преди 6 години

Адмирал Избършич Гъзорян е недоволен от качеството на форумните дискусии. Да треперят всички комунисти!

17

Анонимен

преди 6 години

"Пак сте чели руски пропагандни статии. Що още се потопили поне един от 11-те?"Прочети някоя кнога преди да се заяждаш. САЩ имат общо 14 потопени след битка самолетоносача в историята си. Само Япония има повече потопени с тяхната си доктрина за непотопимите кораби.

16

Анонимен

преди 6 години

Това ли е руската гемия дето я хвалите,че тя от ръжда незнам как още не е потънала.

15

.

преди 6 години

"Кузнецов" е поръчан през 1885 г. Строен е 6 г....":))))Бе сега разбирам що така дими! Та той е почти съвременник на последната руско-турска война! :))))

14

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Този самолетоносач е една показност и помпозност. С него може да плашат държави като България. Какво е този самолетоносач за една ракета от рода на Калибър, която може да бъде изстреляна и от един катер снабден с подходящо устройство за изстрелване. Да не говорим за подводниците, които гъмжат в световния океан. Много пара в свирката.

13

Анонимен

преди 6 години

Конструираме го на дока във Варна. Ганьоносача Боко от клас Тиква се планира да влезе на въоръжение към 50011.

12

Я гледай....

преди 6 години

Кузя много лоша разчертан бе , и мръсен , ръждясъл а и много пуши.От пушека е невидим.

11

DreamTheater

преди 6 години

Има само една велика сила - САЩ.Самолетоносачите на САЩ са на светлинни години пред всички останали.

10

Пенсионер

преди 6 години

Къде , както се случи.

9

Анонимен

преди 6 години

Калибрите на Русия стават и за потопяване на самолетоносачи това им е основното предназначение за брегова охрана.. Последните 100-300килиометра ги взима на хиперзвукова скорост.. никаква защита не може да противодейства.

8

До 1

преди 6 години

Кузя е снимка.6

7

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИталия, Испания, Бразилия и Турция като имат самолетоносачи, ядрени държави ли са?

6

Анонимен

преди 6 години

Ако САЩ няма атомни бомби , Иран ще потопи всички самолетоносачи и бази на САЩ в Персийския залив.. тясно и плитко място удобно са гробище на самолетоносачи.

5

Анонимен

преди 6 години

Къде е българския самолетоносач на ***? Задвижван от батки нагъващи суджуци. Може да носи хвърчила, че самолети вече няма.

4

Анонимен

преди 6 години

Ха, лесен за потопяване...Пак сте чели руски пропагандни статии.Що още се потопили поне един от 11-те?

3

zeus

преди 6 години

Самолетоносачите са основно оръжия за нападение на отдалечени територии., което е и доказано от начина им на използване.