52

стига вече

преди 6 години

28 години политици и "работодатели"унижаваха и се подиграваха с работниците а сега защо няма кой да работи!?не може бандата крадци нарекли се КРИБ,да обиждат работещите хора.

51

54

преди 6 години

Спомнете си колко беше безработицата при Станишев - 14%и колко е сега при Борисов - 7%Колко беше средната заплата при Станишев - 580 лв.Колко е сега при Борисов - 960 лв

50

Анонимен

преди 6 години

Няма безработица чак майките си оставят децата от глад

49

разбрано

преди 6 години

Напълно е прав премиер министърът г-Борисов.Нямаме образовани хора.Един специалист по пожарогасене е десетклетище премиер на една вярва умряла държава но се води държава а той слънцето и въздухът за всяко живо същество в нея, Борци станаха highтек бизнесмени, партийни секретарки се превърнаха в демократични министри. Учительницата по руски език управлява столицата на несъщестуващата държава Те дават примера нали

48

Св

преди 6 години

Като се сетя колко дръпна Great Wall в Ловеч, та така с нашия късмет и у Плевен. Тъкмо ще го направят нагодят, обучат служители, и ще настъпи официалното време за ел. автомобилите. Няма лошо ако правим интериорни части, но ако е нещо свързано с ДВГ - ще погине и тоя завод.

47

до 50

преди 6 години

Човек,ти си много зле.. Мъка...

46

Анонимен

преди 6 години

То и в Бангладеш няма безработица - всички работят в заводи за дрехи и маратонки за 150 долара на месец заплата. В Китай също всички са по фабриките за жълти стотинки. Въпросът е, че никой нормален човек не иска такава работа, когато на две крачки от нас (в Цивилизацията) заплатите са 3 пъти по-високи, а цените са същите или по-ниски.

45

Гюнтер

преди 6 години

ТОВА на снимката ни е наказанието заради Богомилите..друго не може да е...или всички сънуваме някъф абсурден филм на ужасите!Няма никакво обяснение за ТОВА и съществуването му изобщо.Нещо екстраординарно ще, да,е.Няма,нормален мозък не може та ГО осмисли ТОВА на снимката..не не може...

44

Анонимен

преди 6 години

Факт е че Борисов направи България първа икономика на Балканите, а Орешарски доведе страната ни до Трета национална катастрофа.

43

Анонимен

преди 6 години

Когато си добре и гледаш от другата страна на черното викаш бяло какво очаквате да ви каже този човек с милиарди

42

Анонимен

преди 6 години

То тази специалност Механотехникума - Електротехник на автомобили , дори и малките сервизи дават повече пари над 800лв.

41

Анонимен

преди 6 години

..е като няма хора, няма и безработица.Щото ти даже доведе тука ИНВЕСТИТОРИТЕ за да се възползват от евтината работна ръка.Да ги беше предупредил.Тиквата ще го свали от там само този който го е слажил, той си знае кой е това.Но определнено не сме ние.

40

Анонимен

преди 6 години

Храната е един от най-показателните фактори. В хранителните вериги се продават и всякакви други консумативи, като говоря за храна, слагам и тях в кюпа. Ток, наем и парно са друго перо, ако започнем да говорим и за тях, нещата започват да придобиват още по-мрачен отенък.

39

Шофиор

преди 6 години

Нося със ЗИЛ-а по цял ден суджуци, работа без край.

38

сминдух енд чесън

преди 6 години

От България се превръщаме в Булвария на Балканите.Щеше да е смешно ако не беше трагично.

37

Швед

преди 6 години

Сега... Нека да кажа и аз нещо на заптието на правешкия овчар:- Герберски духльовци.. и вашето величие ще свърши!

36

ЦК на ГЕРП

преди 6 години

До ЦекоБерете череши ,Цеко ! Ва ви не мисля...

35

Неа

преди 6 години

Положението трудно се търпи

34

Боко тиквочо каза

преди 6 години

Работете да хрантутите гербаджиййската пасмина в адмоинистрацията

33

Анонимен

преди 6 години

От десет години СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ е феодал на България ! 1 000 000 избягаха от НЕГО ! От кризата ,която ТОЙ/КОЙ направи сега започваме да излизаме , въпреки Бойко ! От къде безработни ???