26

SS

преди 6 години

Как може да си копуват *** от рашките, това е анти НАТО и са пари на вятъра, или все пак Турция (втората по големина армия в НАТО) има представа за това онова.А какво да каже сега ненчев (умишлено е с малка бъква) за ремонта на МИГ 29, сигурно трябва да се самообезчести.

25

Анонимен

преди 6 години

Хахахахаха :)))) Ама оправени ли са вече тия *** или още над тях могат да си прелитат томахавки :)))))))))

24

Анонимен

преди 6 години

До ужас 18Че една държава най-добре се развива под санкции!!! С протекционистки мита и тарифи! Като "се отвориш" към света, какво става.......ЛАПВАТ ТЕ ПО-ГОЛЕМИТЕ АКУЛИ!!!! Кво стана с нашата промишленост и въобще цялата ни индустрия???НЯМА Я!!! А "хитрите" глобалисти, за които няма род и родина изнасят в други държави, където първоначално печалбите са най-големи! После всичко спада, те се изнасят и в държавата остава глад и разруха! КАРТИНКАТА Е ЯСНА! Затова само протекционизъм е спасението

23

Анонимен

преди 6 години

Тези C-400 американците ги направиха за смях :)

22

Я гледай....

преди 6 години

Интересно...Турция ще се защитава от Русия с руско оръжие.Нещо не се връзва.А може би е ход на Ердоган да натрие носа на американците, че не му ходят по гайдата.Знае ли човек?

21

доказано

преди 6 години

Русия изпита в Сирия С-400 при бойни условия и то успешно Турците го знаят и купуват добра отбранителна ПРС и ПВО система С-400.

20

ХА-ХА-ХАААААААА

преди 6 години

ЗА ДА ОБЯВИШ, ЧЕ ИМАШ РАКЕТИ НАД 300 КИЛОМЕТРА ОБХВАТ, ТРЯБВА ДА ОБЯВИШ ПРОИЗХОД, РЕАЛНО ТУРСКИТЕ СА С ТВЪРДО ГОРИВО И ЛЕТЯТ КОЛКОТО ГИ ЗАРЕДИШ :)))

19

чудо

преди 6 години

Скоро Русия ще покаже С-500 Прометей,който ще унищожават ракети в близкия космос което ще ги прави елемент от стратегическа противоракетна отбрана.

18

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

До АнонименНяма такова понятие Български турчин... или си българин или си турчин. А КАК ИМА ПОНЯТИЕ БЕСАРАБСКИ БЪЛГАРИН ?!

17

Анонимен

преди 6 години

Ердоган не отива на добре :)

16

Анонимен

преди 6 години

До учуденНяма такова понятие Български турчин... или си българин или си турчин.

15

Анонимен

преди 6 години

До 12Викаш руската техника не е залежала като американската :) добре :)

14

ужас

преди 6 години

Това не е истина,тази"регионална държава с разбита икономика и под санкции"продава добри оръжия на натовски държави!?и има поръчки за още 10 години напред!?не вярвам...

13

Анонимен

преди 6 години

До БългаринПо-надеждно според кого? Реални бойни тестове или според лепенката на кутията?

12

Българин

преди 6 години

Време е България да се преориентира към руско оръжие. Много по-евтино и по-надеждно.

11

Анонимен

преди 6 години

До да попитамЕдинствените страни, които не купуват чужда военна техника са САЩ и Русия, което пак не е съвсем така, защото САЩ няколко пъти е купувала руска (за Ирак, Афганистан и т.н.). Дори Китай с 5-тото си поколение изтребител купуват руско оръжие редовно. Така че не ти се получава да се правиш на интересен, особено като се знаем как тука сме на гол тумбак чифте пищови в изказванията.

10

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

ЕВТИНОТО ВИНАГИ Е НЕКАЧЕСТВЕНО !ЩОМ ТУРСКАТА ИКОНОМИКА Е СТИГНАЛА ДО НИВО ,КОЕТО Я ПРИНУЖДАВА ДА ТЪРСИ ЕВТИНИ РАКЕТИ ,ЗНАЧИ ПОЛОЖЕНИЕТО Е ТРАГИЧНО !

9

да попитам

преди 6 години

Абе нали турция имаше високи технологии и сама произвеждаше оръжията си ?!

8

Анонимен

преди 6 години

Гърция купува оръжие от Русия, Турция купува оръжие от Русия, Сърбия купува оръжие от Русия.Само България се натиска да купува залежала стока от Сащ.

7

факт

преди 6 години

Израел преди година се отказа от американските пво системи и разработи свой под името Купол,американското пво което пазеше столицата на СА,пропусна две ракети изстреляни от Хуситите в Иемен и тн.